• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

defneeeeeeeeeeee kız walla arkası yarın gibi devam ediyonuz karnım ağrıdı gülmekten ayyyyy:60::60:

kız bu saatte niye yiyonuz hesi size et yağ olaraktan geri döner ona göre.....

ama ben diyorum bu bengi çok iştahlı anlatıyor diye....

napim canım istedi harbi ağzımın suyu aktııı yani :56::56::56::56:et olarakmı döner nasıl dönerse dönsün ...:9::9::9::9::9:

şu begiduyu bir sustursunnnnnnn, hatun ayaklı yemek kitabı gibi sürekli aklında bişiler var:) başakk saff ankara kızı işte benim gibi:9: yavrum omletin her çeşidini biliyooo

hıh kıskanman leeeyn :63::33::33: susturamazsınız beniii :35: bende omletin her çeşidini bilirim ama sadece sabahları yaparııım :60: isterseniz karışık omlet tarifi verem size biii parnaklarınızı yersiniz yada onu ayenle başağa veriyim en iyisi en çok onlara lazım madem habire onları yiyolaaar :60::60:

Ayyyyy kız sorma vallla benimde karnım ağrıyo artık gülmekten oooooooyyyy:9::9::9::9:

iyi oldu güldük sayenizde,zaten bu öyle bir geçer zamanki hep melankoli geçiyo...bende onu bırakıp sizi takip ettim...kız ben sana mesaj yazdım korunuyormuydun diye görmedin galiba...

iyi oldu güldük sayenizde,zaten bu öyle bir geçer zamanki hep melankoli geçiyo...bende onu bırakıp sizi takip ettim...kız ben sana mesaj yazdım korunuyormuydun diye görmedin galiba...[/QUO

Hııııı bu kadar olayın arasında onu atlamışım cnm:9::9: Valla düşük kanamasından sonra daha ilk reglimi olmadım...bi doktor ilk regliden sonra vücut normale döner tekrar başlayabilirsin dedi..öbürü 2.den sonra dedi..ama erken düşük old.için ilk inden sonra başla diyolar bakalım şimdilik korunuyorum....:26::26:

defneeeeeeeeeeee kız walla arkası yarın gibi devam ediyonuz karnım ağrıdı gülmekten ayyyyy:60::60:

kız bu saatte niye yiyonuz hesi size et yağ olaraktan geri döner ona göre.....

ama ben diyorum bu bengi çok iştahlı anlatıyor diye....

olursa olsun naapalım yaani tatlı canımıza fedaa olsun yavrumada feda olsun benimde canım ekşi istedi gittim biyas daha pattis satamla turşudan kodum bide kavun doğradım koci:3: kavunlarımı götürüyo bilee :9: neyse bilgisayarı istiyo veriim bari şimdilik hoşçakalıın :3:

Hııııı bu kadar olayın arasında onu atlamışım cnm:9::9: Valla düşük kanamasından sonra daha ilk reglimi olmadım...bi doktor ilk regliden sonra vücut normale döner tekrar başlayabilirsin dedi..öbürü 2.den sonra dedi..ama erken düşük old.için ilk inden sonra başla diyolar bakalım şimdilik korunuyorum....:26::26:

ewet canım erken düşüklerde yani haftası çok küçükse bir regl bekleyin diyorlar zaten rahim toparlanmadan bebekte tutunamıyor sen rgl den sonra bırak...tam gaz çalışın,hayırlısı..

olursa olsun naapalım yaani tatlı canımıza fedaa olsun yavrumada feda olsun benimde canım ekşi istedi gittim biyas daha pattis satamla turşudan kodum bide kavun doğradım koci:3: kavunlarımı götürüyo bilee :9: neyse bilgisayarı istiyo veriim bari şimdilik hoşçakalıın :3:

kız ben hamişlere bişey demiyom..seray hamiş değil ya ona didim hamişler tabiki canları istiyosa yesinler pattis güzelim..

fasulye pişince haber vermicenmi bize,görüşürüz canım:54:

ay keşke gelsem ama sen ye ben bu saatte bişey yemem...kilo olur tabikide...

olsun walla hiç yapmadıgım bişe ama buaralar bi garibim pisboğazlıgım üstünde:D ben yerim senın yerine;) :9::9::9::9:

sor bakalım kapısını dinle ses geliyosa öle çal kapıyı yalnız başka türlü sesler geliyosada :23:rahatsız etme kız belkim iş üstündedirler bu saatteee :60::60:

sordum tlf actım yokmuş bakkalı aradım getirdiler pişti hazır ve nazır yememi beklio yanımda:9::9::9::56::56::56::56::56:

piştimi kız yiyonmu:56::56:

yicem şimdiiiiiiiii :21::21::21::21::21::56::56::56::56::56:

ewet canım erken düşüklerde yani haftası çok küçükse bir regl bekleyin diyorlar zaten rahim toparlanmadan bebekte tutunamıyor sen rgl den sonra bırak...tam gaz çalışın,hayırlısı..

Evet bende ilk regliden sonra başlamayı düşünüyorum:52:bakalım inş olur....hayırlısı..:16:

olsun walla hiç yapmadıgım bişe ama buaralar bi garibim pisboğazlıgım üstünde:D ben yerim senın yerine;) :9::9::9::9:

sordum tlf actım yokmuş bakkalı aradım getirdiler pişti hazır ve nazır yememi beklio yanımda:9::9::9::56::56::56::56::56:

yicem şimdiiiiiiiii :21::21::21::21::21::56::56::56::56::56:
ohhh afiyet olsun benim yerimede yee bende yarın yaparım kendime,senin yerine de tekrar yerim kız benimkinin üzerine sosda dök ben soslu severim:56:
arkadaşla konuşuyom bebm dertlide:14::14::14:

ah ah dertsiz insan yok kii....

Kıızlaar kocam çağrıyooooo Ayyyyyyyy çok güldüm valla....bugün....hepinizi seviyorummm iyigcleeeerrrrrrr:3::3::3::3::3::3:

ii geceler canımmmm :54::54::54:

ohhh afiyet olsun benim yerimede yee bende yarın yaparım kendime,senin yerine de tekrar yerim kız benimkinin üzerine sosda dök ben soslu severim:56:

ah ah dertsiz insan yok kii....

yerim cnmmm sos yapmadım walla sossuz daha cok seviom ben:D sadece yoğurt;)

Back
X