Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Offf özelden herkese duyurmak da pek zormuş yaaaa 10 dk bekletiyiii daha kaç kişi varrrryardıım ediiiiiiiiiiiiiiiiin

sayın yumurta ve makarna güzelleri
oğlum kantinden saçma sapan yicekler yemesin diye
ona bol vitaminli kek yaptım
sigara böreği sardım
vişne den meyve suyu yaptım
siz olsanız hamburger kola

kafamaa kocaa bi taşş geldiiiiii ne varmısss senın gıbı karı kalmadı bu devırdee 2012 model olanıı basakla benımmm

karılar rapor veriyim diye girdim
evi topladım bulaşıkları hallettim bşr yemegim ütüm kaldı namazlarıımı kıldım patlıcanı tuza koydum kalkıp birazdan yemekleride ocaga koyucem bu arada sizlere 2 haberim var biri iyi biri kötü önce kötü olanı yazayım kötü olan aranızda artık çok sık sık olamıcam iyi haberde ablamın eşi teksitil üzerine iş yeri açtı benide çagırıyo gelde çalış diye yol parası 40 tl tutyo ama maaşı konuşmadım enişten canım yapar bir babalık zaten fiyatı ben belirlemicem dicem beni bir hafta dene bak motivasyonuma dicem sonra parayı konuşalım dicem bir hafta arı gibi çalışmam laızm ona göre fiyat belirlenir sonraki hasta normale dönerim canım işin iyi tarafı ablamın arka sokagında hergün oglumu görebilicem onunla bir nebze olsun annelik özlemim diniyor öpüyorum kokluyorum yetiyo banaben yokum diye çeneyi yapmışsınız he ben olsam kimse olmaz gıcık karılar eşime iş konusunu açtım dedi canım çok uzak git gel 18 durak metroyladüşünün artık yoluda desem gidişim gelişim 1 saat metro 45 dakika sürüyo 3 saatim yolda geçiyo 7.30 evdeb çıksam 8.30 ordayım yürüme arası metroya yürüme işe yürüme okadar oluyo hafta sonu çalışılıyomu bilemiyim biraz eşi disiplinliymiş otoriter en azından kafamla konuşmam ya degişiklik olur bana hep panik atagımada iyi gelir işşallah :18::18:bir hafta dedicem bakalım neler olucek dua edinde vazgeçmiyeyim inanın hem maddi hemde manevi destege ihtiyacım var namazıda sorun yapmıyorum orda kılabiliyomuşuz öylene ablama gidicem yemege öyleni orda kılarım ilkindiyide iş yerinde kılarım akşamaı evimde kılarım yemeklerim biraz zorlucek beni hafta sonu yada akşaamda evimi temizlerim o yorgunlukta birde çatışmaya giricen bebek işinide erteledim ben rabbim ne zaman nasip ederse ozaman işşallah benden havadizler böyle sizlerden neler var ben kalkıyımda yemekelri koyuyum ocaga gelirim birazdan

kız delimisin seen alayım diyene yok denirmi hiiç alsınlar boşver ona vereceğin parayla bebeğinin başka ihtiyaçlarını görürsün canım benim aldır mutlakaaa

merhaba kızlar gerçekten çok matraksınız arkadaşım hep gir topiğe derdi çok eğleniyoruz derdi ama ozaman hamileydim ama bebeğimi 10 gün önce 18 haftalık kaybettim canım arkadaşımın tavsiyesi üzerine girdim yazılarınızı okudum valla güldürdünüz beni yaaa bundan sonra bende sizlerleyiiiimmmmmmm:)

terbiyeli çorbam pişti kapadım altını nede terbiyeliymiş bebulgur pilavınıda koydum küçük göze düüdklüyede patlıcaanı attım bir salatan cacıgım kalıyo benimkide gelsede hasret gidersen özledim herifimi bebengisu kız akşama ne yimek yaptın bakalım okadar pratik karıyım he aynı sevincim işimi hallettim geldim eşime yemegini veiirm o yerken ben sizlerle yazışırım yemegimi yedim ben salata 2 bardak ayran ve 4 adet tavuk köftesi inanın doydum korkuyorum içimde yeşillik çıkıcek
kızlar nepiyosunuz hu aşagıdakiler

hoş geldin canım bende 3 bebegimi kaybettim ilki 20 diger ikisi 19 ve 18 haftalardaydı neden kaybettin bebeini sebebi varmı başın sagolsun bu arada

ahahah ilahi alemsin kız iyi dimişsin vallaa öle olcan tabi bizim kaynoşların durumu olsa bende arabayı falan onlara aldırtırdım ama maalesef iyi diil dğünde bilem bişii göremedik annemler alcak beşiğini ıvırını zıvırını biissürü kıyafetini falan şimdiden johnsın beybinin bebeyağını şampuanını falan almış turuncu bornozda almış dün hattaa sen ordan bişii almana gerek yok diyor bana ekimde geldiğinde beğenirsin sen biz yavaş yavaş alırız diyo zaten doğuma gitiğimdede alırım biissürü bişii ooh zaten arabayı hemen alırmıyım bilmiyom acaba doğduktan sonra bahardamı alsamki diyom kış sonu arabayla gezdircek halim yok bebeğii şimdilik beğeniğim o 3lü ana kucağıyla Tiny Love 3`ü Birarada Uykucu Ana Kucağı (18 Kg) - e-bebek.com beşiği almayı düşünüyom bu na kucağını sevdimçok fonkiyonlu keşke rek ve desen çeşitleride olsaydı yaa bu tarz bişii görürseniz bana haber verin haa

ivet bişin deterjanıda yumuşatıcısıda farklı oluyoo ben dalinin toz sabununu alcam makina için yumuşatıcısıda vardır heralde :26:

yemekelri pişti kızlar buyrun gelinde yiyeylim çipşak paşayemekler itinayla yapılır yarım saat bile almadı yapmam becerikli hatun başk aoluyo beutanın utanın yumurta güzelleri gelinde silere ders verelims evinçle itinayla ayemek tarifi verilir
ezan okuuyo ben akşamı kılıyım geleyim hoca insında minareden

ahahahahahahaaaaaabaşka seslerde yap iice kudursunnn hahahahaha

başak cumartesi günü önlisans KPSS sınavım var
ÇOCUKTA YAPARIM KARİYERDEEE

maaşalllaaaahhhhh şimdiden başarılar canımmmmm

bakın hatuna rapor verip gidiyo
örnek alın

bencedeeee örnek alın beniii bakın kaynıştanda yazıom size...ama kaptıom yine...misafir var...ayıp oluoooöpüldünüzz

vikkkkk mii

ayy çok heyecanlı. o vikviki çok merak ediyom
kız kadın ben ağdaya gidemem nedenini söölicektim sana
aramzda kalsın utanıyom ama
(akıntıdan dolayı)

deli karı öylemi kalcan heep yaptır biran önce ben geçn belden aşağımı komple aldırdım bacağım şeyimden çok acıdı heeç canım yanmadı oramda süper olduu ekimde bidaa giderim ağdaya artıkın tarihlerinide ve bu arada gene ekiminde

kafamaa kocaa bi taşş geldiiiiii ne varmısss senın gıbı karı kalmadı bu devırdee 2012 model olanıı basakla benımmm

ben neyim len 2012 model daha hayatının baharında gıp gıcırım ben yapıyom ya siz niye yapamıyomuşsunuz beceriksiz karılar sizii insanın içinde olcek bi kerem oo bugün menümde bi kısmı pattisli haçlı bi kısmı sosisli harçlı börek var kalan harçları ve kalan yufkayı sardım onu kızartcam pattis salatası var tuzlu ve elmalı kurabiyem var haylaa çayda demliycem arkidişte salatayla balık getirdi ama didiki balık çok taze deyildi gibi geldi bana biz yedik ama sen yeme istersen içine sinmezs eşin yer didi napsam bilemedim yisemmi acaba genede biraz :26: ayrıca başka şeye gerek varmıki 8 adet kalın büyük sigara böreği yeter heralde yoksam öbür börektende 1-2 dilim kesip hepsini fırındamı pişirsem ancamı yeterki naapsam bilemedim :26:

sayın yumurta ve makarna güzelleri
oğlum kantinden saçma sapan yicekler yemesin diye
ona bol vitaminli kek yaptım
sigara böreği sardım
vişne den meyve suyu yaptım
siz olsanız hamburger kola

en iyisi o caım tabi yimesinler öyle zararlı şeyleri bol viaminl kdediğinnli kek kız meyvelimi sebzelimi? elmalı havuçlu cevizli taçınlı kek yap bak oda güzel olur hatta ben portakallı kekde yapıyom onada bazen kuru meyvelerde koyuyom aradada tuzlu kekde yapabilirsin sebzeli aynı mücver gibim olur heralde tadı bigün bende denemeyi düşünüyom bakalım kabaklı havuçlu dere otlu,pattisli, hatta taze soğan bilem olabiler içinde yaptığım mücverin kek versiyonu nasıl olur acabaa :26: fazla kabarmayabilir ama işte o :26:

yazdım menümü 1 sayfa geçmiş bak ay canım dün konuşuldu ya menemen çekti çay türü olcak nasılsa menemendemi yapsamkiii :26: belkim doyurmaz börek ve salata yeterince :26:

hoş geldin canım aramıza

KIZLARRR giremiyorum 4 gündür ... koaynoş döndüde..börülcede bizdeydi..yani hiç vaktim olmadı nete girmeye..bugün bile zar zor vakit buldum..
kimbilir neler neler konuştunuz yalnızlık güzeldi yaa bu hafta böle çok sık giremicem ama fırsat budukça gelicem..özlüyom valla sizleri..

öyle olacak gibi zaten canım
babası olur yanında ben bakamam

güle güle kullansın bebişimiz canım
bakalım bizimkilerin kafasına bişeyler düşcekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…