Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Aferiin hatunum beniiim...valla ne güzell ohhh miisTakdiir ediyyooruum örnek alıooom şekeriiim

kafamaa kocaa bi taşş geldiiiiii ne varmısss senın gıbı karı kalmadı bu devırdee 2012 model olanıı basakla benımmm
hahahaaaaaaaaa
Kimmis bizi tavsiye eden arkidis hosgrldin kimsin kimlerdensin
ivet bişin deterjanıda yumuşatıcısıda farklı oluyoo ben dalinin toz sabununu alcam makina için yumuşatıcısıda vardır heralde :26:
Var canim bende hacisakir kullanmistim cok guzeldi kokusu harikaa miss

Ewet o keklerin hepsini biliyom havuclu cevizli tarcinliydi benimkisi
Sebzeli super oluyor cok kabarmiyor ozelljkle ince seriyorum daha hafif oluyor
Bu arada firinda mucver tarifim var super vereyim bir ara

seni coook seviyomm seninde beni sevdigini biliyomm
iyiki varsin canim arkadasim anladin sen onu

seni coook seviyomm seninde beni sevdigini biliyomm
iyiki varsin canim arkadasim anladin sen onu

şımartıyosun kzı beni iş başlamadan bitti yaw ya ablamın kocası 150 veririm haftalıgını dedi zaten 35 milyon yola gidiyo ayda 125 tl gidiyo hesap ettim ne yapayım gdiyimmi gitmiyimmi sevinç ya yol çok uzun bir akıl ver sen ne dersen onu yapıcem

SEVİNÇ canım adetin erken gelmiş bekletmemiş,ama olsun ne zaman hayırlı ise ozaman gelsin bebiş..zaten ilk ayın ve çok yoruldun bu ara...

BAŞAK kuzum egenin cicileri hayırlı olsun,sağlıkla kullansın hepsini....walla kaynoş,toruna cimrilik edemicek demekki,karının kafasına gökten daş mı düştü ne hemide okkalısından

okadar yadım dondurma diye koydumda fügürünü be bana yolla maraş donurması babane

ne yaparsan yap benim hızıma yetişemen bebem ay doktor ne dedi

Cnm gormedin cidden gozmden kacmiss
Ayy ben dondurma yemeden bogazlarim sisti

Kizlarr ise girmekten wazgectimm

SEWİNC
Cnm sinawa girckmissinn hayirlisi olsun basarilarr tatlimmm

Basak
Kaynosun kasayi acmis torununaa sonunda
Egecik gule gule kullansinn

Slm kizlarrr

a.s canım benimde iş hayatım başlamadan bitti malesef

hoş geldin canım bende 3 bebegimi kaybettim ilki 20 diger ikisi 19 ve 18 haftalardaydı neden kaybettin bebeini sebebi varmı başın sagolsun bu arada

hoşbulduuukkkk....nekadar zor 3 bebek kaybı yanedeni neymiş peki ilk gebeliğinden sonra araştırılıp önlemi alınmadımı yoksa alındığı haldemi kaybettin?ben aslında pko luydum tedavi falanda gördüm ama bebeğime kendiliğinden kalmıştım herşey çok yolunda çok sağlıklı diyodu ama kontrolüme gittim doktorum 2 gün olmuş kalbi durmuş dedi inanamadım kaç doktora bakıttık ama epsi aynı şeyi söledi çok üzücüydü ya Allah ım kimselere yaşatmasın hepimizin son olsun sancı çekerken bile hep dua ettim inşallah herkesin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü çocukları olsun diye......bebeğim otopsiye gitti en erken 6 ayda çıkarmış sonucu cuma günü kontrolüm var bakalım doktorum ne dicek ama ben kan pıhtılaşması testi yaptıracam....

canım ilki 20 haftalıkltı kaybettigimde sonra araştırmaya vermedim yavrum topragaın altına ben eve ne kar nede yagmuru sevmiyourm o gün hem kar hem yagmur ygdı ben sıacık evimde oglum üşürmüydü acaba karın altında o üşümesin diye karnımı sarradım ama olmadı marrat ilk oglumu kaybettim temmusta tehşisin kondu rahim agzı açıklıgı bebegim ondan ölmüş dediler sonra 7 sene olmadı tedavı vs allahım bri mucizesi sogan kürü yaptım o ay gebe kaldım umudum canım ogluma hayallerim gerçe olucekti bu sefer rahimimi diktiircektim yavrum durucaktı doktorum rahim kapalı dedi dikmedi eşime kaynanam dedim dinelmediler beni okadar dedim olmadı sonrası malum umudumuda kaybettim 19 haftalıktı oglum hayallerim umudlarım gitti onda anneligi çok iyi anladım tekmeleri halen gözümün önünde bazen gözlerimi kapatıyourm elimi karnım akoyuyourm agzımdan tek kelime umudfacede rumuzumda ölen kızımla umudumun ismi herkez merak ediyor o isim nerden geldi diyorlar adımı yazdım ömürüm umudum olsun olurmu acaba sonra umudum canlıydı dogdugunda çok çırpındım küvez getirin diye ama doktor gerek kalmadı dediginle allahım yavrum gitti oglum giti dedim diye agladım eşimde annesine anne canım acıyo ne olucek bizim bu halimiz dedi sonrası malum ömürüme hamile kaldım dedim okadar gitigim doktora rahimi dikicez dedi bir kan idrar yapmıcakmısınız dedim o bana rahimi dikelim durucak deid ögretmiş gibi oda rahimde dikiş oldugu halde vefaet etti isancım tuttu hayde doguma okadar güzel bri kızdıki doktora çok yalvardım ogullarımı görmedim ne olur ver kucagıma öpüyüm kokluyum içime çekiyim kokusunu dedim bebegimi benden kaçırdılar o morga gitti ben yatagıma elim karnımda hiç ayrılmadım sonra dediler araştırlıcak sonuç kanda pırtılaşma homosisiteyin çıktı sonuç 3 melek sonuç doktor hatası diyourm eger doktor hastı varsa rabbim sana havale diyorumher anım yavrularmla geçiyo allahım onlar şimdi cennet kuşlumu oldular diyourm eşime bazem yavrularımın şimdi cennete ne yapıyolar bizsiz diyolar diyorum inan onların varlıgını özledimmm
ban bu testler yapıyldı şimdikil aklımda olanlar bu sonra digerlerinide yazarım olurmu

1- lupus anti koagülani
2-protein C
3-PROTEİN S
4-AKTİVE PROTEİN C REZİSTANSI
5-ANTİTRAMBİN 111
6-MTHFR GEN MUTOSYONU
7-TROMBOFİLİ
8-ANTİKARDİOLİPIM TGM
9-ANTİKARDİOLİPİM TGB
10-ANA

Son düzenleme:

Ahhh paşacıım benim kız benide ağlattın burdaa..cnm benim başından geçenler kolay değil..evet çok üzücüü malesefki..ama sen ki deli dolu..şen şakrak paşa..ben inanıyoruum Allahım seninde yüzünü güldürecek inşlah..hepimizin kini güldürcek inşlah Rabbim...Umudumuzu hiç kaybetmeyelim en önemlisi o değil mi..?Allah ım inşlah hepimizin yuvasını bebişlerle şenlerdirsin inşlah..

YAVRULarım içim 25 kilo verdim bir 10 kilo daha vermeye ugraşıyorum ne yapayım rabbim emegimin karşılıgı versin işşallah çok zor eski halim olsaydı gülmektek kırardım sizleri ama olmuyo malesef hayat beni çok yordu malesef bak üüzntüden süşünmekten bir günün iyi geçmiyo oldummu sana panik atak eltim faceden taciz eder sana yetişmeme az kaldı vs sinirlerim hatsaffada ya

canım benim aynı acıyı 3kere yaşamışın ne dense boş ama bak neden olduğu öğrenilmiş enazından bundan sonra tedbirini alır gebe kalırsın inşş...bak acım daha çok taze çok üzgünüm ama napabilirizki elimizden bişe gelse ama yok ben neden diye düşünmekten kafayı yicem enazından kafan rahat....bizde anne oluruz inş napalım bizim imtihanımız buymuş Allah ım bidaha yaşatmasıninşşş.....testleri yazmışın çok sağol...bi gidim bakim ne dicekk doktor ...canım bide testler sadece üniversilerde yada devlettemi yapılıyor özelde yapılıyormu bilgin varmı?

canım ben cerrahpaşada çapada yaptırdım sende büyük fakültelere yaptır derim ben allah yardımcın olsun sonra digerlerinide yazraım şimdi dosyalaın içinde bulmam laızm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…