Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

makarnanın nerdeyse her çeşidini duydumda kızartması ne oluuoki kız..belkide bildiğimiz bişeydir yaz bakalım..

canım dünden kalmış yenmemiş makarnayı israf etmemk için

teflon tavaya koyup çatır çatır kızarana kadar ısıtıyosun hafif yakarak çıtır çıtır oluyor

çok seviyorum ben

zevk meselesi tabii

cnm yenı evlı deılımkıı 2.5 seneyı gectııı ılk zamanlar bı hevesle ınternetten bakıp bakıp yemekler yapıodummm

2,5 sene neyki kız biz o yıllarda daha 2 aylık evli gibiydik...sen yine yap kuzum arada kolay, arada hazır,ardada mutlaka şöyle mis gibi ev yemekleride yap

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy öldürdünn kız beniii başaakakkkkkk ortadan ıkıye yarıldımmmm

ayyy başakkkkkkkkkkkkkk seviyyommm seniiiiiiiiiiiiiiiiibu muydu makarna kızartması heç güleceğim yoktu bende diyorum niye duymadım diye karı pişmiş makarnayı biraz fazla ısıtıyormuş dahiliğe bak beee

Hıııı amann sen gezmeyi billmiyyiiiin de ondandırr....kız orda yaşayıpda sevilmez mi....?yaşayanlarda hep öyle dii..Bilmiyom uzaktan davulun sesi hoş geliii zaar...

sevdiğin şehirden ayrılıp gelince hiçte güzel olmuyo kuzum
belkim burda doğmuş olaydım severdim
hey gidi angara

he daha bitmedi baya büyükmüş
bide dantelli ya totomu acıtmasın

Kııızzz bu da neyy hayatımda ilk diifa duyyduum:26:ıııııııhhhh tadi heç güzele benzemediii:44:bariim kızardıktan sonra üstüne bi sos mos bişey döksen..gerçi sen seviyomuşun:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…