Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzum ben sana cevap yazdım sabahhh sen okumadınmı asıl sana tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:)şuna bak tenezzül bile etmemişşşşş:)

:44::44::44::44:duu hemen bakııyyooom kız napıyım sabah sevüüünç karısına laf yetiştireceem diye geçmişi okumadın çokk....piirdooooon

Ok cnm mutlaka görüşeliim geldiiğinde..kıız ist çok güzel ama valla ben çok seviiyeeem
Ayy bende istanbulluyumm cok sewiyorumm gusel memleketim benim
İstanbulun kiymetini herkes anlayamazz dimi tatlimm

yok kız zengin deelim kaynoşgilin evi onlar binevlere taşındı bende burdayım beklerim haaa
nokta marketin üst sokağındayım

Kizlar kapi nosunuda yazinda tam olsun size gelcemiz zmn zorlanmiyakk
istanmbulda oturmasam bende severdim tatlım

istanbul gezilcek yer yaşancak yer diil
İstanbul hem gezilecek hemde yasanilcak bi memleket turkiyenin parisi
Sen kaynanostan dolayi tadini alamamissin galiba cnmm

Kizlar ewde isler beni bakliyoo
Banyoma domestosu doktum fircaladim beklemedeyimm ama nasil akiticam o kopukleri bilmiyorumm bastan assa kopuklu dezenfekte ettimm

BENGİ CNM ..,...
Nice mutlu yillara insaallahhh

adamın canı ne zaman istediyse o zaman yap yani bugün şımarma

ay buda benden beter:96:

kız kaynoşş dantellı carcaflar vermıs sana yıne yaranamamıss ayy ell emegıııı benım kaynoz dantel mantel hıc anlamazzz günah kızz ben vazgectımm sen cok cektırıon o gorumcene kaynoşunaa

kız varya bu basak face de eklemıoo belkıde yok saymıstr küsüom artık onla benn

ben face açamıyom kuzum eşimden gizli çünkü

bişi karıştırmıyom ama bizde face yasak

açabildiğim zaman eklicem

istersen şifremi veriyim kendini ekle

Evet cnm bende öyle anladııım..bende ankarada hacettepe hastanesinde yaptırıcam bakalım adetim olsunda bii....:26:inş sonuçlarımız normal çıkar bakalım..ama benim ark var ikisinde de kan pıhtılaşması varmış onlar dediki korkma bişiy olmaz iğne oluyolarmış her gün mü ne öyle bişey hamilelik boyunca...şimdi ikisininde iki tane çiiçuğuu varr...

Kııızzz bu da neyy hayatımda ilk diifa duyyduum:26:ıııııııhhhh tadi heç güzele benzemediii:44:bariim kızardıktan sonra üstüne bi sos mos bişey döksen..gerçi sen seviyomuşun:26:

salçalı makarna canım zaten dünden yapılmış ya sosu mosu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…