he daha bitmedi baya büyükmüş
bide dantelli ya totomu acıtmasın
kuzum ben sana cevap yazdım sabahhh sen okumadınmı asıl sana tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:)şuna bak tenezzül bile etmemişşşşş:)
evet cnmmmmm aksama dogru yaparımmmmmmacaba yarınmı yapsamm :26::26::26:
beydağlı şu anda yerlerdeyim
bayılazaaaammmmmmmmmmmmm
gül annem gül sen gül de o gülmesinkız napim öyle mesaca bende böyle yazdım..birazda gülek ne yapalımmm yaaa
sen naptın kaynanaın çeyiz olarak koyduğu çarşafı
ben ağda bezi yaptım
:44::44::44::44:duu hemen bakııyyooom kız napıyım sabah sevüüünç karısına laf yetiştireceem diye geçmişi okumadın çokk....piirdooooon
adamın canı ne zaman istediyse o zaman yap yani bugün şımarma
ay buda benden beter:96:
2,5 sene neyki kız biz o yıllarda daha 2 aylık evli gibiydik...sen yine yap kuzum arada kolay, arada hazır,ardada mutlaka şöyle mis gibi ev yemekleride yap
gül annem gül sen gül de o gülmesin
tuvalet kağıdı yetişmiyo evet çok gidiyom tuvalete
hepimiz gülekkk yaaaa,yok ne yapsam olmuyogül annem gül sen gül de o gülmesin
tuvalet kağıdı yetişmiyo evet çok gidiyom tuvalete
hee beterin beteri varmış
Ayy bende istanbulluyumm cok sewiyorumm gusel memleketim benimOk cnm mutlaka görüşeliim geldiiğinde..kıız ist çok güzel ama valla ben çok seviiyeeem
yok kız zengin deelim kaynoşgilin evi onlar binevlere taşındı bende burdayım beklerim haaa
nokta marketin üst sokağındayım
Kizlar kapi nosunuda yazinda tam olsun size gelcemiz zmn zorlanmiyakkhıııımmmmm bende çocuk hastanesinin üst sokağında oturuyorum bende beklerim gel valla çok tatlısın sen:)bana seyhan uygulamanın numarasını ver hele bide tekrar kontrol için şu ahmet beyin özel muayenesi nerde onuda yazıver hayrınaaaaa:)
İstanbul hem gezilecek hemde yasanilcak bi memleket turkiyenin parisiistanmbulda oturmasam bende severdim tatlım
istanbul gezilcek yer yaşancak yer diil
:102: verdinmi ki kıymetli nonu
yuh diyorum
adamın canı ne zaman istediyse o zaman yap yani bugün şımarma
ay buda benden beter:96:
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy öldürdünn kız beniii başaakakkkkkk ortadan ıkıye yarıldımmmm
bende seniayyy başakkkkkkkkkkkkkk seviyyommm seniiiiiiiiiiiiiiiiibu muydu makarna kızartması heç güleceğim yoktu bende diyorum niye duymadım diye karı pişmiş makarnayı biraz fazla ısıtıyormuş dahiliğe bak beee
KAYNANA çarşafları bunlarrrrrr almayan kalmasınnnnnn,pardon paralamayan...ben de toz bezi yapptııım......pek güzel tüy de bırakmııyiiiii
o zaman şu an 1 yıllık falan evlisiniz
kız varya bu basak face de eklemıoo belkıde yok saymıstr küsüom artık onla benn
anladım kuzum Allah bidaha yaşatmasın.....valla bende anlamadım doktor kan ver dedi verdim.yok canım benimkide hastane ama özel okuduysan diğer kızlar büyük araştırma hastanelerinde yapılıyor uzun sürede çıkıyor demiştiya benimkinin hemen çıkması kafamı karıştırdı o test değilmi diye ama galaba plt değeri yüksek çıkarsa araştırılması geriyor yanlış anlamadıysammm .....
Kııızzz bu da neyy hayatımda ilk diifa duyyduum:26:ıııııııhhhh tadi heç güzele benzemediii:44:bariim kızardıktan sonra üstüne bi sos mos bişey döksen..gerçi sen seviyomuşun:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?