Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben gidiyorumm kocacım dolmaları hakettii artıkkk maharetlii ellerimlee yemeğimii yapimm hoşçakalıınnnnnnnnnnn

senin kaynoş kızına niye inmiyor hiç hep sanmı geliyor:26:

hee kız onlar bilsin kıymetini....kahveni buyur bebeam

saol datlum ellerine sağlık bende çıkyom uzanacam azıcık bide çamaşır serecem yimek yapacam

evet eskiden öyleydi

baskın olanın cinsiyetinden olur derlerde
geçmiş olsun cnm kötü olmş ya dikkat et kendine doktora sor bakim ne dicek:26::26::26:

bana hoşgeldin diyen olmadı ama
yinede hoşbulduk az önce bi telefon sapğım oldu gözüm aydın olsun tek eksiğimdi allahıma şükür tamamladık :96: :96:

:26:

bana gelince sana makarna kızarması ikram etcem

ayyy başakkkkkkkkkkkkkk seviyyommm seniiiiiiiiiiiiiiiiibu muydu makarna kızartması heç güleceğim yoktu bende diyorum niye duymadım diye karı pişmiş makarnayı biraz fazla ısıtıyormuş dahiliğe bak beee

Kııızzz bu da neyy hayatımda ilk diifa duyyduum:26:ıııııııhhhh tadi heç güzele benzemediii:44:bariim kızardıktan sonra üstüne bi sos mos bişey döksen..gerçi sen seviyomuşun:26:

Makarna kızartmasııııı

bizim köyde çok yaparlar ev makarnasıyla ama hazır makarnaylada yapılır haşlayıp yağda kızarana kadar arada karıştırıyorsun iyicene kızartıyorsun
çok güzel oluyor özelliklede kızarmış kısımları

KAYNANA çarşafları bunlarrrrrr almayan kalmasınnnnnn,pardon paralamayan...

tesekkür ederim hosbulduk bursadayım bende bursalı olan varmı

bende bursadayım ama bursalı değilim

benim kaynoş tembelliğinde hiçbir oğluna çarşaf yapmamış,sözde oğlana çarşaf yapıldığını bilmiyomuşo yüzden benim kaynana çarşafım yok

benimde yok sadece kaynanadan el dokuması ısparta halısı var

nazemir var cnm bursada oturan

devamlı gel bekleriz shbet edelim

evet eskiden öyleydi

baskın olanın cinsiyetinden olur derlerde

geçmiş olsun cnm kötü olmş ya dikkat et kendine doktora sor bakim ne dicek:26::26::26:

bizdede kim baskınsa çocuk ona benzer derler

bende kardeşime sordum ihlas okunmaz ama mecbur kalınırsa fatiha dua niyetine okunabilir dedi besmelesiz

bu yazı doğru sevinç hanım belki bana inanmazsın ama

dua niyeti ile fatiha okunabiliyo

ama dua niyeti nasıl olduğunu yıllardır anlaamdığım için

asla okumam

besmelesiz okununca dua niyeti oluyormuş

bengisu doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu bir ömür olsun

bana hoşgeldin diyen olmadı ama
yinede hoşbulduk az önce bi telefon sapğım oldu gözüm aydın olsun tek eksiğimdi allahıma şükür tamamladık :96: :96:
kafamıza bi şaplak atsaydın görürdük cnm bi dahakine aklında bulunsun

sapıkı kocaya haavle et:13:
demek sizde de var makarna kzıarması
-------------
ısparta halısından ne yapılabilir acaba:44::44::44:
bende kardeşime sordum ihlas okunmaz ama mecbur kalınırsa fatiha dua niyetine okunabilir dedi besmelesiz

besmelesiz okununca dua niyeti oluyormuş
tşk ederim şimdi daha iyi anladm

nazo napıyosun oyunmu oynuyosun

beni kk nın oyunalrı sarmıyo

canım sıkılınca gamyunda okey oynuyoprum
kkada vramı okey canlı canlı oynasak ne güzel olur

evet çokta severiz
valla ben halımı seviyorum hiç bişey yapmak istemiyorum çünkü kaynanamın bir zararını görmedim zaten zavallıyı bir kez gidişimizde gördük bidahada görmedik
ALLAH rahmet eylesin

nazo napıyosun oyunmu oynuyosun

beni kk nın oyunalrı sarmıyo

canım sıkılınca gamyunda okey oynuyoprum
kkada vramı okey canlı canlı oynasak ne güzel olur

bende mahjong oyunlarını oynuyorum bide zumayı başka pek oynamam ama keşke okey olsada oynasak
bana çünkü başka türlüsü yasak faceden yada diğer çevrimiçi yerlerden eşim kesinlikle izin vermiyor

başak ben çıkıyorum senide tam çıkarken son bi kez bakayım dedim öyle gördüm birazcık işlerim var çamaşır asacam yemek yaapacam sonrada pazara markete gidecem çok işim yokmuş be akşama gelirim ama hadi görüşürüz

sapıkı hallettm kocaya söyledim hemen geliyorum diyo dur ndn geliyosun sapık telefonda yanımda değilki gelsen napcan dedim gizliye kapadım telefonu hallettm koca korkmaya başladı etraf sapık dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…