Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende erkek ismiyle kayıtlıyım gamyunda benm eşiminde pek hoşuna gitmiyo
kk da okey istiyoruzzzzz

tamam

doğum günün kutlu olsun canım..sağlıklı huzurlu mutlu başarılı nice mutlu senelere...başta kocişin ve bebişinle vede tüm sevdiklerinle tabiki

Hmm afirim yavrum çorba yapmadınmı pekii? basit bi tarhana çorbasıda yapaydım keşkem toz tarhanan varsa kolay oluyo nasılsa bu arada pattisle tavuğu niye ayrı pişirdinki :26:

ivet teyzesi büyüyo çok şükür ama ne kadar büyüsekte küçüğüz haylaa :26: ay inşallah artık gittiğimde öğrenebilirim cinsiyetini yaa 12+5 bugün pazartesi gidesim vr yaa öldim yavrumu merakda ediyom 13.haftama girmiş olcam belli olur kesin dimiii? :26::26:

Hmm afirim yavrum çorba yapmadınmı pekii? basit bi tarhana çorbasıda yapaydım keşkem toz tarhanan varsa kolay oluyo nasılsa bu arada pattisle tavuğu niye ayrı pişirdinki :26:

yokk yapmadım o kadar şeyle şiştik zati ...evimde tarhana yoktur benim almamda sevmem çünkü hiçççç...tepsiye hepsi sığmıyordu...bide tavugu fırında kızarttıgım için kızartma ayarına getirmem gerekio...patatesler yanar yoksa onedenlede ayrı koyuyom...

bengisu doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu bir ömür olsun

doğum günün kutlu olsun canım..sağlıklı huzurlu mutlu başarılı nice mutlu senelere...başta kocişin ve bebişinle vede tüm sevdiklerinle tabiki

ay teşekkür ederim hanımlar yaa biras moralim bozuk dün geceden beri kociş sıpası doğum günümü unutmuş gecede beri surat yapmakla meşgulüm onaa tutamadım kendimi ağladım 2 sefey hamişlik duygusallığı olsa gerek çok sulu göz oldum yav :26::18: gerçi bu aralar çok yoğun çalışıyolar unutmuş ama banane malatyaya neyim gidip geldikçe alsaydı hazırlasaydı hediyemi önceden ben 1 ay öncesinden başlıyom ne hediye alsam aşkıma diye :44: bissürü sürpriz neyim hazırlıyom ama nerdee.. geçen sene tektaş yüzük almıştı ne güzel öle pahalı bişii istemiyomda hatırlasa bi çiçk alsa yada ne biliim netten neyim sipariş verse yeterdi mesela çok güzel meyve pasta sepetleri neyim var insan öle bişiide alabilir hamile kadına onlardan güzel hediyemi olur ama nerde düşünce yokki bizim odunlardaa bak gee aklımageldi tutamadım göz yaşlarımı bu 3 oldu yaa :84: neyse 2gündür misafir ağırlıyom yorgunluktan gelemedim fırsatımda olmadı benden böyle

kızlar mrhb çok fenaım yaa sırtımda bir ağrı vardı dün dr gittim kas ağrısı dedi ilaç verdi ama geçmediiiii bu sabahtan bu yanada baş ağrım tutu başımı kaldıramıyorumm (normalde gün içinde yatan uyuyan bir değilim )gözüm açılmıyor üstüne birde adet oldumm ne oldu bana böyle anlamadımm

hmm iyi bakalım bende dün fırında garnitürlü tavuk yaptın gayet güzel oluyo öyle ama uzun pişiyo tabi pattisleri biraz :26: küçük doğradığım havuçlarla bezelyeyi haşladım fırın tepsisinin altna yaydım sonra bşka kaptada küp doğranmış pattisleri, doğramış tavuğu ,soğanı,sarımsağı, kımızı ve yeşil biberleri,domatsi, baharat,tuz ve çok azda biber salçasıyla krıştırdım bi güzel harmanladım tepsiye yaydım üstünü önce yğlı kağıtla örttüm sonrada folyoyla bikaç delik açtım 1 saatten fazla öyle pişti sonrada açtım üstündekileri bideöyle pişirdim kızartım bu arada 1-2 kere karıştıdımda ooh süper oldu pilavın yanında domatesli sarımsaklı tarha çorbasıda yaptım ha bide lahana sardıydık arkadaşla onu pişirdik harika oldu yanınada sarımsaklı yoğurtlu 3 renkli havuç kara lahana beyaz lahana salataları yaptım bide çeşit çeşit turşuyla acı sos çıkardım millet yiyemedim bilem hepsiniii tıka basa doyduk akşma çaylada kekle elmalı pasta ve çörek otlu kurabiyemden koydum en sonda kaalkmalarına yakın kavun kestiydim onu getirdim öleydi yaani arkadaş gündüzden geldiydi turşularımızı kuralım diye didim yemeğe kalın reyhanımla beraber yaptık beraber yedik daha turşuda kurduk biz gündüzden öle yaani baya yorucuydu önceki günd çaya üstteki arkadaşlarıçağırdıydım pizza makarna salatası kek ve elmalı pastaylan gene çörek otlumdan koyduydum bide turşu tabi anlıycağınız baya yorucu 2 gündü :26: mutfaktan çıkamadım 2 gündür :26:

kız senin anlattığın makarna güzel olurda sen başakın yazdığını okudunmu bildiğin dsalçalı makarnayı akşamdan kalma yani biraz fazla ısıtınca makarna kızartması oluyomuş...bugün beni güldüren tek şey bu oldu....
bizde de öyle derler kim baskınsa çicuk ona benzermiş...

ayy fena yaa bu erkekler biraz odun oluyolar kuzum boşver sen belki gerçekten yoğunlukta unutmuştur ama yine de şaplağı haketti

yeni yaşın mutluluk getirsin doğum günün kutlu olsun

ayy fena yaa bu erkekler biraz odun oluyolar kuzum boşver sen belki gerçekten yoğunlukta unutmuştur ama yine de şaplağı haketti

yeni yaşın mutluluk getirsin doğum günün kutlu olsun

ivet hak ettiii birazmı bayaa bi odun oluyolar desek daha doğru olur çok üzüldüm çoook aklıma geldikçe ağlayasım geliyoo nooluyo banaa

Son düzenleme:

ahahah dimekki habire ısıtırken yakmış oda güzel oluyo diye kendini kandırıyo dimekkiii

bengi annem eniştemden biliyom adam denetleme zamanı ewin yolunu unutuyordu idare et hayatım adam ne kadar yoruluyor iş yerinde koş allah koşş
arada olur öyle şeyler hemen odun ettin gül gibi kocanı ayıp oluyor heee
anlayışlı olmak lazım heçmi süprüz yapmadı adamcaazz bugüne kadar
geçmiş olsun topraaaammmm

noldu gız havadis virmemişsin

İkizler: İkizler burcu insanları hızlı düşüncelerine uygun çabuk hareket ederler.
Ayni anda birkaç işi birden yapabilirler.
Onların adapte olamayacakları iş yoktur

ahahah dimekki habire ısıtırken yakmış oda güzel oluyo diye kendini kandırıyo dimekkiii
demekki.....kız bengi bende dün seni sormuştum bugünde doğum günün kutladım ama görmedin heralde...eşine canın sıkılmış ondan girmemişsin demek boşver kuzum erkekler bazen böyle olabiliyor...

havadisler aynı kuzum hakkımızı helal etmiyorum o adama...bende bsinirlenip benimkine saldırıyom durmadan,hırsımı alamadım ama daha

işi bıraktımı netleştimi herşey
adamın ne suçu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…