bende erkek ismiyle kayıtlıyım gamyunda benm eşiminde pek hoşuna gitmiyoevet çokta severiz
valla ben halımı seviyorum hiç bişey yapmak istemiyorum çünkü kaynanamın bir zararını görmedim zaten zavallıyı bir kez gidişimizde gördük bidahada görmedik
ALLAH rahmet eylesin
bende mahjong oyunlarını oynuyorum bide zumayı başka pek oynamam ama keşke okey olsada oynasak
bana çünkü başka türlüsü yasak faceden yada diğer çevrimiçi yerlerden eşim kesinlikle izin vermiyor
başak ben çıkıyorum senide tam çıkarken son bi kez bakayım dedim öyle gördüm birazcık işlerim var çamaşır asacam yemek yaapacam sonrada pazara markete gidecem çok işim yokmuş be akşama gelirim ama hadi görüşürüz
evet cnmmm bana öle yaptılar bilemem artık...
oku bakalım
önce browni yaptım...o pişerkene tavuğu avcarladım pattis doğradım pattisi avcarladım...iki tepsiye ayrı ayrı yerleştirdim...kek piştikten sonra onları fırına sürdüm...sonracıma pilavı ocağa koydum...sonra salata yaptım ayrıca havuç salatasıda yaptım...turşu çıkartmayı unutmuşumbide dolma ısıttım koydum....17,55 de keki fırına sürdüm...18,25 de yemekleri...işte bu kadayyyy...
sağol canımmm... iyiki burası var dr u aramam gerek kalmadı valla.. seviyorum sizikocişle giderim cnm tek gitmem...
maşallah büyüyüttün yavruyu kızzzzzz... cinsiyeti belli olcak nerdeyse... benim 12 haftada kız oldugu kesinleşmişti hee söyleyimm
Hmm afirim yavrum çorba yapmadınmı pekii? basit bi tarhana çorbasıda yapaydım keşkem toz tarhanan varsa kolay oluyo nasılsabu arada pattisle tavuğu niye ayrı pişirdinki :26:
bengisu doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu bir ömür olsun
doğum günün kutlu olsun canım..sağlıklı huzurlu mutlu başarılı nice mutlu senelere...başta kocişin ve bebişinle vede tüm sevdiklerinle tabiki
yokk yapmadım o kadar şeyle şiştik zati ...evimde tarhana yoktur benim almamda sevmem çünkü hiçççç...tepsiye hepsi sığmıyordu...bide tavugu fırında kızarttıgım için kızartma ayarına getirmem gerekio...patatesler yanar yoksa onedenlede ayrı koyuyom...
olmamııı kuzum sen yeterki isteeee...yanına cıkolata varmı beydaglı
beydağlının evini cafe sandınız
beydağlı cafe
bizim köyde çok yaparlar ev makarnasıyla ama hazır makarnaylada yapılır haşlayıp yağda kızarana kadar arada karıştırıyorsun iyicene kızartıyorsun
çok güzel oluyor özelliklede kızarmış kısımları
bende bursadayım ama bursalı değilim
benimde yok sadece kaynanadan el dokuması ısparta halısı var
bizdede kim baskınsa çocuk ona benzer derler
ay teşekkür ederim hanımlar yaa biras moralim bozuk dün geceden beri kociş sıpası doğum günümü unutmuşgecede beri surat yapmakla meşgulüm onaa tutamadım kendimi ağladım 2 sefey hamişlik duygusallığı olsa gerek çok sulu göz oldum yav :26::18: gerçi bu aralar çok yoğun çalışıyolar unutmuş ama banane malatyaya neyim gidip geldikçe alsaydı hazırlasaydı hediyemi önceden ben 1 ay öncesinden başlıyom ne hediye alsam aşkıma diye :44: bissürü sürpriz neyim hazırlıyom ama nerdee.. geçen sene tektaş yüzük almıştı ne güzel öle pahalı bişii istemiyomda hatırlasa bi çiçk alsa yada ne biliim netten neyim sipariş verse yeterdi mesela çok güzel meyve pasta sepetleri neyim var insan öle bişiide alabilir hamile kadına onlardan güzel hediyemi olur ama nerde düşünce yokki bizim odunlardaa bak gee aklımageldi tutamadım göz yaşlarımı bu 3 oldu yaa :84: neyse 2gündür misafir ağırlıyom yorgunluktan gelemedim fırsatımda olmadı benden böyle
ayy fena yaa bu erkekler biraz odun oluyolar kuzum boşver sen belki gerçekten yoğunlukta unutmuştur ama yine de şaplağı haketti
yeni yaşın mutluluk getirsin doğum günün kutlu olsun
kız senin anlattığın makarna güzel olurda sen başakın yazdığını okudunmu bildiğin dsalçalı makarnayı akşamdan kalma yani biraz fazla ısıtınca makarna kızartması oluyomuş...bugün beni güldüren tek şey bu oldu....
bizde de öyle derler kim baskınsa çicuk ona benzermiş...
ay teşekkür ederim hanımlar yaa biras moralim bozuk dün geceden beri kociş sıpası doğum günümü unutmuşgecede beri surat yapmakla meşgulüm onaa tutamadım kendimi ağladım 2 sefey hamişlik duygusallığı olsa gerek çok sulu göz oldum yav :26::18: gerçi bu aralar çok yoğun çalışıyolar unutmuş ama banane malatyaya neyim gidip geldikçe alsaydı hazırlasaydı hediyemi önceden ben 1 ay öncesinden başlıyom ne hediye alsam aşkıma diye :44: bissürü sürpriz neyim hazırlıyom ama nerdee.. geçen sene tektaş yüzük almıştı ne güzel öle pahalı bişii istemiyomda hatırlasa bi çiçk alsa yada ne biliim netten neyim sipariş verse yeterdi mesela çok güzel meyve pasta sepetleri neyim var insan öle bişiide alabilir hamile kadına onlardan güzel hediyemi olur ama nerde düşünce yokki bizim odunlardaa bak gee aklımageldi tutamadım göz yaşlarımı bu 3 oldu yaa :84: neyse 2gündür misafir ağırlıyom yorgunluktan gelemedim fırsatımda olmadı benden böyle
geçmiş olsun topraaaammmmkızlar mrhb çok fenaım yaa sırtımda bir ağrı vardı dün dr gittim kas ağrısı dedi ilaç verdi ama geçmediiiii bu sabahtan bu yanada baş ağrım tutu başımı kaldıramıyorumm (normalde gün içinde yatan uyuyan bir değilim )gözüm açılmıyor üstüne birde adet oldumm ne oldu bana böyle anlamadımm
demekki.....kız bengi bende dün seni sormuştum bugünde doğum günün kutladım ama görmedin heralde...eşine canın sıkılmış ondan girmemişsin demek boşver kuzum erkekler bazen böyle olabiliyor...ahahah dimekki habire ısıtırken yakmış oda güzel oluyo diye kendini kandırıyo dimekkiii
bengi annem eniştemden biliyom adam denetleme zamanı ewin yolunu unutuyordu idare et hayatım adam ne kadar yoruluyor iş yerinde koş allah koşş
arada olur öyle şeyler hemen odun ettin gül gibi kocanıayıp oluyor heee
anlayışlı olmak lazım heçmi süprüz yapmadı adamcaazz bugüne kadar
geçmiş olsun topraaaammmm
noldu gız havadis virmemişsin
demekki.....kız bengi bende dün seni sormuştum bugünde doğum günün kutladım ama görmedin heralde...eşine canın sıkılmış ondan girmemişsin demek boşver kuzum erkekler bazen böyle olabiliyor...
havadisler aynı kuzum hakkımızı helal etmiyorum o adama...bende bsinirlenip benimkine saldırıyom durmadan,hırsımı alamadım ama daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?