nazemir hoşgeldin canım nassın
bebeğim sultanım işim oluyo arada transa geçiyom kusura bakmayınnerdesin sen nere gidion yawrum
biz kavga edince nadide topikmizdeki hatunlarımız kaçıyo.aa ama kavgada hrşey mübahh kuzumm,sende neişe yarıyon dedin,koca totolu dedin.....daha neler neler çingene dedinnn
hadi gelde barışekkk
bebeğim sultanım işim oluyo arada transa geçiyom kusura bakmayın
biz kavga edince nadide topikmizdeki hatunlarımız kaçıyo.
bence de barışak
selamlar kızlar nasılsınız?
slm hatuncuklarım.
nasılsınız bakalım. ben işten güçten fazla giremedim bugün.
topikimizi ıssız bırakmadığınız için size çok tşk ederim
offf çok sıkıldım işten tez zamanda çıkmak istiyorum:95:
ne kendime vakit ayırabiliyorm ne güzelliğimle ilgilenebiliyorum
çok sıkıldım.
gamzelal çift çizgi mi çıktı annem bi kaç gün daha beklede bir daha yap test.
inşallah hamilesindir ve hediyeleri sen kaparsın
aygün cüm sen nasılsın canım keyfin nasıl.
senin bat ta yaklaşıyor.
var mı bi hisler
başakcım adet belirtilerim var benimde göğüslerimde fazla ağrı var bilmiyrum bu adetmi gebelikmi belirtisi her ikiside olabilir hayırlısı..:44:
nazemir ne gelmedin kavga çıktı burdaaa,insan bi merak eder bu kızlar napıyo kavga ettimi diye bi bakar yaniii
neyse kavga bitti
galiba bizi dolunay kışkırtıyooo
canım kavgadan hiç hoşlanmam iyiki yokmuşum ben arada okudum çıktım işim vardı
ama sizde beni hiç merak etmemişiniz bı kız öldümü kaldımı diye
neyse barışmanıza sevindim
dolunayda kaçtı bu arada ikiniz barışınca üstüne saldırcaksınız diye korktu
başakcım adet belirtilerim var benimde göğüslerimde fazla ağrı var bilmiyrum bu adetmi gebelikmi belirtisi her ikiside olabilir hayırlısı..:44:
hayırlısı olsun inşallah allah sağlıklı evlatlar versinnn hepimizeeee
hayırlısı olsun canımm allah herkese annelik duysunu tatırsın insallah aminnn slmmm kızlarrr ben geldimmmm
amin canım cümlemize inşallahh..
bugün evi baştan ayağa temizledim ayy çok yoruldum konuşmaya hacetim kalmadı.
,ya kızlar ben sürekli ev temizliği yapıyrum ama yinede içime sinmiyor özellikle kışın oluyor bu sanki halılar perdeler hep kirli gibi geliyor bana o z<amanda çok yoruluyorum geçen ay halımı sildim 2 hafta önce perde yıkadım her gün sil süpür ayyyy bebişim olursa hayırlısıyla nasıl beşdecez işlerle kızlarrr..ama olsunda sorun değil tabikide..
hayırlısı olsun canımm allah herkese annelik duysunu tatırsın insallah aminnn slmmm kızlarrr ben geldimmmm
heeeyyyyy hatuncuklarım benim sağ kasığım ağrıyo fena halde sağdan sağdan mı yumurtluyom acaba kiiii?
kaldık canım yaaaaaaaa nazemircim bişi sorcam şu alıntıyı nasıl yapıonuz yawrum bi anlat bakam bana ben yapamıomda
selam canım hoşgeldin nasılsın...selam kızlar
ben yokken neler olmuş burda kavgayı kaçırdığım için üzülsemmi yoksa bulaşmadığım için sevinsemmi bilemedim
selam canım...hayırlısı olsun inş bebişin göbüşündedir...selamlar kızlar nasılsınız?
ben geldım kızlarr
dün evımı temızlemıstım bugunde gezmeye gttm ohh evım temız yemegımde varr kocısı beklıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?