Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nerdesin sen nere gidion yawrum
bebeğim sultanım işim oluyo arada transa geçiyom kusura bakmayın
aa ama kavgada hrşey mübahh kuzumm,sende neişe yarıyon dedin,koca totolu dedin.....daha neler neler çingene dedinnn
hadi gelde barışekkk
biz kavga edince nadide topikmizdeki hatunlarımız kaçıyo.
bence de barışak

nazemir ne gelmedin kavga çıktı burdaaa,insan bi merak eder bu kızlar napıyo kavga ettimi diye bi bakar yaniii
neyse kavga bitti
galiba bizi dolunay kışkırtıyooo

kaldık canım yaaaaaaaa nazemircim bişi sorcam şu alıntıyı nasıl yapıonuz yawrum bi anlat bakam bana ben yapamıomda

selamlar kızlar nasılsınız?
başakcım adet belirtilerim var benimde göğüslerimde fazla ağrı var bilmiyrum bu adetmi gebelikmi belirtisi her ikiside olabilir hayırlısı..:44:

nazemir ne gelmedin kavga çıktı burdaaa,insan bi merak eder bu kızlar napıyo kavga ettimi diye bi bakar yaniii
neyse kavga bitti
galiba bizi dolunay kışkırtıyooo

canım kavgadan hiç hoşlanmam iyiki yokmuşum ben arada okudum çıktım işim vardı
ama sizde beni hiç merak etmemişiniz bı kız öldümü kaldımı diye
neyse barışmanıza sevindim
dolunayda kaçtı bu arada ikiniz barışınca üstüne saldırcaksınız diye korktu

kavgadan gözümüz kararmıştı daaa,
o dolunayı ben hallettim kaçmaz artık merak etme işi vardır da ondan kaçmıştırr
saçına çok şık modeller verdim

başakcım adet belirtilerim var benimde göğüslerimde fazla ağrı var bilmiyrum bu adetmi gebelikmi belirtisi her ikiside olabilir hayırlısı..:44:

hayırlısı olsun canımm allah herkese annelik duysunu tatırsın insallah aminnn slmmm kızlarrr ben geldimmmm

hayırlısı olsun inşallah allah sağlıklı evlatlar versinnn hepimizeeee

amin canım cümlemize inşallahh..
bugün evi baştan ayağa temizledim ayy çok yoruldum konuşmaya hacetim kalmadı.
,ya kızlar ben sürekli ev temizliği yapıyrum ama yinede içime sinmiyor özellikle kışın oluyor bu sanki halılar perdeler hep kirli gibi geliyor bana o z<amanda çok yoruluyorum geçen ay halımı sildim 2 hafta önce perde yıkadım her gün sil süpür ayyyy bebişim olursa hayırlısıyla nasıl beşdecez işlerle kızlarrr..ama olsunda sorun değil tabikide..

heeeyyyyy hatuncuklarım benim sağ kasığım ağrıyo fena halde sağdan sağdan mı yumurtluyom acaba kiiii?

o bende de var ev sanki hep pis miş hijyen değilmiş gibi ayda 1 bidon (6 kglık)domestos bitiyo içim hiç rahat değilll

kaldık canım yaaaaaaaa nazemircim bişi sorcam şu alıntıyı nasıl yapıonuz yawrum bi anlat bakam bana ben yapamıomda

sağda alıntı yapa tıklayınca oluyor
yada birkaçtane alıntı yapacaksan alıntı yapacağın yazının altındaki alıntı yapın iki yanında kutu var sağdakini tıklayacan işaretleyecen okumaya devam edecen istediğin kadar alıntı yapınca konuya cevap vere tıkla oluyor

ben geldım kızlarr
dün evımı temızlemıstım bugunde gezmeye gttm ohh evım temız yemegımde varr kocısı beklıyrm

selam kızlar
ben yokken neler olmuş burda kavgayı kaçırdığım için üzülsemmi yoksa bulaşmadığım için sevinsemmi bilemedim
selam canım hoşgeldin nasılsın...
selam canım...hayırlısı olsun inş bebişin göbüşündedir...
hayırlısı olsun canımm allah herkese annelik duysunu tatırsın insallah aminnn slmmm kızlarrr ben geldimmmm

selam canım hoşgeldinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…