• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen kankamsınn :47::47: aldatılmadınnn sevıncc ortalıgı karıstırıyorr :25::25::25::25:
kankam :29: ya ben bi tuhafım akıntım varda hamile gibiyim normalde adetim 3 haftada bi olur ama olmadı belki düzene girmştir ayın 7sine kadar bekliycem ağrımda vara aslında ama hamileykende oluyo bu ağrı allahım inş yoktur ya korkudan sürekli bakıyorum oldumu diye
:110: gumus karisida geldi :110:
ben bilgi veriyom kari surat yapiii bir mutasyonla ugrasiyormus moral verende suc :63:

ne dedim gııııııı o surat kaderime yavrum sana değil :ssz:

:kkk: yok bir kaynim var bekar bir gorum var ewli cicugu yok calismalar var
bana gecen diyorki bir seyi yanlis yapiyok ama ney:ssz:
ewet zikir matik oyle 500 luk tesbihle gezmiyom :19:

500lük tesbiklede gezebilirsin ne var
bende telefonumu zikirmatik yaptım basıbasıveriyom:21::21:

kocanın amcasını oüğlu yokmu çiçuğu olan kadın:57:

kızzz bir mervemiz vardı hatırlıyonuzmu genetik rahatsızlığı vardı tüp bebek yaptırmış veeee

Kızlar sizinlede paylaşayım hemen bugün test günümde bildiğiniz gibi
Hastaneye gittik sabah az önce geldik
Hamileyim çok şükür değerim 256 çıktı

çoook sevindim valla darısı tüm isteyenlerin başına

sen nerden öğrendin len :53: bana haber verecekti o nereye yazmışki o yazıyıı :53: ay çok sevindim yaa çok dua ediyodum zaten bebişi tutunsun diyee hemde ikisi birden diyee ay hadi inşallah bu sefer sağ sağlim kucağına almak nasip olur bebişini yaa :16::16:

kankam :29: ya ben bi tuhafım akıntım varda hamile gibiyim normalde adetim 3 haftada bi olur ama olmadı belki düzene girmştir ayın 7sine kadar bekliycem ağrımda vara aslında ama hamileykende oluyo bu ağrı allahım inş yoktur ya korkudan sürekli bakıyorum oldumu diye

ne dedim gııııııı o surat kaderime yavrum sana değil :ssz:

abooo hamıleysenn :18::18::18: kac ay koruncaktınn bosverr kuzumm ya korkmaa allahın ıznıylee hamıleysen bıleee yıne aynı seyler basına gelecek dıyyee bıse yokk allah belkııı acılarınıı hafıfletecekk bı melek yollamıstır sanaaa :49::49::49::49: sevinç bu aralar cok alıngannn :1::1::1: benıı paylasamıyorr sankiii :9::9::9::9: bak şimdi dellencek

Back
X