• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet kızların var sandım4tane
inşalah olur:16:
inş olur cnm 2 kızım 2 oğlum gitti keşke 4 kız sevinçten bayılırım
abooo hamıleysenn :18::18::18: kac ay koruncaktınn bosverr kuzumm ya korkmaa allahın ıznıylee hamıleysen bıleee yıne aynı seyler basına gelecek dıyyee bıse yokk allah belkııı acılarınıı hafıfletecekk bı melek yollamıstır sanaaa :49::49::49::49: sevinç bu aralar cok alıngannn :1::1::1: benıı paylasamıyorr sankiii :9::9::9::9: bak şimdi dellencek

en az 2 yıl korunmam lazımdı daha 1,5 ay oldu düşük yapalı 4ü peşpeşe oldu yordu kendimi koruyamadım yani emin değilim ama bu şüpheyi hiç sevmiyorum bi spiral taktırsam iyi olcak aslında ama offff
sevinç karısı bizi dövecek :57:

abooo hamıleysenn :18::18::18: kac ay koruncaktınn bosverr kuzumm ya korkmaa allahın ıznıylee hamıleysen bıleee yıne aynı seyler basına gelecek dıyyee bıse yokk allah belkııı acılarınıı hafıfletecekk bı melek yollamıstır sanaaa :49::49::49::49: sevinç bu aralar cok alıngannn :1::1::1: benıı paylasamıyorr sankiii :9::9::9::9: bak şimdi dellencek

Dellenmeyecem:kkk: oglum geldi cikiiiim ben :19:

yüz için iyi bi nemlendırızı arıyorumm siz ne önerırsınızz?? birde yağlı saçlar ıcın bıldıgınız bı kürr varmııı??? sevgilerr :9::9::9:

yüz için iyi bi nemlendırızı arıyorumm siz ne önerırsınızz?? birde yağlı saçlar ıcın bıldıgınız bı kürr varmııı??? sevgilerr :9::9::9:

sevinç seni paylaşamıyo felan değil sadec kıskanıyo o herkesi kıskanıyo hep kendi sevilsin istiyo:110:
ekşi surat

bildiğim bi nemlendirici ve kür yok

çünkü ihtiyacım olmadı hiç şükür:21::21::21::21:

kankam nemlendirici değilde dengeleyici kullansan dıadermıne var bnde dengeleyici temizleme sütü onla cildimi temizleyince nemlendiriciye gerek kalmıyo ardındanda güneş koruyucu krem sürüyorum

en az 2 yıl korunmam lazımdı daha 1,5 ay oldu düşük yapalı 4ü peşpeşe oldu yordu kendimi koruyamadım yani emin değilim ama bu şüpheyi hiç sevmiyorum bi spiral taktırsam iyi olcak aslında ama offff
Aaa tirbiyesiz karuu sensin :57: :57:
noliyii sizee taktınız kankamın suratınaa haaaaaaaaaaaaaaaaaa:47::47::47: ekşitirr hep sizmi ekşiteceksinizzz :30::30::30:
:57::57:
ilk çocuğu cinsiyei ne

bunlar sevinç fancllubtan:110:

amcasinin oglunun ilk cicuguu erkek :kkk: bunlarin sulalesi erkek cocuk dolu kiz varsa bile 3 erkek bir kizdir:31:
iki kizi olan yokkk:24:

sevinç seni paylaşamıyo felan değil sadec kıskanıyo o herkesi kıskanıyo hep kendi sevilsin istiyo:110:
ekşi surat

hava binbeşyüz :21:
Aaa tirbiyesiz karuu sensin :57: :57:

:57::57:

:110:
amcasinin oglunun ilk cicuguu erkek :kkk: bunlarin sulalesi erkek cocuk dolu kiz varsa bile 3 erkek bir kizdir:31:
iki kizi olan yokkk:24:

inşalah cnm 4tane bebikin olur:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hakında hayırlısı
ben çıktım kızlar oturamıyom

Gece yuzunu yika limonlu su ile temizle iki tane uzumun suyunu elinle cikar bir cay kasigi balla karistir yuzune sur
20 dk sonra yuzunu yika :21:

ekşi surat

sevınc bu yazdıklarını okuyunca nolacak bılmıyorumm :9::9::9::9: hee hee senın hıc bıseye ıhtıyacın yokk cıldı nemlendırmek gerekır :57::57:

sevınc bu yazdıklarını okuyunca nolacak bılmıyorumm :9::9::9::9: hee hee senın hıc bıseye ıhtıyacın yokk cıldı nemlendırmek gerekır :57::57:

korkma sen döverim ben o karıyı:21:

kız ben hiç yüzüme kullanmam bişi belki gerekli ama hiç aklıma gelmez:26::26::26::26:

kankam nemlendirici değilde dengeleyici kullansan dıadermıne var bnde dengeleyici temizleme sütü onla cildimi temizleyince nemlendiriciye gerek kalmıyo ardındanda güneş koruyucu krem sürüyorum

tmm ınternetten bı arastırım marketlerde satılıyodur heraldee dımııı canuuummmm

Back
X