gel annem gel pasa cok iyi niyetli canim yaa kimse kirilsin uzulsun istemiyor canim kendini hirpaliyor farkinda deeel herifede yazik kac gundur
karılar ben cıkıcam yemek yapıcam off hiç içimden gelmiyo ama bi deniyim kocanız yokmu sizin ya çıkında yemek yapınöptm
evet bencede cok ıyı nıyetlııallah herseyı ınsallah gonlune gore versınn bizimdee inşallah
aboo tacizmiiiiiicnm zaten en bastan berıı cok ısteklı deıldın mesafeden dolayııı parayada cok ıhtıyacın yoksaa gıtmee bosverr kocanın geyşası oll onla ilgilennn ablana nıye ayıp olsunn ayıp olacak dıyee kendınıı zor duruma sokma once kendını dusunnn
Pasa beni yanlis anlama tmmmi akrabayla is yapilmaz cnm kaninin son damlasina kadar calistirirlar akraba diye bise diyemezsin yabanci olsa hakkini ararsin olmadi kapiyi ceker cikarsin.
sana ve kocanada yazik annem bunun kis mevsimi var bide en iyisi evine yakin bir yer olmasi bana soruyorsan bir dk bile dusunmezdik heruf bosar zati seni bu gidisle
neden ayıp olsunki..sonuçta sen evli bi bayansın.sorumlulukların var..dediğin şartlarda çalıştığın sürece bugün olmassa yarın mutlaka eşinle sorun yaşıcaksın..illa çalışcam diyosan dediğin gibi size yakın olan yeri tercih et..ablana durumu izah et eminim anlayışla karşılıcaktır..karşılamazsada kendi sorunu.bu şekilde hem sana eziyet hemde evliliğine.
Arkana bile bama kac is is degil parasi yok mesaisi cok angaryasi cok
canim ezdirme kendini baska bir yere harcasan bu mesaiyi hem daha cok kazanirsin sigortan olur
calisma saatin olur isin belli olur kimse gucenmesin kullandirma kendini uzuldum haaaa
niye eve bağlanasın kuzum sen bebğide alıp gezersin
yajkında eve bağlancm diye deli gibi gezmeyi bırak
randevun ne zaman cinsiyti öğrencez
kızlar sizlerden biliyosunuz birşey saklamam ablamın ogluna sev sev bakıyorum ben inanın ama evi temizle bulaşık yıka oglanın kıyafetlerini ütüle onunla oyna işten yorucu ablamada izah ettim sen bilrisin dedi annemlerede iyiki paş aburda çok mutluyum dedi evimin tam karşısındaki yer olrusa öylen yemeklerimi yaparım akşama rahatım 8-30 çıksam evden iş yerine 7 adım benim sokak kapısından çıkıyourm karşıya geçiyorum olup bitiyor hem parasıda bilmiyorum eşim konuşucak bakalım arkadaşı ne dicem para konusunada gelince 10 milyara yakım borcumuz var biliyousnuz ben çok riskli gebelik geçiriyourm para lazım serlaş parası vs işte bebegi bile ocaga erteledim ben anne olmak istiyorum amaben ne yapaıyım kafayı yemek üzereyim bu kadar brocun içine hamile kalmam arkam yokki yardım etsin allahım duy sesimi eşime şöyle bol paralı bol kazançlı iş verde bebegime saglıklı bir şekilde kavuşuyum yavrumun varlıgını çok özledim ben ya parasızlık maffetti bizi ömürümde kredi çektik daha bitmedi hem sizlerle brişey paylaşmak istiyroum ben ablama gelriken yane işe metroyla incirliden geçerken bir bina var sabahları canım okadar acımıyoda geceleri işıklandırıyorlarya o canımı acıtıyo ilk gördügümde metrodan o ismi yavrum dedim ömrüm dedim agladım şuan sizlere yazarken bile göz yaşlarım okadar akıyoki sormayım dikkat hiç etmemiştim dışarı bakıyodum eşimle gece ablamlardan eve gelriken farkettim elimi metronun camına koydum yavrum dedim gözlerimin yaşı şuan aktıgı gibi aktı eşim ne oldu paşa dedi canım bak isme dedim ömür yeazıyo paşa yapma aglama dedi kıpkırmızı yazıyla ömür yazıyo her geçtigimde yutkunurum kızımı çok özledim ekimde 1 yaş dicekti o minnacık bedeni gözümün önünden gitmiyo dedim doktora kalrolsun dinlemedi beni ne olru dedim bir kere ver öpüyüm kokluyum bagrıma basıyımd edimsede kaçırdılar bebegimi benden kafanı çevri bakma dediler senmiydin dedim beni tekmeleyen ay ben çok kötüyüm ya ben bebek istiyorum ama bu borca nasıl hamile kalıyım heryerde ömür yazıyor eltimlere gdierken kaynanama giderken ögretmiş gibi ya rabbimmi beni sınıyor
gel annem gel pasa cok iyi niyetli canim yaa kimse kirilsin uzulsun istemiyor canim kendini hirpaliyor farkinda deeel herifede yazik kac gundur
evet bencede cok ıyı nıyetlııallah herseyı ınsallah gonlune gore versınn bizimdee inşallah
off paşa yaa
ağlattın beni yine yaa
allah kolaylık versin,tez zamanda sağlıklı bebekler versin ...
canım vakıa duası birebirmiş borçlular için her gece oku 1 tane
okuyan geçim darlığı görmezmiş...
rabbim duysun sesinizi..
merhaba canlarım sizlerle brişeyler paylaşmak inanın çok hosuma gidiyor sizlerden akıl almak istiyourm bilginize düşüncelerinize çok ihtiyacım var kafam çok karışıkbiliyosunuzki ablamın eşi teksitil yeri açtı orda çalışıyorum hoş ordamı çalışıyom çocukmu bakıyorum evmi temizliyourm orası muamma neyse gelelim sadete ablamlara gelmem 1.30 saat gitmek keza öle 1 saatten fazlası yolda geçiyourm burayı seçmemin amacı şu uzak hem ban yürüyüş olur hemde spor olur dedim ama 7 felan ezan okunuyyo akşam namazı kılıyım vakti geçmesin diyourm hayde eve gidene kadar 8.30 oluyo bazen 9 bile evde oluyorum vericegi para 150 tl bunun 140 kadar yola gidiyor 110 kalıyo bana kızlar parası az hemde eşimde sürtüşmelerimiz başladı ya okadar geç geliyorumki eve geçen perşembeden beri evde yemek yapmadım eşimde hoş yemediburuya gelmem için 6.30 kalkıyorum kahvaltı kıyafet giy 7.30 evden çıkıyorum yok yoruyor onamı yanayım erken kalktıgımamı yanayım şimdi asıl meseleye gelelim benim evimin tam karşısında tekstil yeri var patronu eşimin arkadaşı ordakileride çogunu tanıyorum ortacı arıyolarmış beni yaneşimdi orda 10 çayı 4 çayı var kızlar yemegi 1 saat evimin karşısında öylen diyorum yemegimi yaparım temizlik vs 1 saate yol parası yok erken uyanma derdi yok rahatım yane burda çalışsam erken kalkma yol parası yemek sorunu oluyo diyorumki rası olursa ben ordamı çalışıyım ablama ayıp olmaz degilmi zaten işe giridm gireli oglana bakıyorum ben işte çaılşmıyorum eşimde kıızyor sen işemi bbek bakıcılıgınamı girdin diyor eşim çok zorluyo beni ne yapayım allah aşkına biri desin banaoglumla vakit geçrimek çok güzel hergün onu görmek ama yol çok uzak 18 durak metrolarda tıklım tıkış anam aglıyo geçen tacize ugradım göz tacizine adam dikti gözlerini bakıyordu tepkimi koyunca bıraktı metrodan inince hava kararıyoya gece tırsıyorum biri birşey yapar diyebana bir akıl verin buruya girersem eger iyi olucek fikirlerinize ,ihtiyacım var
Mrb paşacıımbence hiç ayıp olmaz aynen burda anlattığın gibi ablana anlat durumu o seni anlıcaktır...hem öbür iş evinin karşısındaymış cnm ohh ne güzel gidip gelmesi kolay evinin işinide rahat yaparsın yiimenidee kocanda git diyosa bence çok iyi olur cnm
Ayyy cnm benim inan çok üzüldüm yaaa paşacım bak kendini yıpratmamaya çalış o işi hemen değiştir bence evinin karşısındaki işe geç senin için daha iyi olur annem..kızlar sizlerden biliyosunuz birşey saklamam ablamın ogluna sev sev bakıyorum ben inanın ama evi temizle bulaşık yıka oglanın kıyafetlerini ütüle onunla oyna işten yorucu ablamada izah ettim sen bilrisin dedi annemlerede iyiki paş aburda çok mutluyum dedi evimin tam karşısındaki yer olrusa öylen yemeklerimi yaparım akşama rahatım 8-30 çıksam evden iş yerine 7 adım benim sokak kapısından çıkıyourm karşıya geçiyorum olup bitiyor hem parasıda bilmiyorum eşim konuşucak bakalım arkadaşı ne dicem para konusunada gelince 10 milyara yakım borcumuz var biliyousnuz ben çok riskli gebelik geçiriyourm para lazım serlaş parası vs işte bebegi bile ocaga erteledim ben anne olmak istiyorum amaben ne yapaıyım kafayı yemek üzereyim bu kadar brocun içine hamile kalmam arkam yokki yardım etsin allahım duy sesimi eşime şöyle bol paralı bol kazançlı iş verde bebegime saglıklı bir şekilde kavuşuyum yavrumun varlıgını çok özledim ben ya parasızlık maffetti bizi ömürümde kredi çektik daha bitmedi hem sizlerle brişey paylaşmak istiyroum ben ablama gelriken yane işe metroyla incirliden geçerken bir bina var sabahları canım okadar acımıyoda geceleri işıklandırıyorlarya o canımı acıtıyo ilk gördügümde metrodan o ismi yavrum dedim ömrüm dedim agladım şuan sizlere yazarken bile göz yaşlarım okadar akıyoki sormayım dikkat hiç etmemiştim dışarı bakıyodum eşimle gece ablamlardan eve gelriken farkettim elimi metronun camına koydum yavrum dedim gözlerimin yaşı şuan aktıgı gibi aktı eşim ne oldu paşa dedi canım bak isme dedim ömür yeazıyo paşa yapma aglama dedi kıpkırmızı yazıyla ömür yazıyo her geçtigimde yutkunurum kızımı çok özledim ekimde 1 yaş dicekti o minnacık bedeni gözümün önünden gitmiyo dedim doktora kalrolsun dinlemedi beni ne olru dedim bir kere ver öpüyüm kokluyum bagrıma basıyımd edimsede kaçırdılar bebegimi benden kafanı çevri bakma dediler senmiydin dedim beni tekmeleyen ay ben çok kötüyüm ya ben bebek istiyorum ama bu borca nasıl hamile kalıyım heryerde ömür yazıyor eltimlere gdierken kaynanama giderken ögretmiş gibi ya rabbimmi beni sınıyor
Gece yuzunu yika limonlu su ile temizle iki tane uzumun suyunu elinle cikar bir cay kasigi balla karistir yuzune sur
20 dk sonra yuzunu yika
yüz için iyi bi nemlendırızı arıyorumm siz ne önerırsınızz?? birde yağlı saçlar ıcın bıldıgınız bı kürr varmııı??? sevgilerr
hmm güzel soru cnm kremalı yavuk yapacaktımm ama kaynos cagırıyorr sımdı gıtmessek olay olurrr
merhaba canlarım sizlerle brişeyler paylaşmak inanın çok hosuma gidiyor sizlerden akıl almak istiyourm bilginize düşüncelerinize çok ihtiyacım var kafam çok karışıkbiliyosunuzki ablamın eşi teksitil yeri açtı orda çalışıyorum hoş ordamı çalışıyom çocukmu bakıyorum evmi temizliyourm orası muamma neyse gelelim sadete ablamlara gelmem 1.30 saat gitmek keza öle 1 saatten fazlası yolda geçiyourm burayı seçmemin amacı şu uzak hem ban yürüyüş olur hemde spor olur dedim ama 7 felan ezan okunuyyo akşam namazı kılıyım vakti geçmesin diyourm hayde eve gidene kadar 8.30 oluyo bazen 9 bile evde oluyorum vericegi para 150 tl bunun 140 kadar yola gidiyor 110 kalıyo bana kızlar parası az hemde eşimde sürtüşmelerimiz başladı ya okadar geç geliyorumki eve geçen perşembeden beri evde yemek yapmadım eşimde hoş yemediburuya gelmem için 6.30 kalkıyorum kahvaltı kıyafet giy 7.30 evden çıkıyorum yok yoruyor onamı yanayım erken kalktıgımamı yanayım şimdi asıl meseleye gelelim benim evimin tam karşısında tekstil yeri var patronu eşimin arkadaşı ordakileride çogunu tanıyorum ortacı arıyolarmış beni yaneşimdi orda 10 çayı 4 çayı var kızlar yemegi 1 saat evimin karşısında öylen diyorum yemegimi yaparım temizlik vs 1 saate yol parası yok erken uyanma derdi yok rahatım yane burda çalışsam erken kalkma yol parası yemek sorunu oluyo diyorumki rası olursa ben ordamı çalışıyım ablama ayıp olmaz degilmi zaten işe giridm gireli oglana bakıyorum ben işte çaılşmıyorum eşimde kıızyor sen işemi bbek bakıcılıgınamı girdin diyor eşim çok zorluyo beni ne yapayım allah aşkına biri desin banaoglumla vakit geçrimek çok güzel hergün onu görmek ama yol çok uzak 18 durak metrolarda tıklım tıkış anam aglıyo geçen tacize ugradım göz tacizine adam dikti gözlerini bakıyordu tepkimi koyunca bıraktı metrodan inince hava kararıyoya gece tırsıyorum biri birşey yapar diyebana bir akıl verin buruya girersem eger iyi olucek fikirlerinize ,ihtiyacım var
evet aslında yaz bebiki olcekk sıkıntı olmaz bana
ohh kociş bizi gezdirir ,ayy anne olarak gezmek,diğer evlere kucakımda bebekimle girmek,,
durun bi çocuğumun karnını doyurayım,bezini değişeyim dimek...
ne güzel olcek haaa..
allahım hepimize göstersin o duygularııı
valla randevum cumartesi saat 6 da ama cinsiyet söylemez herhalde o gün 11+1 olcez erken daha dimi
belki bi ihtimal kopya verir o da belkimmmm
hayırlısı olsun da sağlıklı doğsunda ne olursa olsun napalım hepsi benim bebekimm olcekk nasılsaaaa...
kızlar iyi akşamlarr nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?