Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar sizlerden biliyosunuz birşey saklamam ablamın ogluna sev sev bakıyorum ben inanın ama evi temizle bulaşık yıka oglanın kıyafetlerini ütüle onunla oyna işten yorucu ablamada izah ettim sen bilrisin dedi annemlerede iyiki paş aburda çok mutluyum dedi evimin tam karşısındaki yer olrusa öylen yemeklerimi yaparım akşama rahatım 8-30 çıksam evden iş yerine 7 adım benim sokak kapısından çıkıyourm karşıya geçiyorum olup bitiyor hem parasıda bilmiyorum eşim konuşucak bakalım arkadaşı ne dicem para konusunada gelince 10 milyara yakım borcumuz var biliyousnuz ben çok riskli gebelik geçiriyourm para lazım serlaş parası vs işte bebegi bile ocaga erteledim ben anne olmak istiyorum amaben ne yapaıyım kafayı yemek üzereyim bu kadar brocun içine hamile kalmam arkam yokki yardım etsin allahım duy sesimi eşime şöyle bol paralı bol kazançlı iş verde bebegime saglıklı bir şekilde kavuşuyum yavrumun varlıgını çok özledim ben yaparasızlık maffetti bizi ömürümde kredi çektik daha bitmedi hem sizlerle brişey paylaşmak istiyroum ben ablama gelriken yane işe metroyla incirliden geçerken bir bina var sabahları canım okadar acımıyoda geceleri işıklandırıyorlarya o canımı acıtıyo ilk gördügümde metrodan o ismi yavrum dedim ömrüm dedim agladım şuan sizlere yazarken bile göz yaşlarım okadar akıyoki sormayım dikkat hiç etmemiştim dışarı bakıyodum eşimle gece ablamlardan eve gelriken farkettim elimi metronun camına koydum yavrum dedim gözlerimin yaşı şuan aktıgı gibi aktı eşim ne oldu paşa dedi canım bak isme dedim ömür yeazıyo paşa yapma aglama dedi kıpkırmızı yazıyla ömür yazıyo her geçtigimde yutkunurum kızımı çok özledim ekimde 1 yaş dicekti o minnacık bedeni gözümün önünden gitmiyo dedim doktora kalrolsun dinlemedi beni ne olru dedim bir kere ver öpüyüm kokluyum bagrıma basıyımd edimsede kaçırdılar bebegimi benden kafanı çevri bakma dediler senmiydin dedim beni tekmeleyen ay ben çok kötüyüm ya ben bebek istiyorum ama bu borca nasıl hamile kalıyım heryerde ömür yazıyor eltimlere gdierken kaynanama giderken ögretmiş gibi ya rabbimmi beni sınıyor

niye eve bağlanasın kuzum sen bebğide alıp gezersin
yajkında eve bağlancm diye deli gibi gezmeyi bırak
randevun ne zaman cinsiyti öğrencez

evet aslında yaz bebiki olcekk sıkıntı olmaz bana
ohh kociş bizi gezdirir ,ayy anne olarak gezmek,diğer evlere kucakımda bebekimle girmek,,
durun bi çocuğumun karnını doyurayım,bezini değişeyim dimek...
ne güzel olcek haaa..
allahım hepimize göstersin o duygularııı
valla randevum cumartesi saat 6 da ama cinsiyet söylemez herhalde o gün 11+1 olcez erken daha dimi
belki bi ihtimal kopya verir o da belkimmmm
hayırlısı olsun da sağlıklı doğsunda ne olursa olsun napalım hepsi benim bebekimm olcekk nasılsaaaa...

kızlar iyi akşamlarr nasılsınız?

off paşa yaa
ağlattın beni yine yaa
allah kolaylık versin,tez zamanda sağlıklı bebekler versin ...
canım vakıa duası birebirmiş borçlular için her gece oku 1 tane
okuyan geçim darlığı görmezmiş...
rabbim duysun sesinizi..

gel annem gel pasa cok iyi niyetli canim yaa kimse kirilsin uzulsun istemiyor canim kendini hirpaliyor farkinda deeel herifede yazik kac gundur

evet bencede cok ıyı nıyetlıı allah herseyı ınsallah gonlune gore versınn bizimdee inşallah

ben çok iyi niyetliyim gerçekten aman kimse krılmasın ay kırdımmı vs bu yüzden hastayımya3 gebelik geçirdim kimsenin iyiligini görmedim 4 gebeliktede ne yaparım bilemiyorum bir tabak çorba için insan aglarmı ya ben kendimden vazgeçtimde ya karnımdaki yavrum beslenemesse diye çok agladım allah razı olsun eşimden annemden kaynanamdan ama olmayınca olmuyo ilk gebeligimde ablam evli degildi dogumda yanımdaydı 2 ve 3 gebeliklerimde kapımı açmadı oglunu öne attı belini öne attı eşini öne attı kapımı açmadı eşimde kızyo tevcit pilavı gibi önüme getriyo sen işemi onun çocugunamı bakmaya gidiyosun diyor haliyle kızıyor el adamına brişey anlatamıyosunki eşimide ihmal ediyourm kaç gün oldu çatışmaya grimeyeli yorgunluktabn olmuyoallah var oda kızmıyoda sitem ediyo okadar yo diyor gel git canına yazık degilmi diyor adamda haklı olursa karşı olur olmazsa evde kalıcem ya evi işi eşimi aksattım en son pazar günü temizlik yaptım ben paşa bu kadar beklicem dolapta inanın 18 yufka beni bekliyo sigara böreg sarıcem burdan eve gdince halim kalmıyoki yapayım eşime dedim dedi canım ben keserim sen sararsın dedi eşimle halledicez bakalım akşamada çatışlmaya gireyim diyomda okadar dikkat etmeme mantar olmuş altım korkuyorum rahimime brişey olur diye kren sürdüm hakgetire okadar temiz ykıyorum kruluyorum namaz kılıyom diye peçete koyuyorum nafile doktor ban çok temiz titz insanlarda olur namtar dedi ay ben ne yapıcem genemi sirkeli su yapsam anacım oda yakıyo ya

canım sagol yaparım işşallah dedigini inan incirli duragı diyorya kadın kulaklarımı tıkıyourm oraya gelince otomatk olarak gözlerim doluyo eger istanbuldaysnız metroyla işiniz olursa incirli duragına iyice bakın rabbim hepimize yardımci olsun canım ne diyim hamile kalması önemli degil önemli olan devamını getrimek dün arkadaşımı aradı 2 kızı ölmüştü rumzu esmeray bayanın dün 11.30 oglunu dogurmuş sezeryanla dedimki esmeray nasıl bri duygu bebegini kucagına almak anlattı sonra teli kapadı eşime dedim sonra anlamsız bri duygu geldi sevincimden agladım o dedim mutlu oldu bebegini aldı işşallah bizde kavuuruz bebegimize dedim rabbim ahmet bebegimizi uzun ömür versin işşallah paşa teyzesinide sevinçten aglattıya ne idiyeyim artık

Mrb paşacıım bence hiç ayıp olmaz aynen burda anlattığın gibi ablana anlat durumu o seni anlıcaktır...hem öbür iş evinin karşısındaymış cnm ohh ne güzel gidip gelmesi kolay evinin işinide rahat yaparsın yiimenidee kocanda git diyosa bence çok iyi olur cnm

canım kapıl ederlese gdicem evladım için mecburum ben ocaga kadar az azaltsam borcu yeter banaablamada dedim sen bilirsin dedi bugün ohglan az kalsın beni öldürüyodu ya halesn acıyo sırtım çok şımartmışlar çok asi üstünü çıkartırmaz yemegini yemz vs işte ezan okunur bebeler birazdan abdestim varda tazaliyim namazı kılıyım giidyim eve dün eşimi ablam aramış paşayı bırakmıyoruz demiş 10 beni metroya bindridiler anacım eşimin çenesi bitirdi beni ya kızdı emri vaki yapma diye haberim yoktuki ablamın arayıpta eşimden izin alıcagı bende bekliyorum namazı kılıpta eve gd,cem diye adamın canı tatlı çekmiş geçen içini çekti çocuk gibi artıok bir tas sıcak çorbaya haretim tatlı yapanım bile yok diye stem etti evimin karşısımdaki iş iyi dua edinde kabul etsinler hoş aranıyo diye yazmışlar bakalım yoksa ablamlara mecburum çalışmaya

Ayyy cnm benim inan çok üzüldüm yaaa paşacım bak kendini yıpratmamaya çalış o işi hemen değiştir bence evinin karşısındaki işe geç senin için daha iyi olur annem..Allahım tez zamanda senin gibi darda olan herkese yardım etsin inş...Cnm arkamda kimse yok diye düşünme boşver bak yanında sana destek kocan var ne güzel.. Nazoya bitirdikten sonra sanada duaya başlayalım cnm borçların için bebiş için bizde böyle destek olalım dualarımızla....

Ayencim cnm ben ddf ürünlerini kullanıyorum çok memnunum nemlendiriciside var eczanelerde satılıyo..bide şu derya baykalın programında gördüm maydonozu yüzüne sürüyomuşsun çok iyi geliyomuş peeling gibi cnm..

Hanımlar paşanın durumu malum cnm benim yaa bende etkilendim üzüldüm... herkesin ayrı ayrı sıkıntısı var işte Allah hepimizin sıkıntılarına yardım etsin inş...nazoyu bitirdikten sonra paşa içinde duaya başlayalım diyorum borçları için bebiş için felan dualarımızla destek olalım ne dersiniz..?

Bengiciim hoşgeldin cnmgeçmişi okuyon heralde..:26:kimse yok:44:bende yemek yicem cnm baktım sen gelmişin slm veriyimde ööle çıkıyim dedim...

Gece yuzunu yika limonlu su ile temizle iki tane uzumun suyunu elinle cikar bir cay kasigi balla karistir yuzune sur
20 dk sonra yuzunu yika

bune kız yimek tarifi gibiii işe yarıyomu baari kuzum beniim cildimde karma cilt yağlı sayılır bende önceden bebe pudrası ve sodayı krem kıvamında karıştırıp yüzüme sürerdim hatta birkaç damlada limon sıkıyodum içine onu krem gibi çalıp kurumasını bekliyodum yıkıyodum hem yumuşacık oluyo hemde temizleniyo cilt sonracığımaa kil maskesi kullanırdım hadide elma kabuğu ve kaysı maskesi denediydi bide küçük küçük doğrayıp pişirip soğuyunca yüze sürdüydüm önceden az maske yapmazdım haa uğraşamıom şimdik

yüz için iyi bi nemlendırızı arıyorumm siz ne önerırsınızz?? birde yağlı saçlar ıcın bıldıgınız bı kürr varmııı??? sevgilerr

kuzu ben ezaneden exicisipalmi ne bi krem var onun lipo olanını yani su bazlı olanını kullanıyodum cildiye yazdıydı onu bana ilk çok güzel o bitti şmdi yavruma aldığım bebe losyonunu krem gibim kullanıyom kendime elime yüzüme göbeğime falan arkadaştan loremsinkini aldıydım indirimdeyken kokusuda harika ha bu arada yüzümüde dalinle yıkarım ben hep güzel geliyor

kız ben sana o iş sana uymaz uzak çok yorulursun aldığın para yola gider orda çalışma evinin yakınından iş bul dimedimmiii geldinmi sözümeee kuzum ne işin var uzaklarda çalış işte evinin ordakinde hem kocanı ihmal etmemiş olcan hem evini daha ne olsun çık bence işten ayıpta olmaz merak etme bu arada ortacı derken çay servisi temizlik falanmı kız ne kadar alcsn peki para :26: kuzum hiç diilse aldığın para yanına kalcak evede istediğinde gidip gelcen daha ne olsun

ay ne güzel olcak dimii doğcak minnacık öpüp koklıycam uyurken izliycem hava biraz iyi oldumu dışarı gezmeye götürcem baharda bebişimi görmeye gelcek herkes bizde gitcez onlara ay ne güzel yaaa hayali bilee ay inşallah hepimizde görcez bi gün o günlerii bu arada ben 11+3 ken gittim ikilimi yaptırdım ama cinsiyeti söylemedi maalesef daha çok küçük diye pazartesi 14. haftama girdiğim gün gidicem akalım bu seferde söylemesinde bak naapıyom çatlattı beni yaa yattığım yerden kalkmam artık cinsiyeti öğrenmeden gitmem diyeee

Kızlar şu anda acil serviste eşimin babaannesini bagda arilar sokmus kadini dr goturen olmamis

Bir gittim resmen can cekisiyor kayinbabam ve kaynim oturuyorlar deli oldum
Kaptigim gibi hastaneye getirdim serum takildi igne vuruldu bekliyoruz offf
yazik yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…