inş olur cnm 2 kızım 2 oğlum gitti keşke 4 kız sevinçten bayılırımevet kızların var sandım4tane
inşalah olur
abooo hamıleysenn :18::18::18: kac ay koruncaktınn bosverr kuzumm ya korkmaa allahın ıznıylee hamıleysen bıleee yıne aynı seyler basına gelecek dıyyee bıse yokk allah belkııı acılarınıı hafıfletecekk bı melek yollamıstır sanaaasevinç bu aralar cok alıngannn benıı paylasamıyorr sankiii bak şimdi dellencek
abooo hamıleysenn :18::18::18: kac ay koruncaktınn bosverr kuzumm ya korkmaa allahın ıznıylee hamıleysen bıleee yıne aynı seyler basına gelecek dıyyee bıse yokk allah belkııı acılarınıı hafıfletecekk bı melek yollamıstır sanaaasevinç bu aralar cok alıngannn benıı paylasamıyorr sankiii bak şimdi dellencek
yavrularım yanımda değilde o yüzden
noliyii sizee taktınız kankamın suratınaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaekşitirr hep sizmi ekşiteceksinizzz
olacak ınsallahh kuzumm
4tane şeffatçin var inşallah seni cennete alacaklar
Allah ım tez vakitte kucağını doldursun
yüz için iyi bi nemlendırızı arıyorumm siz ne önerırsınızz?? birde yağlı saçlar ıcın bıldıgınız bı kürr varmııı??? sevgilerr
yüz için iyi bi nemlendırızı arıyorumm siz ne önerırsınızz?? birde yağlı saçlar ıcın bıldıgınız bı kürr varmııı??? sevgilerr
Aaa tirbiyesiz karuu sensininş olur cnm 2 kızım 2 oğlum gitti keşke 4 kız sevinçten bayılırım
en az 2 yıl korunmam lazımdı daha 1,5 ay oldu düşük yapalı 4ü peşpeşe oldu yordu kendimi koruyamadım yani emin değilim ama bu şüpheyi hiç sevmiyorum bi spiral taktırsam iyi olcak aslında ama offff
sevinç karısı bizi dövecek
noliyii sizee taktınız kankamın suratınaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaekşitirr hep sizmi ekşiteceksinizzz
ilk çocuğu cinsiyei ne
bunlar sevinç fancllubtan
hava binbeşyüzsevinç seni paylaşamıyo felan değil sadec kıskanıyo o herkesi kıskanıyo hep kendi sevilsin istiyo
ekşi surat
bildiğim bi nemlendirici ve kür yok
çünkü ihtiyacım olmadı hiç şükür
Aaa tirbiyesiz karuu sensin
amcasinin oglunun ilk cicuguu erkekbunlarin sulalesi erkek cocuk dolu kiz varsa bile 3 erkek bir kizdir
iki kizi olan yokkk
inş olur cnm 2 kızım 2 oğlum gitti keşke 4 kız sevinçten bayılırım
en az 2 yıl korunmam lazımdı daha 1,5 ay oldu düşük yapalı 4ü peşpeşe oldu yordu kendimi koruyamadım yani emin değilim ama bu şüpheyi hiç sevmiyorum bi spiral taktırsam iyi olcak aslında ama offff
sevinç karısı bizi dövecek
sevinç seni paylaşamıyo felan değil sadec kıskanıyo o herkesi kıskanıyo hep kendi sevilsin istiyo
ekşi surat
bildiğim bi nemlendirici ve kür yok
çünkü ihtiyacım olmadı hiç şükür
Aaa tirbiyesiz karuu sensin
amcasinin oglunun ilk cicuguu erkekbunlarin sulalesi erkek cocuk dolu kiz varsa bile 3 erkek bir kizdir
iki kizi olan yokkk
sevınc bu yazdıklarını okuyunca nolacak bılmıyorummhee hee senın hıc bıseye ıhtıyacın yokk cıldı nemlendırmek gerekır
sevınc bu yazdıklarını okuyunca nolacak bılmıyorummhee hee senın hıc bıseye ıhtıyacın yokk cıldı nemlendırmek gerekır
kankam nemlendirici değilde dengeleyici kullansan dıadermıne var bnde dengeleyici temizleme sütü onla cildimi temizleyince nemlendiriciye gerek kalmıyo ardındanda güneş koruyucu krem sürüyorum
korkma sen döverim ben o karıyı
kız ben hiç yüzüme kullanmam bişi belki gerekli ama hiç aklıma gelmez:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?