Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet kızların var sandım4tane
inşalah olur
inş olur cnm 2 kızım 2 oğlum gitti keşke 4 kız sevinçten bayılırım

en az 2 yıl korunmam lazımdı daha 1,5 ay oldu düşük yapalı 4ü peşpeşe oldu yordu kendimi koruyamadım yani emin değilim ama bu şüpheyi hiç sevmiyorum bi spiral taktırsam iyi olcak aslında ama offff
sevinç karısı bizi dövecek

Dellenmeyecem oglum geldi cikiiiim ben

yüz için iyi bi nemlendırızı arıyorumm siz ne önerırsınızz?? birde yağlı saçlar ıcın bıldıgınız bı kürr varmııı??? sevgilerr

yüz için iyi bi nemlendırızı arıyorumm siz ne önerırsınızz?? birde yağlı saçlar ıcın bıldıgınız bı kürr varmııı??? sevgilerr

sevinç seni paylaşamıyo felan değil sadec kıskanıyo o herkesi kıskanıyo hep kendi sevilsin istiyo
ekşi surat

bildiğim bi nemlendirici ve kür yok

çünkü ihtiyacım olmadı hiç şükür

kankam nemlendirici değilde dengeleyici kullansan dıadermıne var bnde dengeleyici temizleme sütü onla cildimi temizleyince nemlendiriciye gerek kalmıyo ardındanda güneş koruyucu krem sürüyorum

Aaa tirbiyesiz karuu sensin
noliyii sizee taktınız kankamın suratınaa haaaaaaaaaaaaaaaaaa ekşitirr hep sizmi ekşiteceksinizzz

ilk çocuğu cinsiyei ne

bunlar sevinç fancllubtan

amcasinin oglunun ilk cicuguu erkek bunlarin sulalesi erkek cocuk dolu kiz varsa bile 3 erkek bir kizdir
iki kizi olan yokkk

sevinç seni paylaşamıyo felan değil sadec kıskanıyo o herkesi kıskanıyo hep kendi sevilsin istiyo
ekşi surat

hava binbeşyüz
Aaa tirbiyesiz karuu sensin

amcasinin oglunun ilk cicuguu erkek bunlarin sulalesi erkek cocuk dolu kiz varsa bile 3 erkek bir kizdir
iki kizi olan yokkk

inşalah cnm 4tane bebikin olur
hakında hayırlısı
ben çıktım kızlar oturamıyom

Gece yuzunu yika limonlu su ile temizle iki tane uzumun suyunu elinle cikar bir cay kasigi balla karistir yuzune sur
20 dk sonra yuzunu yika

ekşi surat

sevınc bu yazdıklarını okuyunca nolacak bılmıyorumm hee hee senın hıc bıseye ıhtıyacın yokk cıldı nemlendırmek gerekır

sevınc bu yazdıklarını okuyunca nolacak bılmıyorumm hee hee senın hıc bıseye ıhtıyacın yokk cıldı nemlendırmek gerekır

korkma sen döverim ben o karıyı

kız ben hiç yüzüme kullanmam bişi belki gerekli ama hiç aklıma gelmez:26::26::26::26:

kankam nemlendirici değilde dengeleyici kullansan dıadermıne var bnde dengeleyici temizleme sütü onla cildimi temizleyince nemlendiriciye gerek kalmıyo ardındanda güneş koruyucu krem sürüyorum

tmm ınternetten bı arastırım marketlerde satılıyodur heraldee dımııı canuuummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…