Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evt valla basakk makarnanın cesıtlerınee master yapmıss makarnanın kızartmasını bıle yapıormuss:9::9::9::9: evt kanka kendı ısı ya ıstedıgı saatte gelıo benımkıı senınkı cok calısıyorr heraldee
he ya cok çalışıyo şikayetçiyim akşam geç geliyo sabah 10da gidyo akşam 8,5da geliyo
başaktan makarna çeştlerini alıyım nede olsa masterlı karı :27::27:

he ya cok çalışıyo şikayetçiyim akşam geç geliyo sabah 10da gidyo akşam 8,5da geliyo
başaktan makarna çeştlerini alıyım nede olsa masterlı karı :27::27:

hanı makarnayı ısıtıoyosun kıtır kıtır yanıyooo ya oyle yapıyomuss en cok onu sevıyomusss :9::9::9::9: bu karıyı bomba yaa:1:

yoklugundaa degerını anladıkk ne olur artıkk dööööönnnnnnn:43::43::43::43::43: sevınccc nerdeysen döööönn bız sensız yapamıyooozzz dööööööönnn :9::9::9::9:

selamlar:3::3::3:
bakıyorum hepiniz dertlisiniz bende görünüşte utangaç çekingen görünürüm ama aslında tam tersiyim:17:

makarna dediniz canım çekti benim kocada hiç tercih etmez makarnayı pek yemekten saymaz
italyan lokantasında çalışmış gençliğinde(sakın kocam duymasın:9:)bıkmış makarnadan
bende tam tersi makarna hastasıyım

Son düzenleme:
süper oluyo ama varya :39:

keşke öyle olsam sexy iç çamaşırlarından başka numaram yok kocamda o numaralara tok artık bakmıyo bile :50::50:

benim pek yoktur seksi çamaşırlarım geceliklerim zaten sende istek varsa çamaşırada gerek yok gibi bi şey çıkıyo ortaya
keçi boynuzu varya o çok işe yarıyor istek açısından deneyin bi

selam karılar:3:bugün slm veriyim dedim::110:
ayyy bugün korkunç bir rüya gördüm kabustuu
kaynanam bizim evin anahtarından kendisine bi kopya yaptırmıştı
bi bakıyorumki çat kapı giriyorr:30:
hayırdır anne nasıl girdin sen , diyorum
kendime anahtar yaptırdım:21:diyerek rahat rahat oturuyor
anahtarı nasıl alsam diye planlar yapıyordum
şükürki uyandım:32::32:
şaka diil ama hakikaten çok korktum:25:

ay buna çok güldüm :1::1::1:artık kafanda neler vardıda rüyana girdiyse bunlar
yada biyerin açıkta kalmış

:30: ayyy bu kabusu ben resmen yasadim yan dairelerde otururken zili calarmis duymazmisim
kari cat anahtarla girerdi :53: birgun hamileyim balkona camasir serdim iceri bir girdim bu salonun ortasinda
bayilacaktim korkudan :53::53: hayirdir anne dedim zili caldimda
duymadin dedi :53: bende tel acsaydin o zaman dedim :19: orali bile olmadi

Ewet kaynimi cok sewerim :21:
kaynos haric hepsini sewiyom:21:

ay seninki başka bişey zaten ALLAH tan kurtulmuşun

:53::53::53::53: sana cok ozendımmm ama malzeme bu yapacak bıse yok :9:

bukadarcıkta olsun adam 7 sene bekledi beni beklediğinede değsin yani:23:
seninde vardırda ama altında yatan sebepte vardır önce onu bulman lazım doktora gitmeyi düşünmedinmi hiç:26:

Back
X