Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ıcınızde basını orten varmıııı ???? yanı kapalıılar varmııı:26:

bende acıgım cnmm kapalılar varsa bıse soracaktımmm :26::26::26::26:

bende açığım ama zaten sorunu sormuşun

iyi yapmşsn çok saçma bence de herkesin kaynoşunda anaktarımı oluyo sankim
her insan kapıda kalabiliyor:19:

:38::38::38::38::38:ben tkb yim ya iyi olmam lazım dimi:kkk::kkk::kkk:

benim kaynana yok hiçte anahtarımı unutmuyorum

kızlarr bugün kocamın çoraplarını koyduğu yerde duruşunun 3. günüü:113::113::113::113:

fakat bir gariplik var artık çoraplarını kirliye atıyor ama o çorapları yerden almıyor:74::74::74::74::74::74::74:

sanırım o çorapları gördükçe ibret alıyor

bende inatla çorapları yerden almıyorum

ibret olsun diye

almıycam almıycaksın almıycak
almıyorum almıyorsun almıyor
almıyoruz almıyorsunuz almıyorlar:64::64::64::64::64:

desene seninkiyle benimkinin başına bişey düşmüş:44:

abovvvvvv karıya bak sattı bizi iki dakkada:30:

kesin barıştı bunlar adamda göynünü aldı

aman bida karışmıyak bu karıya bizi suçlu çıkarıyo:1::1::1:

karı koca arasına girmeyecen onlar iyi olur sen kötü olursun
tabiki şaka gümüşcüm barışmanıza sevindim

cnm ılk baslarda oyle deıldımde işeniyorum yaa ben :9::9::9::9:

insan üşenirmi tamam hergün olsa bende üşenirim ama diyelimki haftada bir olacak bari unutulmaz bir an yaşatın yaşayınki beklediğinize değsin
madem sorununu buldun önce üşeniyorumu kafandan at kendini ona odaklama gerisi gelir zaten

kızlarr ben evlendıkten sonra kımseyle gorusmek ıstemez oldumm arkadslarımla bılee cnm ıstemıyoo herkes bana sıtem edıyoo komsularım cagırıyorr bı kere gelmedınn okadar cagırdık dıoyalar hep bı bahane buluyorumm goruselım dedıklerındee :26::26::26::26: ne konuscamkı dıye dusunuorum konucsak bıse yok dıorumm :26::26::26::26: ıcımden tabııı o yusden gıtmıorumm sızdede oyle bı durum oldumuu??? herseyı kocısle yapıomm cok tatlı komsularım var hepsıde gencc ama yokkk bı benımmm kaynasmayann:26::26: dıyolarkı artık yemıyoruz bahanelerını dıyolarr :9::9:

kızlarr ben evlendıkten sonra kımseyle gorusmek ıstemez oldumm arkadslarımla bılee cnm ıstemıyoo herkes bana sıtem edıyoo komsularım cagırıyorr bı kere gelmedınn okadar cagırdık dıoyalar hep bı bahane buluyorumm goruselım dedıklerındee :26::26::26::26: ne konuscamkı dıye dusunuorum konucsak bıse yok dıorumm :26::26::26::26: ıcımden tabııı o yusden gıtmıorumm sızdede oyle bı durum oldumuu??? herseyı kocısle yapıomm cok tatlı komsularım var hepsıde gencc ama yokkk bı benımmm kaynasmayann:26::26: dıyolarkı artık yemıyoruz bahanelerını dıyolarr :9::9:
benmde evlendkten sonra arkadaşım kalmadı herkes ankarda zaten öyle sağlam arkadaşlıklarda değildi
komşularım hepsi en az 35 40 yaşında kızlarıda benden küçük ve bekarlar keşke öyle arkadaş olabilceğim birileri olsa bnde mecbur herşeyi kocamla yapıyorum ailecek görüştüğümüz 4 5 çift arkadaş var onlarda uzaktalar gündüz hiç gitmedim hep akşam yemekte fln toplanırız yaşıtlarınsa komşular konuşlcak şeyler cıkar ya bnce kaynaş ama benden cok sevme onları tmm mı :44::44:

canım keşke benimde görüşebileceğim komşularım olsa
ama benim mahallede görüşebileceğim kimse yok
ama önceki oturduğum apartmanda bende çekinirdim onlar çağırdıkça giderdim o anda işimde olsa giderdim
sonraları alışınca bende tek başıma gitmeye başladım onlar gelirdi bende giderdim valla orayı çok özledim bende
sende hiç gitmeden bilemezsin bence 1..2 kere git ondan sonra karar ver
tamam kocayla vakit geçirmek güzelde ama arkadaşlada güzel şeyler yapabilirsin:34:

benmde evlendkten sonra arkadaşım kalmadı herkes ankarda zaten öyle sağlam arkadaşlıklarda değildi
komşularım hepsi en az 35 40 yaşında kızlarıda benden küçük ve bekarlar keşke öyle arkadaş olabilceğim birileri olsa bnde mecbur herşeyi kocamla yapıyorum ailecek görüştüğümüz 4 5 çift arkadaş var onlarda uzaktalar gündüz hiç gitmedim hep akşam yemekte fln toplanırız yaşıtlarınsa komşular konuşlcak şeyler cıkar ya bnce kaynaş ama benden cok sevme onları tmm mı :44::44:

senınlee ılk bakısmamızda basladı kankoşlukkk hıssettım benım adamımm gümüşş dedımm:16::16::38::38: :29::29::29:onlara yaklasmıyomm

kız bende 37 yaşındayım sen öyle diyince kendimi yaşlı hissettim :30:
benimde burda görüştüğüm bir abla var arkadaşımın teyzesi kafamız barışıyor yani kafa barıştıktan sonra gençmiş yaşlıymış farketmiyor

canım keşke benimde görüşebileceğim komşularım olsa
ama benim mahallede görüşebileceğim kimse yok
ama önceki oturduğum apartmanda bende çekinirdim onlar çağırdıkça giderdim o anda işimde olsa giderdim
sonraları alışınca bende tek başıma gitmeye başladım onlar gelirdi bende giderdim valla orayı çok özledim bende
sende hiç gitmeden bilemezsin bence 1..2 kere git ondan sonra karar ver
tamam kocayla vakit geçirmek güzelde ama arkadaşlada güzel şeyler yapabilirsin:34:

sıkılırım dıye gıtmıyorumm :26::26::26: aslında eglencelı ınsanlara benzıyorlarr hepsınınde kucuk bebeklerıı varr dogru dıosun yavas yavas kanyansırız aslındaa bebeklerınıde severımmm dimiii:26::26: onlarında anlatacak bıseylerı vardır heraldeee gecen bırı dedıkı bebegın olmus hayırlı olsun dedıı cok kotu oldumm :5::5::5:

senınlee ılk bakısmamızda basladı kankoşlukkk hıssettım benım adamımm gümüşş dedımm:38::38: :29::29::29:onlara yaklasmıyomm
valla kanka tam aşk hikayesi gibi ilk bakışmamız ilk elektrik bi msj sonra peşinden taaa bu topiğe kadar gelmem kader buluşturdu:13::13: ama komşularlada kaynaşabilirsin ben bi sakınca görmüyorum :23::23:

benimde burda görüştüğüm bir abla var arkadaşımın teyzesi kafamız barışıyor yani kafa barıştıktan sonra gençmiş yaşlıymış farketmiyor

kankamın yası cok kucuk yaa ondan ole demıstır cnm daha 22 yasındaa :16::16::16: senın kactanee bebısın var cnmm

valla kanka tam aşk hikayesi gibi ilk bakışmamız ilk elektrik bi msj sonra peşinden taaa bu topiğe kadar gelmem kader buluşturdu:13::13: ama komşularlada kaynaşabilirsin ben bi sakınca görmüyorum :23::23:

bu topıkte suyumuz ısındı sankıı :9::9::9: neyse baska topıklerde yıne pesımde olll bunlar bıze yolverırseee :24::24::24::24:

sıkılırım dıye gıtmıyorumm :26::26::26: aslında eglencelı ınsanlara benzıyorlarr hepsınınde kucuk bebeklerıı varr dogru dıosun yavas yavas kanyansırız aslındaa bebeklerınıde severımmm dimiii:26::26: onlarında anlatacak bıseylerı vardır heraldeee gecen bırı dedıkı bebegın olmus hayırlı olsun dedıı cok kotu oldumm :5::5::5:

yani denemeden bilemezsin bende hep arkadaşların bebeklerini sevrdim bakardım
pikniğe giderdik yürüyüş yapardık illaki paylaşacak bişeyler bulursun
kocaman oldular şimdi bebekliklerini anlatıp gülüşürüz o bile bambaşka duygu
iyi anlaştıklarımla halen görüşüyorum ama kendimi geri çekmiş olsaydım böyle güzel dostluğum olmazdı

öyle tabi bi komşu abla bile iyi gelir insana

kankamın yası cok kucuk yaa ondan ole demıstır cnm daha 22 yasındaa :16::16::16: senın kactanee bebısın var cnmm
kanka 22 değil 21 yaşındayım
bu topıkte suyumuz ısındı sankıı :9::9::9: neyse baska topıklerde yıne pesımde olll bunlar bıze yolverırseee :24::24::24::24:
takipteyim foloowladım seni peşindeyim :38:

canım benim bebişim yok bi düşük bir dış gebelik var

nere gitseniz buluruz sizi korkun bizden

ayy cnm dıs gebelıkte cok zordur dımııı :5::5: rabbım sana en guzel en hayırlı bebeklerden versınn ınsallahhh bızede versınnn:5::5::5: bızı sevıyomusunuzkıı bulacaksınız :26::26::26:

öyle tabi bi komşu abla bile iyi gelir insana

kanka 22 değil 21 yaşındayım

takipteyim foloowladım seni peşindeyim :38:

hatta 21 mıs bak nazo ablasııı :26::26::26: fallow me dıye bı sarkı vardı ya o bısım sarkımıs olsunn ama kımın soyledıgını belmıorum :9::9::9:

Back
X