Eee adamcagiz sefil perisan oldu sevinir tabe degerini eyice anlamistir
canim yaaa
off bugunde benim heruf yokkk
uykum geldi yataga girdimuyuyamadim
Eee adamcagiz sefil perisan oldu sevinir tabe degerini eyice anlamistir
canim yaaa
off bugunde benim heruf yokkk
uykum geldi yataga girdimuyuyamadim
:101::101:sevinç şaka demiyorm bgün malzema almaya geldi eve tam çelik kapıdan çıkıcek dedi paşa özlemişim senin varlıgını dedi ev hep boştu gelince dedi iyiki çıktım dedi sen ben senin kıymetini bildim dediay bir hoşma gitti bazen gıcık oluyorm kocişe ama olsun seviyorum ben b delüyü:98::98::98:
:101::101:sevinç şaka demiyorm bgün malzema almaya geldi eve tam çelik kapıdan çıkıcek dedi paşa özlemişim senin varlıgını dedi ev hep boştu gelince dedi iyiki çıktım dedi sen ben senin kıymetini bildim dediay bir hoşma gitti bazen gıcık oluyorm kocişe ama olsun seviyorum ben b delüyü:98::98::98:
olsun bak bu kısacık iş hayatın sana bunu katmış oldu ne güzel kıymetini anlamış
Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm inş
canlarımbiz çok zorlklar çektik bir bilseniz3 yavrumuzu kaybettik kaynanamlar üstümüze borçları yıktılar ödeyin dediler dügün paramı altınlarımı aldılar eltiminborcn ban ödettiler altınlarım gitti ve borçlandıklarımda cabası parasızda kaldım kömürsüzde kaldım onlarınborcun ödücem diye çok zord şimdi allaha şükür iyiyiz ama o günleri untamam ben aslada hakkımı helal etmiyorm hastalandın kaynanam numara yapıyo inanma dedi eşime herkeze eşşek gibi ödüceksin borçları dedi elalemden aldık deyip elimizden paraları aldılar hoş kendileri ödemiş bizede falanca verdi dedi okadar zor günlerdiki abartmıyorm bu laf brda denemz ama ilk oglma hamileydim 5 aylık ne kar vardı karnımkocaman para yokki kömür alalım vs işte eşimle yataga gridik yavrm üşüyorm dedikçe sıvazladı vucdmu bir kere gelipte bakmadı ne yapıyosnuz diye çok eziyetler gördüm hatta ilk oglum kaybettim eşimin halası akrabalar geldi taziyeye martın 6 kaybettim oglm halam kızım sobayı neden yakmadın dedi deidm hala içim yanıyo sıcaga gelemiyorum ondan dedim kadına kömür yok diyemezdim sen tt kaynanamı ara paşa hasta olmuş diye oda beni aradı ne old diye dedim kömür yok dogm ettim onun bunun parasıyla çıktım bin lira vermedi sütlerişm boşa gitti ilaç almaya para yok yardım etmedi mememin cundan sütler aktıkça ben agladım oglma mezar satın alamadım götürdüler bri erkegin üstüne gömdüler okadar deidm kayın pedere götürmedi brdan da et gider o dedi ben istemezmiydim oglmun mezarı olsn yavrum deyim mezar taşına sarılmak istemezmiydim bak yavrm sen benim kıymetlimsin anne geldi idye topragını öpmezmiydim ne yagmur e karı seviyorm oglm ödlügünde kar vardı eve getridik yavrmu attılar balkona o sogukta çok yalvardım almadılar içeri ben çıktım kaynanam sokamadı içeri olmaz dışarı çok soguk oglm üşür dedim durdm agladım çok kötü günler geçiridm eşimle birlik oldk bu günlere geldik bende istedimki destek olym kuzma allah var parayı iyi alıyo ama işin kötüsü kredi kredi kartlarından belimiz dogrulmadı ya 10 milyar kredi çeksek bütün borçlarımı bitirsem yeter beni kaynımın borcn ödedim bütün altınlarım gitti eltim dalga geçmiş gibi bilerzikelriyle çıka geldi salak dedi ödemeseydin kaynanam dogrmasını biliyo ödesin dedi ne tesekkür edicem sana dedi allah nasıl biliyosa öle yapsın onları hakkımı helal etmiyom onlara kötü günümde yanımda olmadılar iyi günümde hiç olmasınlar daha iyi
seninki niye yok
bende uyuyamam sabah ışıklarını görecem öyle anca uyurum
kormaktanda değil ama nedenini bende bilmiyorum
Duman karisi bu saatte noruyon senselam sabahta yok
selam kızlar
Hamis karii ne geziyon bu saatte
kizin kimildiyomu giiiiii:18:
kocişi bekliyom canım yatıcam bi bakınayım dedim... hem selam yazdım ya işte aynı anda yazmışız günahımı aldın
heee kiz gunahini aldim heeee
Bende korkmamda aliskanlikmidir nedir evde olsun ben gecer uyurum o tv izler ama olmadigi zaman uyumaya calisirim fekat uyuyamam
sukur geldi :101:
selam kızlar
tamam affediyom seni
canım çıkıyorum ben görüşürüz yarın ok öptüm kocccccaaaaamannn
hadi gözün aydın
bende çamaşırlarımı topladım geldim başına bişey gelmeden
çünkü geçen gece çamaşır asarken yukardaki çocuk uyku sersemi sen çık balkona aşağı işe ben nasıl çocuğa sesleniyorum ne yapıyorsun diye cevap yok geç olduğu için yukarıda çıkmak istemedim ama ertesi günü söyledim ALLAH tan tüm çamaşırları asmamıştım
pikeyi asmıştım çarşafı asarken oldu iyikide tam otarafa asmamışım ama yinede içim rahat etmedi topladım tekrar yıkadım balkonuda çamaşır suyuyla yıkadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?