kuzucum tabi yapar bi düşün hiç anasınıfına gitmemiş çocuklar var bak seninki 2 sene gitmiş anasını ağlatır valla canavar gibidir şimdi o ama sen en ufak yapamadığı şeyleri bile büyütüyosundur şimdi çocuğuda panikletiyosundur bi bırak kendi haline şu yavruyu zevkle yapsın çizgi çalışmasını falan zaten okuma yazmaya geçtiğinde oda yardıma ihtiyaç duyar ama şimdi okadar üstüne düşme çocuklarada yazık yaaa
durucum sana bişey sorabilirmiyim kardeşim soruyor daha doğrusu kpss puanları nasıl hesaplanıyor acaba
valla kuzucum hiç hesaplamadım bilmiyorum ben mezun oldum hemende atandım yani kpss yle çok uğraşmadan atandığım için bilmiyorum ama katsayıları filan vardır onu bilmek lazım yardımcı olamicam kuzucum yaaa:26::26::26::26:
maşallahALLAH nazarlardan korusun
valla geçen sene yeğenin derslerinden bana fenalık geldi hiçte esnek değildi öğretmeninden kaynaklanıyor heralde
ya şimdi geçen yıl okuma yazma veriliyordu 1.sınıflara şimdi sistem değiştiya o yüzden 1.sınıflar anasınıfı gibi o yüzden okuma yazmaya geçildiğinde tabiki öğretmende öğrencide çıldırma moduna geçecekkk
keşke geçen sene değişseydi deli oluyordum hergün hikaye kitabı okunup anlatılacak ve anladığı yazılacak ve başka derslerde
ama yeğen okurken çok zorlanmadım sadece yazma işleri deli etti beni
valla asıl iş velilerde bitiyor zaten öğretmen anlatıyor gösteriyor geçiyor eğer veli evde ilgiliyse çocuk başarılı oluyor ama ilgilenmiyorsa ozaman vay haline o çocuğunnnne mutlu siz ilgilenmişiniz inşallah çok başarılı bi çocuk olurda sizde emeklerinizin karşılığını alırsınız
canım sziden sonra sigara böregini sarıyım dedim kocişim nasıl kestiyse hepsi yapışmışne yaptım açılmadılar krtara bildigimi krtardımda ben bnları ne yapsam atsam günah atmasam olmaz ay kafayıı yicem tavada kastamonlar gibi pişirsemmi tava böregi ama çok parçalı ya dedim kurtardım sonra biraz dinleneyim dedim sininin önünde uzandıms en uy eşim kaldırmış paketlemiş mftaga taşımış beni kaldırdı ellerimi yıkadı pijamalarımı giydirdi yatırdı bebek gibi adamla bir evcilik oynyamadık ya ay dedi kıyamam okadar yorldmki işe gidicem diye ykm alamadım evde keza işler var dün ablam aradı işler yanlış dikilmişti sen yarında gelme bu haftada dedi eşimde dyd işler yolna girsin arıcem gliceksin dedi şimdi paranı veremicez para yok dedi dedim zaten alıcagım belli sana olan borcumu al ordan istemiyorm dedim kapadım telefonu sonra devreye kocişim girdi bir daha gidersen sorarım sana dedi arada kalmakktan nefret ediyorm ben ya iş kariyereim başlamadan bitti anlıcagınız olan işime old hayallerim bir yagmr gibi yagdı gitti ben neden b kadar bahsızım ya gelende vuruyor gidinde
b karı arısz anacım akıllanmaz sen devam et böyle görem seni sonra görürüm seni ben şahsen yapmadım korkmdan ilk bebegimde yaptım devamlı hayde kanama old bebegi zor kurtardılar hoş kurtardılarda 5 aylıkken gitti
kızlar ben geldim kimseler yok gelsenizde dertleşsek ne gzüel olrd çok yanlızım benkalkıyımda işlerimi yapıyım sizden bana fayda yok
kız adetliyim niye canını çektiriyon insanın
iyi git hadi bıcını yap sen
bende çıkıyım eşim gelir zaten
şekerim muaynehane açsan valla doktorluk yaparsın bu gidişlennnkadın doğum uzman doktor sevüüüüünç
msjları bööle boşa en çok harcayan sensinMesac tekrariiiiiiii
cnm bebim tşk edriiim hayatımbende seni sevdim valla akıllı karısın
kizzzz kariya hamilelik koclugu yapiyom 7 aydir kadin dogum dr gibi herkesin
herseyine yardimci oluyom kari zor bela beni yemek anasi yapti oda arkadaslarin israri uzerine
daha coook beklersin dicem ama o ikurcikli karinapacagi belli olmaz
tek derdi benim
kocayı kaçırdın en sonunda demek:125:ben çıkıyom
gelen olursa seslensin
kahvaltıdan sonra hazırlandım diş buğdayına gittim
ordan pazara uğradım
süt gelmişti kaynattım oğluma cam
şişelere koydum
yoğurt mayaladım aldıklarımı yerleştirdim
kociş yokoğlumla yemek yedik
duş aldırdım uyuttum
karılara bakiim dedim
ben olmasam sohbet konunuz yokmuş onu anladım
evet ya yemeğe sevgi katmakta çok öenmli:26:canım bende çok güzel makarna yaparım çevremdekiler makarnamı çok severler bizde yapıyoruz ama böyle lezzetli olmuyor diyorlar
demekki benim gibi sevgilerini katamıyorlar
----------
ay ne güldüm çok komik kadınsın başak
--------------
yani şu mesajdan ayrıldıklarını nerden çıkardın işi bitirmişler ilişkilerini değil
------------------
bende çok konuşuyorum yatınca kocamda artık uyusakmı diyor tabi kovalayamıyor yoksa bi küsüyorum konuşturmak için uğraşıyo
---------------------
senden çok iyi oyuncu olur hatta çok güzel doğaçlama yaparsın
hemen nasılda uyduruyon
------------------------
olsun sende oğlişinle konuşup durursun kocanı rahat bırakırsın
-----------------------------
valla akşam akşam çok güldüm size hacivatla karagöz gibisiniz
ooooh missss kalplerimidee aldımmm öpüyorum basakıııım
çenesiz karılar bide bana dersiniz ben yoktum bu kadar konuşmuşsunuz :99:
kankam haklı bende ayrılmışlar diye okudum demekki başak yanlış yazmış
ohh be sevinc karısı geldi gözümüz yollarda sana bakındık bütün gün
faceden istek attım kabul buyur emi
ben geçmişi didik didik okurum
yakın arkadaşlarım bilir ÇAKMA olanlar ise bilmezlerr
anca arkamdan atıp tutarlar
evet
başaka laf yok size uyuz oldum ama
selam hanımlar.... gene çeneniz düşmüş bugün oku oku bitiremedim ne çok konuşuyosunuz yaa..bu saatte de kimse kalmıyo sinir oluyorum hafta içi herkes burda hafta sonu kimse yok
kız BAŞAK bende her gece ilk bi sırf üstü yatıyorum bebiş az kıpırdasın diye,hakkaten öyle yatınca hemen başlıyo oynamaya demek yavrum rahatsız oldugu için kıpırdanıyomuş kıyamam ben onaaaaauzun süreli yatmak tehlikeli,en sağlıklı yatışsol tarafına dizlerini kendine çekerek arasına da ince bi yastık sıkıştırarak yatmakmış... öyle yatmaya çalışıyorum ben elimden geldiğince...
toprak kadarda saf olmam ama dövememde ama toprak gibi o kırılmasın bu üzülmesin diye kendimi üzerim
anam bu ne ya iki saatte mesaj gitmiyor deli oldum
hadi gözün aydın
bende çamaşırlarımı topladım geldim başına bişey gelmeden
çünkü geçen gece çamaşır asarken yukardaki çocuk uyku sersemi sen çık balkona aşağı işe ben nasıl çocuğa sesleniyorum ne yapıyorsun diye cevap yok geç olduğu için yukarıda çıkmak istemedim ama ertesi günü söyledim ALLAH tan tüm çamaşırları asmamıştım
pikeyi asmıştım çarşafı asarken oldu iyikide tam otarafa asmamışım ama yinede içim rahat etmedi topladım tekrar yıkadım balkonuda çamaşır suyuyla yıkadım
yarin zabah acik bufe kaavaltiya gidiyom bayilirim acik bufe kaavaltiyaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?