Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

durucum sana bişey sorabilirmiyim kardeşim soruyor daha doğrusu kpss puanları nasıl hesaplanıyor acaba

durucum sana bişey sorabilirmiyim kardeşim soruyor daha doğrusu kpss puanları nasıl hesaplanıyor acaba

valla kuzucum hiç hesaplamadım bilmiyorum ben mezun oldum hemende atandım yani kpss yle çok uğraşmadan atandığım için bilmiyorum ama katsayıları filan vardır onu bilmek lazım yardımcı olamicam kuzucum yaaa:26::26::26::26:

canın sağolsun canım

maşallahALLAH nazarlardan korusun

valla geçen sene yeğenin derslerinden bana fenalık geldi hiçte esnek değildi öğretmeninden kaynaklanıyor heralde

ya şimdi geçen yıl okuma yazma veriliyordu 1.sınıflara şimdi sistem değiştiya o yüzden 1.sınıflar anasınıfı gibi o yüzden okuma yazmaya geçildiğinde tabiki öğretmende öğrencide çıldırma moduna geçecekkk

keşke geçen sene değişseydi deli oluyordum hergün hikaye kitabı okunup anlatılacak ve anladığı yazılacak ve başka derslerde
ama yeğen okurken çok zorlanmadım sadece yazma işleri deli etti beni

keşke geçen sene değişseydi deli oluyordum hergün hikaye kitabı okunup anlatılacak ve anladığı yazılacak ve başka derslerde
ama yeğen okurken çok zorlanmadım sadece yazma işleri deli etti beni

valla asıl iş velilerde bitiyor zaten öğretmen anlatıyor gösteriyor geçiyor eğer veli evde ilgiliyse çocuk başarılı oluyor ama ilgilenmiyorsa ozaman vay haline o çocuğunnnne mutlu siz ilgilenmişiniz inşallah çok başarılı bi çocuk olurda sizde emeklerinizin karşılığını alırsınız

çok şükürki çabuk anlayan çocuktu ve okumaya hevesli
bende sıkmadan ders yaptırıyordum kızıp bağırmadan çizgi filminide izliyordu bilgisayarda oyunda oynuyordu dersinide yapıyordu
ama annesiyle ders yapsın annesi hep bağıra çağıra yaptırıyordu sabırsızdı çocukta annesiyle ders yapmak istemiyordu
inşallah okusunda başka bişey istemem

kuzum ilişki sonrası sancı yada lekelenme falan olsa bende yapmam zaten ama dikkatli yapıldığı sonuçta ve bi sorun çıkmazken kocişide niye ihmal ediyimkii.. garim ne istesem yapıyo evi temizliyo şimdi siliyo süpürüyo şimdi ben kötüyüm sabah kustum diye kahvaltı bulaşıklarını bilem o yıkadı bende onun bi istediğini yapmışım çokmu risk olsa gene korkar yapmayız zaten korkma kuzum ne kadar esirgersende okadar sorun çıkar her zaman biraz akışına bırakıp tadını çıkarmak lazım

Neyse hanımlar 11 gibi çıkcaz biz evden valiz hazırda biz hazırlanamadık daha gidemde hazırlaniim bi güzel miğdem haylaa kötü sabah kociş traş oluyodu en yakınıma banyo geldi fenaa kustum gözünün önünde dün ne yediysem olduğu gibi çıktı eritememiş dimekki miğdem üşüttümmü naaptıysam sabahda azbi çayla ekmek yiyebildim anca :26: dünde arkadaşlar geldi oturduk sonra valiz hazırla dolabı boşalt vs derken giremedim neyse bende haberler böyle bugün malatyada gezdircekler bizi akrabalarım keşke cinsiyeti belli olsaydıda yavruma ciciler alabilseydiim bende kendime hamiş elbisesi bulursam şööle şirin bi tulum elbise falan belkim onu alırım neysem hadi ben kaçtııım özleyin anacım beniiii..

kocayı kaçırdın en sonunda demek:125:
evet ya yemeğe sevgi katmakta çok öenmli:26:
-----------------
tşk ederim cnm
----------
hiç yani iki kanka o mesajdan ayrıldılar ifadesini bulmşlartşk edrm nazo
----------
evlenmeseydm oyuncu olurdum
-----------
dimi oğlişle karşılıklı çene çalarık
-------
evet ama ayeni çok sevdm kız tam saırışn
ooooh misssskalplerimidee aldımmmöpüyorum basakıııım
güle güle kullan tatlım ama kıymetini bil hor kullanma

çenesiz karılar bide bana dersiniz ben yoktum bu kadar konuşmuşsunuz :99:

kankam haklı bende ayrılmışlar diye okudum demekki başak yanlış yazmış

ohh be sevinc karısı geldi gözümüz yollarda sana bakındık bütün gün
faceden istek attım kabul buyur emi

ben geçmişi didik didik okurum
yakın arkadaşlarım bilir ÇAKMA olanlar ise bilmezlerr
anca arkamdan atıp tutarlar

evet

başaka laf yok size uyuz oldum ama
başaka laf yokmuu

aşkım kankam sevinçim sevgilimmmmmmmm
:120:

evet tatlım bende senin gibi accık hareket etsin de bakıyım diye ilk yattığımda sırt üstü yatardım
yavrum hiç yerinde durmazdı . benmde hoşuma giderdi.
benm kasım anneleri topikinden bi arkadaş sööledi
sakın sırt üstü yatma, eşine de söyle gece sırt üstü yatarken seni uyarsın, demişti. tehlikeliymiş.
şimdi asla yapmıyorum bidaha
-----------
sağda o kadar erahat edemiyorum gerçekten en rahatı ve sağlıklısı sol
ama insanın sol yanı çürüyo
bi de karnın daha da büyüyünce yatağa değiyor bebek tekmeyi basıyo
bu kez karnımın altına da yastık koyuyorum idare etmeye çalışıyorum işte
artık kocayı bıraktım
3tane yastıkla yatıyorumj

gülsekmi ağlasakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…