Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyyyyy delimi nedir anasi ogretmemismi wc isenecegini
benim oglum acik havada bile saga sola isemez irencccccc

ay valla elim ayağım titredi sinirden ama konuşurken görsen mangalda kül bırakmaz ama hiçde konuştuğu gibi değil
kızınıda bezliyor geceleri çocuk bezi çıkarıp atmış arkadaki kömürlüklerin üstüne bende ay bunu kim atmış dedim gülerek benim kız atmış dedi ama onu ordan alıpta çöpe atmadı ama başkası yapsaydı kıyameti koparırdı ve çocuk ikinciye attı bezi iğrençki ne iğrenç
aynen ben çocukken sokakta yapamazdım ne kadar sıkışsamda şimdide denizde yapamam wc ararım denizde

kuzucum çok kasma ya artık 1.sınıflar anasınıfının tekrarı çok esnek herşey eskisi gibi değil ama tabi ah siz veliler valla çocuklardan betersinizzzzaccık rahat olun anacım herşey yoluna girerr

Benim oglumda oyle okulda wc ler pis diye girmiyor cocuk ewe zor yetisiyor ne rahat insanlar varya tivbe tovbeee

Bende ayni oglumla mucadele veriyorum 1. sinifa tekrar baslamis bulunuyorum :96:

o birinci sınıf derslerini kaç kez yaptım baktığım iki kızında birinci sınıflarını
yeğenlerimin, arkadaşımın kızının derslerini ooo okadar çok ki ben bile hatırlamıyorum
ALLAH tan bu sene öğlenci yeğen, kardeşimde erken geliyor derslerinden kurtuldum

Benim oglumda oyle okulda wc ler pis diye girmiyor cocuk ewe zor yetisiyor ne rahat insanlar varya tivbe tovbeee

canım anne nasıl öğretirse çocukta öyle olur elinde tel konuşup durmaktan kendini rahat bıraksınlarda ne yaparsalar yapsınlar
valla ya benide buluyorlar okadarda dikkat ederim kimseye zararım olmasın tozum pisliğim gitmesin diye
ama herkes aynı dikkati göstermiyor ne yazıkki

kuzucum çok kasma ya artık 1.sınıflar anasınıfının tekrarı çok esnek herşey eskisi gibi değil ama tabi ah siz veliler valla çocuklardan betersinizzzzaccık rahat olun anacım herşey yoluna girerr

Ayy sorma cnm yaa bu cizgi calismasi bitirdi beni :96:
yapar dimi daha parmaklari minicik yapamiyor deyipte anasinifina postalarlar diye cok korkuyom
zaten 2 sene gitti anasinifina :96: yapa yapa alisiyor biraz

ayyyyy bir yogurttt mayalamisimkiiii kalip maasallahhhhh

maşallahALLAH nazarlardan korusun

valla geçen sene yeğenin derslerinden bana fenalık geldi hiçte esnek değildi öğretmeninden kaynaklanıyor heralde

Ayy nazo kurtulmussun sen ne guzel
insanlar cok bencil cnm maaleseff
ben cikiyom kizlar iyi geceler

Ayy nazo kurtulmussun sen ne guzel
insanlar cok bencil cnm maaleseff
ben cikiyom kizlar iyi geceler

artık kendi çocuğumda yaparım ders
evet canım calla imkanım olsa müstakil evde oturmak isterim ben hiç sevmiyorum böyle insanları
iyi gecelr canım

Ayy sorma cnm yaa bu cizgi calismasi bitirdi beni :96:
yapar dimi daha parmaklari minicik yapamiyor deyipte anasinifina postalarlar diye cok korkuyom
zaten 2 sene gitti anasinifina :96: yapa yapa alisiyor biraz

kuzucum tabi yapar bi düşün hiç anasınıfına gitmemiş çocuklar var bak seninki 2 sene gitmiş anasını ağlatır valla canavar gibidir şimdi o ama sen en ufak yapamadığı şeyleri bile büyütüyosundur şimdi çocuğuda panikletiyosundur bi bırak kendi haline şu yavruyu zevkle yapsın çizgi çalışmasını falan zaten okuma yazmaya geçtiğinde oda yardıma ihtiyaç duyar ama şimdi okadar üstüne düşme çocuklarada yazık yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…