Kiz pasa hesabini kitabini eyi yap isine gelmiyorsa gitmezsin etleri
dolaba stok eder kayinbabostanda harcligini alir oturursun
herufle carpisirsin sen bilirsin bacim
bende yimek var ew supurulup silinecek canim hec istemii
alistim gezmeye haaaama mecbur kalkarim az sonra
bu mevsimde pirasayi nirden cikardin :120:
Kiz pasa hesabini kitabini eyi yap isine gelmiyorsa gitmezsin etleri
dolaba stok eder kayinbabostanda harcligini alir oturursun
herufle carpisirsin sen bilirsin bacim
bende yimek var ew supurulup silinecek canim hec istemii
alistim gezmeye haaaama mecbur kalkarim az sonra
bu mevsimde pirasayi nirden cikardin :120:
KIZLAR HAMİŞİMMMM bebeğim şimdilik benimle 4 +6 günlük şimdi allahım dileyen isteyen herkese versinnnnnn
KIZLAR HAMİŞİMMMM bebeğim şimdilik benimle 4 +6 günlük şimdi allahım dileyen isteyen herkese versinnnnnn
selam kızlar nasılsınız?nerdesiniz ayol?kimsecikler yokkkbugün doktor kontrolüm var gidicem inşallah hayırlı haberlerle gelirim bakalım ne durumda bebişim çok merak ediyorum.neyse grşrz:79::79::79:
rabim saglıklı saatli versin 40 haftaları görmen dilegiyle canım darısı bizler olsn işşallah tabe ben kornmayı bırakırsam
benm kaynoş cok cimridir hayatta almaz bana öyle hatta benden beklerAyyy cok guzeldii
ne alacam git kaynosun alsin
bir yerden beyaz porselen yemek tabaklari
gelmis cok guzellerr gural porselende vardi o model
12 ser tane kaynosum aldi 12ser tane onun kaynosu aldi bana
24 servis tabaki 24 tatli pasta tabagi 24 cukur tabakim oldu
saklama kabi aldik
esofman aldik
ruj aldim kendimeşeyini al para harcama ne güzel dünya
hec para harcamadim
Kizlar ben cikiyom ewi dip bucak kaziiiim toz aliim gelirim
oglum okula gitti ewde kimse yokken camsan marka parkelerimi
parlatayimkasmir halilarimi fircalayayim
aminnnn insallah...
tebrik ederim canim... Allahim saglikli bir gebelik nasip etsin insallah. Darisi biz bekleyen ve isteyenlere olsun insallahhhhh...
selam canim... kimsecikler yokguzel haberlerle gelirsin insallah doktordan...
benm kaynoş cok cimridir hayatta almaz bana öyle hatta benden bekler
ohhh dünyanın
bak bak reklama bak görmemiş karı
ben calışırken kaynoşa koltuk takımı aldım lcd tv aldım ama o bana hiçbişey almadı kayınbaboş bi aspiratör aldı gecen hafta oda pehh cimrilerbenım kaynos hep bana hedıye alırr :26::26::26: aslında benım kaynos ıyıde börülcee etkılıyor onuuu
hoşgeldn kankam çok özledim seni :13::13:sen yokken bu sevinc karısı fırcaladı beni
ne guzel sanslisin... benim kaynosda ilk baslarda alirdida...simdi kizlari annnelerine alma gelinler sana alsin diyooo o yuzden cok cimrilesti...ama ben hic bisey beklemiyorum zaten....bana zararlari olmasinda hediyeleri kalsin gerek yok...benım kaynos hep bana hedıye alırr :26::26::26: aslında benım kaynos ıyıde börülcee etkılıyor onuuu
ne ara kanka oldunuz siz yaaaa?hoşgeldn kankam çok özledim seni :13::13:sen yokken bu sevinc karısı fırcaladı beni
ben calışırken kaynoşa koltuk takımı aldım lcd tv aldım ama o bana hiçbişey almadı kayınbaboş bi aspiratör aldı gecen hafta oda pehh cimriler
güle güle kirlen cnm aynen öyle dediğn gibi evim evim güzel evim dimi allah mutluluğunuzu bozmasın cnm mutluluğunuza mutluluk katsın.hayirli haftalar diliyorum hepinizeeee... insallah bu ay bize hayirlar getirir, guzellikler getirir....
evim temiz bugun temizlik yapmiycem dun yaptim, eve gelen gidende olmadi, tertemiz misssssss gibi canim evimmmmm...
evimi cok seviyorummmmm.
insanin evi gibisi yok....
cok mutluyum....
bir tek bebegimiz eksik.....
o da gelseydiiiiii hayirlisiyla saglikla....
baska bisey istemiyorum walla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?