Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

maaş mı sen maaş mı alıyon bize niye vermiyolar sen nerde yaşıyon

maaşını sormadımdı zati ama olsun maaş aldığınıda öğrendik sarışısının kanaksı sarışın işte
cnm ben calışıyodum önceden o bide sigortamı yatıırmaya devam ettik tedavi için işimiz bitincede iş yer çıkarmış gibi gösterdik öyle maaş aldım çorumda yaşıyorum cnm ben
sarışının kankasıııııııııı
sen sarı değilim tam tersi kapkarayım:119::119:

35,8
zaten bir 36 oliyor bir 35,6 35,7 bu civarlarda benim vucudum soguk olur
hec isinmazz ama dun gundu yandim ates basti
bu degerler sabahki yataktan cikmadan ilan

tmm cnm yumurtlama zamanınnn ayy bakk olacak bu seferr :18::18::18: cnm benım aksam yatarken olcuncee atesımm 37.2 oluyor.. ama sabah uyanır uyanmaz olctugumdee 36.6 hepp :26::26::26:

yemedimiii 1 kilo ıcınmıııı aman ondan neolacakkk bende napımm kargalar bokunu yemeden uyandımm
yavaş yavaş almaya başlıyo korkudan yazık yavrum yiyemedi
tabi erkenden kalktın kocaya kahvaltı hazırladın yedirdin gönderdin geride uyuyamadın dimi :26::26:

aynen cintoloz gıbıyımm yemek yaptınmıı dunn ben yaptımmmm
yaptım tabisi kızartma sarımsaklı yoğurt döktük bide dünki makarna vardı brokoli salatası yaptım(hergün yapıyorum hergün yiyoruz) kırmızı lahana salatası vardı
dün yemek yaptıysan bugün dışardasınız bence adamı şaşırt artık hergün yap yemeğini kanka koca söylemez ama istiyodur bak söyliyim kızım kabız olursunuz sulu yemek yiyin

slm kızlar
sevinçcim geçmiş olsun kayınvalden rahatsızlanmış neyseki düzelmiş rabbim şifa versin tekrar yaşatmasın aynı şeyleri
bengisu oğluşun olacakmış seninde rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun inşallah
benim batada son 4-5 gün :121:

hacer kızçen nasıl rahat duruyomu karnında adı esma azramı olacaktı yanlışmı hatırlıyom:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…