cnm ben calışıyodum önceden o bide sigortamı yatıırmaya devam ettik tedavi için işimiz bitincede iş yer çıkarmış gibi gösterdik öyle maaş aldım çorumda yaşıyorum cnm benmaaş mı sen maaş mı alıyon bize niye vermiyolar sen nerde yaşıyon
maaşını sormadımdı zati ama olsun maaş aldığınıda öğrendik sarışısının kanaksı sarışın işte
sen sarı değilim tam tersi kapkarayım:119::119:sarışının kankasıııııııııı
35,8
zaten bir 36 oliyor bir 35,6 35,7 bu civarlarda benim vucudum soguk olur
hec isinmazzama dun gundu yandim ates basti
bu degerler sabahki yataktan cikmadan ilan
günaydın bayanlar keyifler nasıl
Oglum uyandi ben cikiyom kahvalti hazirlayacagim gorusuruz hatunlarrr
gunaydıııınnn napıosunn kankossssgünaydın bayanlar keyifler nasıl
Oglum uyandi ben cikiyom kahvalti hazirlayacagim gorusuruz hatunlarrr
napayım kocamı gönderdim geldim dünkü tatlıyı yemedi 1 kilo almış morali bozuktu kocamıngunaydıııınnn napıosunn kankossss
tamam ısını bıtır geelllll
napayım kocamı gönderdim geldim dünkü tatlıyı yemedi 1 kilo almış morali bozuktu kocamın
sen napıyosun
yavaş yavaş almaya başlıyo korkudan yazık yavrum yiyemediyemedimiii1 kilo ıcınmıııı aman ondan neolacakkk bende napımm kargalar bokunu yemeden uyandımm
yavaş yavaş almaya başlıyo korkudan yazık yavrum yiyemedi
tabi erkenden kalktın kocaya kahvaltı hazırladın yedirdin gönderdin geride uyuyamadın dimi :26::26:
benm koca saat 10 olmadıktan sonra evden cıkmaz bazen erken gidiyo ozamanda beni uyandırmazeevettt cnm aynen öyleeecanım sıkılıyooorrr
benm koca saat 10 olmadıktan sonra evden cıkmaz bazen erken gidiyo ozamanda beni uyandırmaz
sensör gibi desenebenımmm kocaaa erken gıderrr benı uyandırmıyo ama ben uyanıyorum ısteeeyanımdan kalktıgı an şakk acılıyorr gözlerımmm
sensör gibi desenekız kocan gizli bi iş yapamaz anında yakalarsın
yaptım tabisi kızartma sarımsaklı yoğurt döktük bide dünki makarna vardı brokoli salatası yaptım(hergün yapıyorum hergün yiyoruz) kırmızı lahana salatası vardıaynen cintoloz gıbıyımmyemek yaptınmıı dunn ben yaptımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?