Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

80 ideal ölçü bence benm kız büyütltüücü kremler varya onlardan diyorum bde 4 hamilelik geçti sarkma bile oldu cok moralim bozluyo göğüslerime

kremlerı ılk defa duydum ama ben pek etkısı olcana ınanmıyorm oyle seylerın :26::26::26: cnm benımde gogusler hamılelıkten snraa ınıncee bırazz eskısı gıbı deıll ama ben takmıyorumm zaten bıgun olacaktııı

olmazmı diyosun ya bak napsamki ben acaba :26::26:

bosverr yaa napacan kocaman memelerıı yuz ustu yatarken agrıyorrr hemdee sısko gorunuosun memeler buyuk oluncaa bence kucuk olsun daha ıyııı

büyük göğsü olanlar küçük istiyor küçük olanlarda büyük istiyor insanoğlu hep tatminsiz
benimde görümcenin kızı göğüsleri büyük diye amaliyatla küçülttürmek istiyor hem kilolu gösterdiği için
hem de sırt ağrısı yaptığı için
benimkililerde küçük şansıma kalça kilolu olsada göğüslerden kurtarıyorum fazla kilolu görünmüyorum

benm kalçalar epey sorunlu sırf kalca yüzüden 38 bedenım beli bol kalıyo 36 bedende popodan gecmiyo :44::44::44:

evt cnm aynen hıc bıseyden memnun olmuyoruz :26::26: benımkıler 80 ıdeal ama daha kucukte olsa memnun olurdumm hıc sutyen takmazdım ne rahattt

sende uyuyamayınca burayamı sardın

insanın pcyi kırası geliyo

aynen

peki bir kızı bir oğlu olanlar ne oluyor:44:

valla benim bir eniçte var asabiyetde ne kelime o anda önüne geleni yıkıp geçiyor bir kızı bir oğlu var
ve kızıda aynı babası gibi oğluda sakin uysal aynı büyük babası

benm kalçalar epey sorunlu sırf kalca yüzüden 38 bedenım beli bol kalıyo 36 bedende popodan gecmiyo :44::44::44:

benimde kalçadan 42 belden 38..40 benimde giydiğim herşey belden bol oluyor

evt cnm aynen hıc bıseyden memnun olmuyoruz :26::26: benımkıler 80 ıdeal ama daha kucukte olsa memnun olurdumm hıc sutyen takmazdım ne rahattt

benimkilerde 75 evde hiç sütyen takmıyorum pek rahat sadece dışarı çıkarken takıyorum
hatta geçen gün eve geldim çıkarmadım nasıl sıkılmışım
eşime diyorumki kim icat etmiş bunu eşimde giyme ozaman diyor (tabiki giymeden çıksam gözler böyleolur)
diyorum icat edilmeseydi benim takmamam kimsenin dikaktini çekmezdi ben çok sıkılıyorum sütyenle ya yatarken kesinlikle takamıyorum

evde bende kesınlıkle takmam hatta bol gıyındıgımde bazen dısar bıle bazen takmıyormm hıc ya kım ıcat etmıss bu sutyenıı neguzel herkesın memesı sarkık olurduu kımseyede anormal gelmezdı bu durumm

işte bende sevmesemde dışarıya çıkarken takmadan çıkamıyorum ama eve geldimmi hemen çıkarıp atıyorum
diyorum onlar sıkıntıya gelemezler özgürlüğe alışıklar

nerde bu millet ya herkes gezmede yine heralde ben yine evdeyim allahım umutsuz ev kadını olmak üzereyim ya

başakla sevınc yavastan tüymeye basladılar bu ne ıhmalkarlık yaaa
topiği bizden başka aktif olarak kullanan yok paşa karısıda yok başak doğurdu heralde sevinc kaşmir halılarıyla uğraşıyodur biricik bi ceee diyip kaçıyo diğerlerini hiç göremiyoruz zaten
kanka deldirdinmi burnunu sen ya ben kocamdan izin alıyım kulaklara 4.delik geliyo

hee ya sormaaaa birizikte kayppp sevınc kaynosunun sonuclarını almaya gıdecektıı hastaneye amaa coktan gelmesı lazımdııı :26::26: cnm ben burnumu deldırmıcektımkıı deldırecek olan arkads mügeydi dıger topıktennn onla karıstrdınn sanırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…