he aman karıştırdım az önce bi iş ilanını aradım yarın geliyim dedim ama yarın olmaz yarın pazar diyorum adama adam yarın pazar değil ama gelmeden önce ararsanız iyi olur diyo rezalet iştehee ya sormaaaa birizikte kaypppsevınc kaynosunun sonuclarını almaya gıdecektıı hastaneye amaa coktan gelmesı lazımdııı :26::26: cnm ben burnumu deldırmıcektımkıı deldırecek olan arkads mügeydi dıger topıktennn onla karıstrdınn sanırımmm
he aman karıştırdım az önce bi iş ilanını aradım yarın geliyim dedim ama yarın olmaz yarın pazar diyorum adama adam yarın pazar değil ama gelmeden önce ararsanız iyi olur diyo rezalet işte
kafamı kaldı kızne pazarıı kızzzz neyse ne ısı hayırdır?? kanka gel pıhtılılar topıgıne gıdekk bırazda orda cene çalak
Kizlar kaynosu hastaneye goturdum yeni geldim
kalp kapakciginda yetmezlik cikti
kardiyolojiydi gogus hastaliklariydi kosturduk cok yoruldum
dr ilac verdi 1 ay kullanacak sonra bakacaklar. Kaynosun morali
cok bozukk cunku ailesinde irsi kalp rahatsizligi var Allah sonumuzu hayir etsin
Sana inat didiklicem gecmisi
yesile didim
bende uysal babalarin oglu oluyor sinirli asabi olanlarin ve ozellikle stressli isi olanlarin kizi oluyor didim demekki sen benden ucuksun ustelik kim baskinsa onun cinsiyeti oluyor teorisini savunanda sensin
heee ultrasonun icinde tarti varr
bebegin boyuna ve gelisimine bakiyorr
haftasina uyumluysa hafta kilosunu diyor
yengemede bebek kucuk haftasina uymuyor
diyip durdular kadin 3850 gr dogurdu
Kizlar kaynosu hastaneye goturdum yeni geldim
cok bozukk cunku ailesinde irsi kalp rahatsizligi var Allah sonumuzu hayir etsin
geçmiş olsun yavruşKizlar kaynosu hastaneye goturdum yeni geldim
heee gelınceee baksınnnnkremle göğüsmü buyur kızz benımkıler 80 :26::26:
koca totolular siziiibenm kalçalar epey sorunlu sırf kalca yüzüden 38 bedenım beli bol kalıyo 36 bedende popodan gecmiyo :44::44::44:
iyiki faceden yazdim hast gidiyom diyeebaşakla sevınc yavastan tüymeye basladılar bu ne ıhmalkarlık yaaa
cok cok gecmıs olsun cnm evlatlarındada olur dıyemı korkuyosunn ?? allahın ıznıyle bıse olmazz :26::26::26:
cnm ben calışıyodum önceden o bide sigortamı yatıırmaya devam ettik tedavi için işimiz bitincede iş yer çıkarmış gibi gösterdik öyle maaş aldım çorumda yaşıyorum cnm ben
sen sarı değilim tam tersi kapkarayım:119::119:
benimki 85 ama tasss maasallahh sutyeni sadece c
yatarken cikariyorum
koca totolular siziii
iyiki faceden yazdim hast gidiyom diyee
Yok kiz kadin ailesinde cogu kimseyi kalp krizinden kaybetmis ya korkuyor simdi :18:
kendinede bise olacak diye :18:
Saolgeçmş olsun Alah şifa versin
geçmiş olsun yavruş
Sayin tkbilk sayfayi duzenlerken
bengisunun oglu olacagini niden yazmadin
sende askim kocacim ve bebegim yaziyordu
o askim bebegim olmus herufu bosadinmi :96:
belinayin kirmizilari gelmis :96:
bence umudum kirmizi kalbi hakediyordu
yaşı kaç olmus bıgun olecekkk sonuctaaa ölmemek ıstıyor heraldee :26::26::26:
Saolkac kilo almissin yalan soylemeee hemsire sana aciklama yapmak istememis ultrason kilo olcmez
bebegin enini boyunu olcup soyluyor
saol tatlim kix o avatar ne kara bocuk kizzz
benimki 85 ama tasss maasallahh sutyeni sadece c
yatarken cikariyorum
koca totolular siziii
iyiki faceden yazdim hast gidiyom diyee
Yok kiz kadin ailesinde cogu kimseyi kalp krizinden kaybetmis ya korkuyor simdi :18:
kendinede bise olacak diye :18:
daha doğurmadım baktopiği bizden başka aktif olarak kullanan yok paşa karısıda yok başak doğurdu heralde sevinc kaşmir halılarıyla uğraşıyodur biricik bi ceee diyip kaçıyo diğerlerini hiç göremiyoruz zaten
kanka deldirdinmi burnunu sen ya ben kocamdan izin alıyım kulaklara 4.delik geliyo
evet aşkımbaşakla sevınc yavastan tüymeye basladılar bu ne ıhmalkarlık yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?