Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

he aman karıştırdım az önce bi iş ilanını aradım yarın geliyim dedim ama yarın olmaz yarın pazar diyorum adama adam yarın pazar değil ama gelmeden önce ararsanız iyi olur diyo rezalet işte

he aman karıştırdım az önce bi iş ilanını aradım yarın geliyim dedim ama yarın olmaz yarın pazar diyorum adama adam yarın pazar değil ama gelmeden önce ararsanız iyi olur diyo rezalet işte

ne pazarıı kızzzz neyse ne ısı hayırdır?? kanka gel pıhtılılar topıgıne gıdekk bırazda orda cene çalak

Kızlar sizlere bakaıyım dedim okundu sagoln okunursa derim ben evde degilim eşim evde gezmeye gidicez birazdan evi toplymda adam kilo veriyim diye ugraşıyo yürüyüşe götürücek beni akşama ondan fırsat blursam girerim :123::123:bugün arkadaşa kahvaltıya gittim 34 haftalık hamil eelimi koydm karnına ay ne şeker oglm kazayla hamile kalmış spralle düşünün allah istdikten sonra veriyo neyse ben kaçtım kendinize iyi bakın

ne pazarıı kızzzz neyse ne ısı hayırdır?? kanka gel pıhtılılar topıgıne gıdekk bırazda orda cene çalak
kafamı kaldı kız iş bakıyım dedim yada bi kursa gidiyim dedim bakıyorum öyle pıhtı topiğine alılarmı bizi sen git eliyorum peşinden

Kizlar kaynosu hastaneye goturdum yeni geldim
kalp kapakciginda yetmezlik cikti
kardiyolojiydi gogus hastaliklariydi kosturduk cok yoruldum
dr ilac verdi 1 ay kullanacak sonra bakacaklar. Kaynosun morali
cok bozukk cunku ailesinde irsi kalp rahatsizligi var Allah sonumuzu hayir etsin

cok cok gecmıs olsun cnm evlatlarındada olur dıyemı korkuyosunn ?? allahın ıznıyle bıse olmazz :26::26::26:

lütfen didikle:88:çünkü bengisu hamişim dediği anda ben anket
yapalım bakalım kimler kazancak didim. ben erkek diyorum dedim. sessa da erkek dedi sana sordum sen önce bengisuyla konşmam gerek didin
--------------

bugün hemşireye sordum cahil karı
ultrason senin bebekini kilosunu söylüyor dedi

geçmş olsun Alah şifa versin

geçmiş olsun yavruş

heee gelınceee baksınnnn kremle göğüsmü buyur kızz benımkıler 80 :26::26:
benimki 85 ama tasss maasallahh sutyeni sadece c
yatarken cikariyorum
benm kalçalar epey sorunlu sırf kalca yüzüden 38 bedenım beli bol kalıyo 36 bedende popodan gecmiyo :44::44::44:
koca totolular siziii
başakla sevınc yavastan tüymeye basladılar bu ne ıhmalkarlık yaaa
iyiki faceden yazdim hast gidiyom diyee
cok cok gecmıs olsun cnm evlatlarındada olur dıyemı korkuyosunn ?? allahın ıznıyle bıse olmazz :26::26::26:

Yok kiz kadin ailesinde cogu kimseyi kalp krizinden kaybetmis ya korkuyor simdi :18:
kendinede bise olacak diye :18:

bu karıdda nerdeyse tc sini vercek bana

tamam annem bu kadar bilgi yeter listeye baktınmı

bana tşk etmedin

yaşı kaç olmus bıgun olecekkk sonuctaaa ölmemek ıstıyor heraldee :26::26::26:

Sayin tkb ilk sayfayi duzenlerken
bengisunun oglu olacagini niden yazmadin
sende askim kocacim ve bebegim yaziyordu
o askim bebegim olmus herufu bosadinmi :96:
belinayin kirmizilari gelmis :96:
bence umudum kirmizi kalbi hakediyordu

sen faldamı bakıyon artıkın

Saol kac kilo almissin yalan soylemeee hemsire sana aciklama yapmak istememis ultrason kilo olcmez
bebegin enini boyunu olcup soyluyor

saol tatlim kix o avatar ne kara bocuk kizzz

ya bilmem dur bakim araştırıyım dokturada soriyim

cocuk emzırdın okadar nasıl taşşş ??? karpuzu güzell benım gobegımın altında damarlarım cekılıyor sankıı kramp gıbı agrıyorrr

daha doğurmadım bak
benm kulakımda8tane delük var
başakla sevınc yavastan tüymeye basladılar bu ne ıhmalkarlık yaaa
evet aşkım
sevinç şımardı tüymeye başlıyo artıkın
benm doğm iznim var:101:arad tüyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…