Slm hatunlarr
Sewinçcim geçmiş olsunn
Bu arada bende fal rica ediyorumm seni sewiyorumm
ceza keseriz bi kaç gün girmeyiz yokluğumuzda in cin top oynar burda topiğe yabancılar girer cıkar hayır biz bekliyoruz burayı koruyoruz değer bilmiyolarbalım balımmmmmyıne kactııı karılarrrr boyle gıderse bızı kaybedeceklerr
kanka çam terebentin yağı kullandınmı hiç saç kremine bile gerek kalmıyo süper oluyo dökülmeyi azaltıyo saçı besliyo şampuanın içine katıyosunohh mis ellerıne saglıkkksac maskesının tarıfını ver bakımm :26::26::26:
nerdesin sen cnm ya ceee deyip kaçıyosun ceza yiyebilirsin her an başak karısı yazar siyah siyah
gördüm cnm temizlik yapıncada ev ne güzel oluyo yaAyene anlattım kuzum yazamadımm
Başakcımm bilir beni yapmaz öyle şeyy yazmasamda hep sizinleyim ben bebeğimm
ohh mis ellerıne saglıkkksac maskesının tarıfını ver bakımm :26::26::26:
kankama yazdım sanada söyliyim çam terebetntin yağ şampuanın içine ekliyosun besliyo uzatıyo dökülmeyi önlüyo yumuşacık oluyoCnm özel bişey diill elidırun bakım maskesi warya onu yapcm saçım felaket dökülüyoo
Bildiğiniz pratik bişiy warmıı
yookk hıc duymadımm ben saclarıma krem kullanmıyorumhıc kankaa cunkuu gerek yokk saclarım yumusacık hemen taranıyorrr :26::26:kanka çam terebentin yağı kullandınmı hiç saç kremine bile gerek kalmıyo süper oluyo dökülmeyi azaltıyo saçı besliyo şampuanın içine katıyosun
Cnm özel bişey diill elidırun bakım maskesi warya onu yapcm saçım felaket dökülüyoo
Cnm özel bişey diill elidırun bakım maskesi warya onu yapcm saçım felaket dökülüyoo
Gümşcümm
Ewet temizlik gibisi yok wallaa
Bnm ew pislenmiyor sadece tozlanıyo bıktım bu tozlardan yaww
Hürcümm nasılsınn oğluşun nasıll
mutlaka dene derim ozmaan çok güzel oluyo ben dün denedim ilk defa krem sürmiycektm okadar yumuşaktı duramadım yinede kullandım ama bundan sonra kullanmayabilirim senin saçların maşşallahı var cok parlak canlı duruyo ahenkle dans ediyo mübarekyookk hıc duymadımm ben saclarıma krem kullanmıyorumhıc kankaa cunkuu gerek yokk saclarım yumusacık hemen taranıyorrr :26::26:
anladım cnmm benım bıldıgım ozel bıse yokdaaa gumusun terebentın dıye onerdıgı bıse varr :26::26::26:
iyiyim cnm sen nasılsın?oğluşum iyi maşallah kontrolümüz iyi geçti keyfi yerinde minik kuşumun
mutlaka dene derim ozmaan çok güzel oluyo ben dün denedim ilk defa krem sürmiycektm okadar yumuşaktı duramadım yinede kullandım ama bundan sonra kullanmayabilirim senin saçların maşşallahı var cok parlak canlı duruyo ahenkle dans ediyo mübarek
hurcum nasılsın kaç haftalık oldun doğuma az kalmıştır demi
Bnde iyim cnmm
Maşallahh oğluşumuza
benm ne kuru ne yağlı normal ama kocamın yağlı 1 gün yıkmasa yüzüne bakılmıyo cok dökülüyo minik minik kıllar benmki uzun görünce alıyorum ama onunkilerden süpürge tutmadan kurtulamıyorum:18::18:tmm askımm aktara gıdersem bı sorımmm :26::26: senın sacların kurumu yaglımıı ??? benımkı kuruuu kocamınkı yaglıı o yuzden onun cok dokuluyorrr
selam kızlar nasılsınız?sevincim naber cnm ?bu arada geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?