sexy hatunlar ütü yapmaz
sen yapmıonmu yawrum sende seksisin yaaaaa ben yaparım hem seksiliğimi hemde ütümü tatlımbasakımmmmmmmmmmmm
yap belkim ister canımmmnormalde iştahım iyidir canım ama bugünlerde pek yookk
öyle deme kıss ne yapcağını şaşıyo insan açım ve canım istemiyorrr
kötü kötüüü
saçımı yapiyim geliyom:108:burda da yazdan kalma bi gün varrr harika hadi gelde çarşı pazar gezekk beraberr....
kızlarrr ben çıkıyım işlerimi yapayım gelirim yarım saate bekleyin benii yada siz öğle yemeklerinizi yiyin öle gelinnn
sexy hatunlar ütü yapmaz
kız burda yağmur lu hava.
kızlar istanbuldakiler dün gece dolu mu yağdı haberiniz varmıııııııııııı
kızlar bayat ekmeklerim var,nasıl değerlendirebilirimm?
azıcıkta kıymam var ama ekmek çok fazlaa köfte olmaz yaniiii
bana kimse cevap vermicekmi nereye kactı herkes yahuuuuu
ya çok iştahım açıldı yaaaaaa...:2::2::2: bide adet olucam iyice şiştimm...
6aylık hamile gibi göbüşüm çıktı..h.sonu düğünümüz var a nasıl indircem bu göbeğiii yaaaaa
canım benim sabah aç karnına mekik çek bide sıcak su iç tatlım azıcık gider iyi eğlenceler sana düğünde benim içinde göbek at kısssssssssss
mekik çekecek güçüm yok ki:)baygınlık geçiririm herhalde,normalde tansiyonum 9-4falan benim
valla kırmızı kart yiyecek biri olarak ve düğünde bol bol bebek varmı diye sorulara maruz kalacak olan ben,
hala göbek atabiliyorsam
ne mutlu bana
yaa kızlar birsey sormak istiyorumm ben intihabım icin fitil kullanıyorum yatmadan önce atıyorum sabah erimemiş oluyo ilk tuvalete cıktıgımda hepsi geliyoo nasıl bir önlem almam lazım ya yardım edin yoksa böylemi oluyo bir faydasını görürmüyüm acaba yoksa bosunamı atıyorum fitili anlamadım gitti hepsi geri geliyoooo nedense
o zaman sadece sıcak su iç bebek sorularınada kulaklarına pamuk tıka duyma onları takma kafana elbet birgün bebişin olacakkkkkkkk
kızlllaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr ne haber... acık çekil kenara dolunay ben şıkışayım araya...ne muhabbet ne muhabbet oku oku bitmiyor seksy falan... süper
ancım sıra sende... geriye gelen bütün halde fitil mi kesilmiş gibi koyu yoğurt mu ?????
Sağol canımöyle yapıcam...da çok zor..habu konuda çok hassassummm da ...
evlenen de kaynımm...eşime diyorum ki en geç seneye bu zamanlar amca olursun...bari o biraz oyalar seni diyorumm...
offfffffff
ay eltinmi olcak kıs ne bilion onların hemen olcağını bence senin olcak içime doğuyo inşallah
benimde karnım aççç ama iştahımm yookk amaa canım hiçbişey istemiyorrr
kızlar bende çıkıom ütülerimi yapam sonrada arkadaşlar çağırdı kahve içmeye gidem bari grşrz
burda da yazdan kalma bi gün varrr harika hadi gelde çarşı pazar gezekk beraberr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?