Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlarrr ben çıkıyım işlerimi yapayım gelirim yarım saate bekleyin benii yada siz öğle yemeklerinizi yiyin öle gelinnn

yap belkim ister canımmm normalde iştahım iyidir canım ama bugünlerde pek yookk

öyle deme kıss ne yapcağını şaşıyo insan açım ve canım istemiyorrr
kötü kötüüü

yaparım tatlım gelcenmi bak hazırlıom neyli olsun şekerim ben senin iştahını açarım bana takıl duyanda beni açgözlü sancak o kadarda değiğlim ama buldummu götürürüm yane

kızlarrr ben çıkıyım işlerimi yapayım gelirim yarım saate bekleyin benii yada siz öğle yemeklerinizi yiyin öle gelinnn

tmm canım grşrz bizim çenemiz hiç bitmez çıkalım diyoz çıkamıoz yaaaaaaaaa neyse hade iş yapma zamanı herkeze bayyyyyyy

gece yağdımı bbilmem ama bugün hava açık,yağmur yok.fakat sabah servisi beklerden donduuummm...

bayaa düşmüş sıcaklıklar yaa..karmı yağcek aceba?

sexy hatunlar ütü yapmaz

kız burda yağmur lu hava.

kızlar istanbuldakiler dün gece dolu mu yağdı haberiniz varmıııııııııııı

slmmmm kızlar nasılsınızzzzzz bende temizlik yaptımmmmm bıdıkıla pazara gittik birazadnda kendim için çıkacağımmm yoruldum size bakim dediiii

kızlar bayat ekmeklerim var,nasıl değerlendirebilirimm?
azıcıkta kıymam var ama ekmek çok fazlaa köfte olmaz yaniiii

KUZUM bence ekmekleri dilimle tepsiye üzerinede salcalı sos yap üstünede hazır dönerlerden koy fırına ver sonra üstüne gene salcalı sos koy tereyag dök en üstede al sana iskerder olsun kusummm afiyet bal seker olsunn

yaa kızlar birsey sormak istiyorumm ben intihabım icin fitil kullanıyorum yatmadan önce atıyorum sabah erimemiş oluyo ilk tuvalete cıktıgımda hepsi geliyoo nasıl bir önlem almam lazım ya yardım edin yoksa böylemi oluyo bir faydasını görürmüyüm acaba yoksa bosunamı atıyorum fitili anlamadım gitti hepsi geri geliyoooo nedense

ya çok iştahım açıldı yaaaaaa...:2::2::2: bide adet olucam iyice şiştimm...
6aylık hamile gibi göbüşüm çıktı..h.sonu düğünümüz var a nasıl indircem bu göbeğiii yaaaaa

Son düzenleme:
ya çok iştahım açıldı yaaaaaa...:2::2::2: bide adet olucam iyice şiştimm...
6aylık hamile gibi göbüşüm çıktı..h.sonu düğünümüz var a nasıl indircem bu göbeğiii yaaaaa

canım benim sabah aç karnına mekik çek bide sıcak su iç tatlım azıcık gider iyi eğlenceler sana düğünde benim içinde göbek at kısssssssssss

mekik çekecek güçüm yok ki:)baygınlık geçiririm herhalde,normalde tansiyonum 9-4falan benim

valla kırmızı kart yiyecek biri olarak ve düğünde bol bol bebek varmı diye sorulara maruz kalacak olan ben,
hala göbek atabiliyorsam
ne mutlu bana

canım benim sabah aç karnına mekik çek bide sıcak su iç tatlım azıcık gider iyi eğlenceler sana düğünde benim içinde göbek at kısssssssssss

Son düzenleme:

o zaman sadece sıcak su iç bebek sorularınada kulaklarına pamuk tıka duyma onları takma kafana elbet birgün bebişin olacakkkkkkkk

kızlllaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr ne haber... acık çekil kenara dolunay ben şıkışayım araya...ne muhabbet ne muhabbet oku oku bitmiyor seksy falan... süper

ancım sıra sende... geriye gelen bütün halde fitil mi kesilmiş gibi koyu yoğurt mu ?????

Sağol canım öyle yapıcam...da çok zor..habu konuda çok hassassummm da...
evlenen de kaynımm...eşime diyorum ki en geç seneye bu zamanlar amca olursun...bari o biraz oyalar seni diyorumm...

offfffffff

o zaman sadece sıcak su iç bebek sorularınada kulaklarına pamuk tıka duyma onları takma kafana elbet birgün bebişin olacakkkkkkkk

gell annnemmm gell sana herzaman yer var sıkışma bitanemmm:)

kıslar evimi temizledimm oh açtım camlarııı havalandırıyom şimdiiiiiiii
bide bi dilim portakallı pasta aldım elimeeee
dolunay üstteki cümleyi sen okuma annem
oh bide lezzetli olmuşkiiiiiiii

benimde karnım aççç ama iştahımm yookk amaa canım hiçbişey istemiyorrr

bak ben sana ne yediğimi söliiim de iştahın gelsin şöölleeee bol yeşillikli göbek marullu çiğ köfte yanında da ayran ohhh mis gibiydiii diğerlerini saymayayım

kızlar bende çıkıom ütülerimi yapam sonrada arkadaşlar çağırdı kahve içmeye gidem bari grşrz

kız gezenti hava mı basıyon bize biz iş karısıyız öle çıkıp arkadaşlarımıza kahveye gidemeyozzz

burda da yazdan kalma bi gün varrr harika hadi gelde çarşı pazar gezekk beraberr....

ayyy burası da çok güzel ooffff hiç çalışasım yok bende çarşı pazar gezmek istedim şincikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…