Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

saol cnm.istersen ekle ama ben sık gelemiyrmmm haberin olsun.topiğin kurlaları neler cnmmmm

inş tatlım.saolu destekleriniz için.benim guatırım çok tembelll o anlattığın kzınki çok hızlıymış.zaten ya çok tembel ya çok aşırı çalışır benimki tembel olduğu için yumurtalarım gelişmio.o arkadaşınkide aşırı gelişiodur.ve bebeği olma oranı çok yüksektir olmuşta zaten

kıs o kadar ekmekle misafire çıtır ekmek yapılırrr...
benim onu şööle pizza gibi yapmam lazımm
ama malzemem yok sadece kıyma domates falan varr
zıkkım ye erenay
evet oda süper oluyo...bende bazen iyice parçalayıp kurutuyorum...sonra robotta toz haline getirip galeta yapıorum...köfteye falan kullanıorum..başka şeylerdede ii oluyo...
evet galeta fikride süpper.
valla cnm aklıllı ev hatunları hiç bi şeyi israf etmez
ben kalkıp biraz yatayım kızlar,görüşürüz sonra
güle güle bebğim öptüm çokkkkkkk
cexy hatunum

ben yemeğe gider görürüşürzzzz kızlarrr...çookkkkk acıktımmmm....karnıyarık varmış menüde

kızlar akşama neyaptınız yemek acık tüyo verin bakayım bizde yapam gerçi mercimek çorbam var yanına ne yapam

zıkkım ye erenay

evet galeta fikride süpper.
valla cnm aklıllı ev hatunları hiç bi şeyi israf etmez

güle güle bebğim öptüm çokkkkkkk
cexy hatunum

ya ne sataşıyon kızımmmm
bak tarif buldum ben
ekmeği kuşbaşı doğrayıp fırına sürüyon,5 dk durunca çıkar salçalı sıcak su döküyon yine fırına sürüyon
fırından çıkınca üzerine sarmısaklı yoğurt döküyon üzerine de kıymayı soğan ve salçayla kavurp döküyon şahane görünüyooo
misafre bile olur herhaldee...

valla zahmet olucak ama takip açısından daha iyi olur tatlım böyle ara sayfalarda kalınca bulamıyorum kim kırmızıyı yedi kim yemedi karışıo annem hadi bi el atıver sen bu işe bu arada ocak listesi yapıcaksan 3 ocak tarihine beni yaz gelmez olasıca batım

kardelencim nasılsın canım?nasıl gidiyo bakalım hamilelik

maonyaaaa tatlımmm,myhoşummmmm ballısütümmm naber yaaa??

oooo kimleri görüyorum hürrem hatunda gelmişş:)

dolunayım aplacımmmm iyi sayılırım az ağrım var nedense akşam zorladık mı naptık belimin yan tarafı bi de kasıklarım sızlıyo yaww sen nassın testini de yaptırmış kocacın çok sevindim inşallah herşey normal çıkar inşallahhhh

bu şarkıyı zaten shaggy bizim başak için söylüuooooo

onun için yazılmış onun için söleniyo başka sexy mi var etrafta kahretsin başağım number one:129:

saol cnm.istersen ekle ama ben sık gelemiyrmmm haberin olsun.topiğin kurlaları neler cnmmmm
cnm şimdi listeye eklenipte kkya girdiği halde 1 haftayı geçmişse bize gelmeyeli siliniyor.
sende 1haftayı geçmişti bize uğramayalı.
fazla gelemiyorum diyosun ama kkya her girdiğinde bize bi ce desen yeter yan

etekimi bilem havalandırdım sizin için gözünüz gönlünüz açılsın number one olıyım diye
tmm cnm aldım batını.

benimde karnım aççç ama iştahımm yookk amaa canım hiçbişey istemiyorrr

canım benimde karnım acıktı kendime karışık tost yapıcam sanada yapammı kendi elcağızımla hazırlıyım belki canın çeker hıııııııııı

cnm şimdi listeye eklenipte kkya girdiği halde 1 haftayı geçmişse bize gelmeyeli siliniyor.
sende 1haftayı geçmişti bize uğramayalı.
fazla gelemiyorum diyosun ama kkya her girdiğinde bize bi ce desen yeter yan
tmm cnm

keşke benimde iştahım olmasaaaaaa

öffffffffffffffffff ütülerim var canım heçç istemeyo yapmak hiç sevmem ütüyü ama mecburum amannnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bende çıkıom ütülerimi yapam sonrada arkadaşlar çağırdı kahve içmeye gidem bari grşrz

öffffffffffffffffff ütülerim var canım heçç istemeyo yapmak hiç sevmem ütüyü ama mecburum amannnnnnnnnnnnnnnn
sexy hatunlar ütü yapmaz

off kızlarrr hava çok güzelllll napıyımmm bilmiyomm mis gibi zaten
ben birasdan kaçıcam heee evimi toplıım accıkkk..
kız burda yağmur lu hava.

kızlar istanbuldakiler dün gece dolu mu yağdı haberiniz varmıııııııııııı

canım benimde karnım acıktı kendime karışık tost yapıcam sanada yapammı kendi elcağızımla hazırlıyım belki canın çeker hıııııııııı
yap belkim ister canımmm normalde iştahım iyidir canım ama bugünlerde pek yookk
tmm cnm

keşke benimde iştahım olmasaaaaaa

öyle deme kıss ne yapcağını şaşıyo insan açım ve canım istemiyorrr
kötü kötüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…