gebekli marul ne kafa bluyon benle seni sevince derim bak seni dayak manyagı yapardüşünce gücüyle tatlım
önce konsantre oluyosun sonra üste siyah yazı çıckacağına kendini inandırıyosun
sonra üstteki siyah yere yazmak istediğini yazıyosun ve msjı yoluyosun bakıyosunkii üstte siyah yere yazılmış
özel bişey yok..sadece sinirlerim bozuk..sanırım benim kendimle ilgili sorunlarım var..biliyosun rahatsızlığımızda ne hale geliyoruz..ellerim titriyo içimde bişey var ...
ben çok ağlarım .. çok fazla .. sadece çocuk değil derdim iyi hisetimyorum kendimi hiç..
sakın üzülme..hamile kalırsın inşallah..bol bol dua et..benimde çocuğum olmuyo.pkoluyum.tedavi görüyodum.aşılama oldum tutmadı.tüp bebek dedi doktor..bıraktım tedaviyi..daha yaşım kaç ne tüp bebeği..Allah biliyo zamanını herşey olur yoluna girer
gebekli marul ne kafa bluyon benle seni sevince derim bak seni dayak manyagı yaparadam gibi anlat şnu son kez söylüyom birde topraam olcen
canım dikkat et demin bende çok kötüyüm ölene kadar galiba b hastalık bizle gidicek malesefüzülme kızlar pilavı koydm eşimi aradım ulaşılmıyor
amin canım
nice 4leree kuzummmmmmmmmm
çok gzüel zamanda geldi bebekinizzzzzzzzz
4sene ne çok geçççç ne erkenn evlilinizi yaşadınız bence
yeşil doğum yaptımıı?
yeşilim nice senelere evlilik yıldönümünüz kutlu olsun....nice senelere bebişinle eşinle sağlıklı mutluuuuu...
başlık yazan yere yazıyosun üstte varya yazı yazdığımızyerin üstünde..
edemiyorum pasam edemiyorum..iyice kaçırdım keçileri..
komşuyla kavga ettik azönce ..bizdeki kedi biyerlerine girdide..tabi ben baŞLADIM titremeye ..eve geldim ağladım
kaynoş baktı ağlıyom indi kapılarına bi güzel haşladı ne hakkınız var falan dedi. benimki duysun kıyamet kopcak bi bilseler..mahkemeye vercez..ozaman görsünler bakalım beni ağlatmak neymiş
başlık yazan yere yazıyosun üstte varya yazı yazdığımızyerin üstünde..
komşuyla kavga ettik azönce ..bizdeki kedi biyerlerine girdide..tabi ben baŞLADIM titremeye ..eve geldim ağladım
kaynoş baktı ağlıyom indi kapılarına bi güzel haşladı ne hakkınız var falan dedi. benimki duysun kıyamet kopcak bi bilseler..mahkemeye vercez..ozaman görsünler bakalım beni ağlatmak neymiş
Cnmm ya neden komşuyla tartıştınn ne istediler sendenn ne insanlar waryaa
becerenmiyom benbaşlık yazan yere yazıyosun üstte varya yazı yazdığımızyerin üstünde..
becerenmiyom ben
aç gidicek zaten duman biliyo
illa söyliycek
dumaaaaaaaaannnnnn hak ver bana
gebekli marul ne kafa bluyon benle seni sevince derim bak seni dayak manyagı yaparadam gibi anlat şnu son kez söylüyom birde topraam olcen
herkese mrb hanımlarrrkaç gündür yoktum kocişimin ist. işleri vardı oraya gittik beraber annemide aldım gezdik alışveriş felan yaptık akşama kadar gezmekten pestilim çıkıyodu.. akşamda telefondan girebilirdim ama halim kalmıyodu valla akşamda geziyiidik sonrada koy kafayı yat...ondan giremedim hiiç bugün sabah geldik...mevlüt vardı bugünde ordaydım..sizleri çok özledim hatunlar siz neler yaptınıııız acep:26:ööf geçmişte çok oku oku bitmez hepsini okuyamam az bi göz atıcaam bakalım
aaa neler olmuş yawwüzüldüm valla neyseki düzelmiiş iiyii olmuşş kızlaar biri vııın sormuş hatırlayamadım şimdi kiimdi:44:ama pek tavsiye etmiyorum eve ondan almıştık heeç memnun kalmadıık iyi çekmedi bizim evde bezdirdi bizi iptal ettirmiştik valla...seviiinciiim cnm merak etmiş arkadaşıım beniiiii seviiiyem seniiii kuzuuum iiiyii olduğuna sevindim hayatıım topiğiin gülüüü
biliyorum ama kadın uyarmak istedi yinede tüm iyi niyetiyle ne var bunda yaniiii
evett sevinç biliyorum sölediniz ya daha önce unutucamımı sandın
Kizlarrrr asilama icin adetin kacinci gunu gitmek gerekir doktora??
Asilamayi mi denesek diyorum?
Sewinccimm nasilsin tatli kusum?
Pasam biliyonmu benim sari kalplerim var
Pihtili arkidislerim ne guzel cogu yakinda doguracak.. Igneler cogu kiside ise yaradi ama Bende yaramadi
Seksumus high
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?