Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

gebekli marul ne kafa bluyon benle seni sevince derim bak seni dayak manyagı yaparadam gibi anlat şnu son kez söylüyom birde topraam olcen

canım dikkat et demin bende çok kötüyüm ölene kadar galiba b hastalık bizle gidicek malesef üzülme kızlar pilavı koydm eşimi aradım ulaşılmıyor

başlık yazan yere yazıyosun üstte varya yazı yazdığımızyerin üstünde..

edemiyorum pasam edemiyorum..iyice kaçırdım keçileri..
komşuyla kavga ettik azönce ..bizdeki kedi biyerlerine girdide..tabi ben baŞLADIM titremeye ..eve geldim ağladım
kaynoş baktı ağlıyom indi kapılarına bi güzel haşladı ne hakkınız var falan dedi. benimki duysun kıyamet kopcak bi bilseler..mahkemeye vercez..ozaman görsünler bakalım beni ağlatmak neymiş

nice 4leree kuzummmmmmmmmm

çok gzüel zamanda geldi bebekinizzzzzzzzz

4sene ne çok geçççç ne erkenn evlilinizi yaşadınız bence
amin canım
evet canım yaşadık valla
yeşil doğum yaptımıı?

yeşilim nice senelere evlilik yıldönümünüz kutlu olsun....nice senelere bebişinle eşinle sağlıklı mutluuuuu...

serayım pazartesi sezeryan yapacam kısmetse canım sağolsun başakcım söylemiş
amin canım teşekkür ederimm

Cnmm ya neden komşuyla tartıştınn ne istediler sendenn ne insanlar waryaa

Cnmm ya neden komşuyla tartıştınn ne istediler sendenn ne insanlar waryaa

herkese mrb hanımlarrrkaç gündür yoktum kocişimin ist. işleri vardı oraya gittik beraber annemide aldım gezdik alışveriş felan yaptık akşama kadar gezmekten pestilim çıkıyodu.. akşamda telefondan girebilirdim ama halim kalmıyodu valla akşamda geziyiidiksonrada koy kafayı yat...ondan giremedim hiiçbugün sabah geldik...mevlüt vardı bugünde ordaydım..sizleri çok özledim hatunlarsiz neler yaptınıııız acep:26:ööf geçmişte çok oku oku bitmez hepsini okuyamam az bi göz atıcaam bakalım

becerenmiyom ben

Son düzenleme:
aaa neler olmuş yawwüzüldüm valla neyseki düzelmiiş iiyii olmuşşkızlaar biri vııın sormuş hatırlayamadım şimdi kiimdi:44:ama pek tavsiye etmiyorum eve ondan almıştık heeç memnun kalmadııkiyi çekmedi bizim evde bezdirdi bizi iptal ettirmiştik valla...seviiinciiim cnmmerak etmiş arkadaşıım beniiiii seviiiyem seniiii kuzuuumiiiyii olduğuna sevindim hayatıım topiğiin gülüüü

Kizlarrrr asilama icin adetin kacinci gunu gitmek gerekir doktora??
Asilamayi mi denesek diyorum?

Sewinccimm nasilsin tatli kusum?

Pasam biliyonmu benim sari kalplerim var

Pihtili arkidislerim ne guzel cogu yakinda doguracak.. Igneler cogu kiside ise yaradi ama Bende yaramadi

gebekli marul ne kafa bluyon benle seni sevince derim bak seni dayak manyagı yaparadam gibi anlat şnu son kez söylüyom birde topraam olcen

sensin gebekli marul

aslanım benim bee yirims eni aramıza adanalıyı sokma

tamam başlık yazan kısma yazdığında ööle siyah oluyo:101:

sen gelmeyince sevinç dediki derya bi daha gelmicek heralde

listeden çıkartalım dedi:26: çıkarttıkı:101:

kızmada

topiğin gülümü:120:

güle bak

neyse ben gül olmak istemem zaten topiğin sexy hatunuyum ben

biliyorum ama kadın uyarmak istedi yinede tüm iyi niyetiyle ne var bunda yaniiii

evett sevinç biliyorum sölediniz ya daha önce unutucamımı sandın

madem bana çemkirdin sevince niye çemkiriyon

ikimizdem birimize hak ver

yanında limon götür istersen bazı hastanelerde limon vermiyolar içine sıkarsın güzel tat veriyo miden bulanmaz

bi şaplak daha yidin bendeeeeeeennnnn

listeye bi bak bakalım sarımı kalplerin

bizde haksızlık olmaz

hep sevinç coştruyo sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…