Canim yaaaa Allahim korusun insallah bol bol dinlen Ya Safi oku bol bol Allahim
korusun bende dua edecem Allahim korktugumuz korkulara ugratmasin amin.
kizlar duman arkadasin bebegi icin okuyabildiginiz kadar ya safi okuyun Allahim ikisinide korusun
insallah. O kuz dogsun totosunu isiracam heee
Ewinizin resimlerini koydugunda ordan aldim pc de kayitli isyersem desifre ederimdüğün resmini gördüysen adam 3 yıldır benle evlis ence aynımı kalmştırcanından bezdi değişti accık
düğün resminid nerde gördüyse artık inanıyom bende
4 gun sanirim adana 2-2,5 saat en fazla gunubirlik yine giderimokul tatili kaç gün
düşünceli arkadaşım sağolasın..inşaallah sana yarar birçok kişiye yaramış..
sevinç yaa o kadar masumduki kıyamazsınyazık kapasını koymuş şişlik olan alana uyuyodu kuzum benim yaaa inşallah bişey olmaz..
bişey olmıcak ALLAH ın izniyle sen kendini sakinleştir içini ferah tut kuzum,ve bol dinlen gerekmedikçe kalkma annende falan kalsan daha iyi,canım bişey olmaz inşaallah içini ferah tut dualarımız seninle kuzum benim...inşallah cnm....
şaşkınlıktan nolur filan diye bile soramadım,sık rastlanan bi durummuki bu acaba dilek moralim çok bozuldu inan
off evi topliyim yaa kızlar bırakın beniikovalayın
öpüyorum hepinizii
dumancım dua edicez annem üzülme Rabbim kavuştrsun bebeğine
Ewinizin resimlerini koydugunda ordan aldim pc de kayitli isyersem desifre ederim
4 gun sanirim adana 2-2,5 saat en fazla gunubirlik yine giderim
Ewinizin resimlerini koydugunda ordan aldim pc de kayitli isyersem desifre ederim
4 gun sanirim adana 2-2,5 saat en fazla gunubirlik yine giderim
ne demek canim
ewet kuzenim 2 tane bebegi oldu
oncesinde 3-4 tane olu dogumu vardi
kusmet
aaaa hic yakistiramadi esine sende istersin bebeen olsun karsilikli
birbirinize destek olup birlikte atlatacaginiz bir konu bucok ayip etmis
dr da birlikte gidin oyle olurmu canimsorun kendinde cikarsa sana
boyle davranabilecekmi bakalim
hala duruyomu o resim
orjinalini koyiyimde gör orda çbelli olmuyo ay yüzüm
benide ankaraya at yolun düşüyomu istanbula:26:
hala duruyomu o resim
orjinalini koyiyimde gör orda çbelli olmuyo ay yüzüm
benide ankaraya at yolun düşüyomu istanbula:26:
sevinç yaa o kadar masumduki kıyamazsınyazık kapasını koymuş şişlik olan alana uyuyodu kuzum benim yaaa inşallah bişey olmaz..
Basak bos ver kocan yapiyor zati
hee once ist geciyom adanaya gitmek icin
kız ne resmi bzde göreydik...hem sen artık çok iş falan yapma ,sabahtan beri ne yaptında toplamadın evi,sonra bereaber toplarık...
kızıyo ama evi ööle .ok götürüyo görünce
başakcım valla eşim çok hevesli ailesi de öyle. evlenirken bile bebk yorganı falan hediye ettiler. ardından da sürekli eşime soruyorlarmış bebek var mı falan diye. allahtan şimdilik bana fazla soran yok. ama beni strese sokan da eşim. üzerimde öyle bir baskı var ki anlatamam.
akşam yemekte söyledim sonrasında bana bir soğuk davranmalar görecektin kendimi pislk gibi hissediyorum.
en sonunda da sen yarın doktora git sonrada ben gideyim dedi. birlikte gideriz bile demedi. o kadar moralim bozukki anlatamam demekki bir sorunum varsa şayet bana destek olmayacağı bugüden belli. bir yandan karnımın bir yandan da kalbimin sancısı çok kötü
vallahamı kızzzal benide
ya şafii nin belli bi sayısı varmıs evinç tamamlıyak
sanada gösteririm kuzum kya koyarıms enin face yok yaaman elektirk gitmişti bişi yapaamdım
tam elektirik geldi süpürge yapcaktım sevinç çağrı attı buraya geldim
kendimi yormadan accık yapıyom kuzum bebek aşağıya gelmişa rtık fırtlar yoksa
neyyyyy kiziyormu ben olsam hec yapmam
tam gelecegi saattede uyurum rahatsizim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?