kıyamam ben ona aman diyim dikkat et yat hep yanımda olsan seve seve bakardım yeminle içini ferah tt senle kızın ne zorlklar geçirdin bn ntma rabbim acısını göstermeisn işşallahkızlar ben geldim ama haberler çok iyi değil,plesenta içinde kanama alanı varmışrapor vericek bi süre... şiddetli çarpmalarda trafik kazalarında olur böyle ama seninki iğneden de olabilir dedi,tek seçenek iğne kalıyo suan... p.tesi tekrar bakacak tam kızımın başının yanında kanama alanı olmuş şişlik gibi,yavrum kafasını oraya dayamış canım yanıyodu o bölgede meğersem ondanmış..yüzünüde net gördük çok güzel doyamadım bakmaya şeker yüklemem de yapıldı ama suan onu düşüncek diiliz açıkçası sonucu filan beklemedim,netten bakıcam artık.p.tesi tekrar bakıcak duruma sürekli yatacaksın dedi...dua edin bizim için,moralim çok bozuldu
bende seni sewiyom kuzummmbenimde aklımda inşaallah doğurmadan yaparsın yoksam egeciki görünce unutursun sen..
hoşbuldum cnımm
2,5 saat didim osmaniye adana
belli bir sayi yok okuyun nefes bu ya safi telden giriyom semsiyenin s ile baslayacak noktali harf cikmiii
Rabbim sifa veren hemen sifasini versin ben okuyom 300 oldu :101:
hee benim face im yokya elektrik bizde de kesikti yine gök gürlüyo inşaallah gitmez..dikkat et kuzum yaa gerçekten fırtlamasın ege...
nevalecim anlattıklarına çok üüzldüm çok kötü olmamsı gereken şeyler
düşünmesi bile kötü ama demekki b,i kaç sene olmasa senden bile vazgeçicek bebk için
çok dua et düzelsin eşin çok yanlş ya kıyamam
üzülme kuzum
Esimin amcasinin kizinin cocugu olmuyor diye kuzi bosamaya kalkti
vicdansizlarr dr gittileradamda bir tane bile sperm yokmus
dua etde kocan o duruma dusmesincok kuzdim onaa
annemde belimde aynı kuzum bir değişiklik yok ama bunada hamd olsun..sen ne yapıyon kız bıraktınmı korunmayıkıyamam ben ona aman diyim dikkat et yat hep yanımda olsan seve seve bakardım yeminle içini ferah tt senle kızın ne zorlklar geçirdin bn ntma rabbim acısını göstermeisn işşallah
annecin nasıl oldu
belin nasıl oldu
sen nasılsın
ben daha gidemedim
Esimin amcasinin kizinin cocugu olmuyor diye kuzi bosamaya kalkti
vicdansizlarr dr gittileradamda bir tane bile sperm yokmus
dua etde kocan o duruma dusmesincok kuzdim onaa
napcaks enin koca seni yatıyo görünce pışpışlıcakmı
senin koca uzaydan gelme herhal
benmki mıymıylığıma tahammül edemez kıyamet kopar
dışardamısınj
bende 100 tane okudum ya şafiyi inşaallah bişey olmıyacak dumanımın kuzusuna
anaaaam ben kocami aksam mukaafatlandirayim barii
adam benim gebeliklerimde neler yapti ewde yapmadigi is kalmadi
mutfaan yolunu unuttuydum :101: Allah razi olsun.
kiyameti koparsinda gorsun
yokkk olus pc de
valla sevinç bişey de diyemiyorm ucu yine bana dokunacak diye başkası olsa allahından bul dersin. ona bile korkuyorum. ama sırf benim üzerime gelmesin diye doktora gideceğim artık doktor benii kovmaz umarım daha 5 aylık evliyiz.
ALLAH ım nasıl insanlar var yaaa utanmasını bilmiş mi bari öyle olunca..
beydağlı sen malatyalımısın
yok canım ben adanadayım niye sordun...sen nerdesin??
annemde belimde aynı kuzum bir değişiklik yok ama bunada hamd olsun..sen ne yapıyon kız bıraktınmı korunmayı
gitme boşver,sonra gidersin..
Canim Yuce Allahin ismi ya safi diye tesbih cekecen bu kadar Allahim sifa verensin yavruma sifa ver desevinç o duanın tam adı ne yazarmısın
bende 100 tane okudum ya şafiyi inşaallah bişey olmıyacak dumanımın kuzusuna
kız benim kocamda öyleydi walla canım benim hiç yerimden kaldırmazdı...İNSANIN KOCASI CANININ YARISIadam nerdeyse beni fanusa koyacaktı,çocuğum olsa onuda koyarım diyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?