ben geldimm...kızlar sağolun duanız için Allah razı olsun,dinleniyorum bende kendimi daha iyi hissediyorum suan... napıyosunuz??? bu arada şekerim 133 çıkmış birsürü test yaptırdı tam kan sayımı,idrar filan arada bi glukoz gördüm o şeker testimin sonucu demek oluyo dimi...
Hosgeldin cnm iyi cikmis sekerin sanirim 135 e kadar biraz dikkat et yeterben geldimm...kızlar sağolun duanız için Allah razı olsun,dinleniyorum bende kendimi daha iyi hissediyorum suan... napıyosunuz??? bu arada şekerim 133 çıkmış birsürü test yaptırdı tam kan sayımı,idrar filan arada bi glukoz gördüm o şeker testimin sonucu demek oluyo dimi...
sevinnnnççç annemmm valla yok kız bişe ben adet olyom galiba senle konuştuk ya sonra banyo yaptım ohhh kocama sölicektimmm baktım adet olmuşumm yaaaaaaaaaama ben anlamadım yaaaa daha 26 gün oldu adet oldum ama adetmi onuda bilmiyorum kırmızı yoğun geliyor ama sonra duruyor 3-4 saat yok sonra bidaha geliyor adetmi olmuşum:18::18::18:
Hosgeldin cnm iyi cikmis sekerin sanirim 135 e kadar biraz dikkat et yeter
dualarimiz seninle bise olmayacak insallah cokta
hareketsiz kalma uzun yurume :18:
hee annem ona adet olmak deniyor ayda birde tekrar eder
yok cnm turp gibiyim maşallahnoldu kızz geçmiş olsun hastamı oldunn
Hosgeldin cnm iyi cikmis sekerin sanirim 135 e kadar biraz dikkat et yeter
dualarimiz seninle bise olmayacak insallah cokta
hareketsiz kalma uzun yurume :18:
hee annem ona adet olmak deniyor ayda birde tekrar eder
Sagol hayatim sende gule gule kullanhayırlı olsun güle güle kullan saçlarını bende geçen akşam boyadım saçımı kocam görür görmez çok güzel olmuşun dedi
halbuki daha 1 hafta önce saçlarını boyatmak yok diyordu
canım ben 2010 şubatta yaptırdım aşılama ama benimki aşılama diye başlamamıştı tüpe başladık yumurtalar erken çatlayınca aşılama yapıldı
ama aşılama içinde adetinle başlıyorsun tedaviye
Heytttt be! Sonunda geldi. Beydaglim nasilsin? Cok yazdiydim nirde Bizim kiz diye.. Iyisiniz insallahkızlarrr
Dumancim bozma moralini hcbiseycik olmaz Allahin izniylekızlar ben geldim ama haberler çok iyi değil,plesenta içinde kanama alanı varmışrapor vericek bi süre... şiddetli çarpmalarda trafik kazalarında olur böyle ama seninki iğneden de olabilir dedi,tek seçenek iğne kalıyo suan... p.tesi tekrar bakacak tam kızımın başının yanında kanama alanı olmuş şişlik gibi,yavrum kafasını oraya dayamış canım yanıyodu o bölgede meğersem ondanmış..yüzünüde net gördük çok güzel doyamadım bakmaya şeker yüklemem de yapıldı ama suan onu düşüncek diiliz açıkçası sonucu filan beklemedim,netten bakıcam artık.p.tesi tekrar bakıcak duruma sürekli yatacaksın dedi...dua edin bizim için,moralim çok bozuldu
Bilirim boyleleriniiii Allah yardimcin olsun uzulme sen yinedeevet kızlar işte öyle geçti dünümüz. bende pazartesiye randevu aldım adetimin 4. günü hormon testine geç kalmış olur muyum acababenimki biraz bencil davranıyor benim üzüldüğümün farkında değil ve sanki elimden gelen birşeyi yapmamışım gibi davranıyor. ama pazatresi tek başıma gideceğim inşallah bir sorunum yoktur. varsa bu adamın gram destek olmayacağı ortada
Git doktora kafanda rahatlarvalla sevinç bişey de diyemiyorm ucu yine bana dokunacak diye başkası olsa allahından bul dersin. ona bile korkuyorum. ama sırf benim üzerime gelmesin diye doktora gideceğim artık doktor benii kovmaz umarım daha 5 aylık evliyiz.
yalanin batsin
bu isleri 3 gunde yapamazsin
Allah Kabul etsin insallahcanım dün yasin okuttum baya misafirim vardı onla uraştım öncek igünde evimle felan derken zamanım hiç olmadı özledin dimi zilli bende özledim arada bakıp çıkıommm
gıcıııkkkkk onu biliyok da hani daha kırkım çıkmadı ya o yüzden olurmu adet diymmmmmmm
allah razı olsun cnm, alınacak tek önlem dinlenmek olacak şimdilik beklemekten başka çare yok,inşallah bunuda atlatıcaz...Dumancim bozma moralini hcbiseycik olmaz Allahin izniyle
Yay uzan Bol Bol
Uzun yuruyusleri birak
Doktorun en azindan gormus ona gore onlem alican simdi
Gercekden de dogurana kadar sikintilar bitmiyomus
Bende ya safi'yi okurum biraz okudum bile simdi duyar duymaz
[/B]
allah razı olsun cnm, alınacak tek önlem dinlenmek olacak şimdilik beklemekten başka çare yok,inşallah bunuda atlatıcaz...
Insallah hayatim o tarafa yatma baski yapmasin
evet ona dikkat edeyim acıyo zaten o bölge,iğnelerden olabilirmi acaba yaa zaten korktum göbekten yapamam artık...
Olabilir canim bacaktan dene bari :18::18:
bacaktan yapamam kız oranın eti çok çok acır sert malum taş gibiyim selülit filan çok olsa kolay olurdu ama yoook napim
koldan gidicem artık bi süre kolalrımda morardı ama bakıcam artık bi çaresine:26:
:18: ne bilim bacakta rahat oluyor diyorlarrr
ayy ben zati korkarim igneden :18: naaparsam artk
valla bazen vazgecmeyi bile dusunuyom
en rahat göbek diye duydum...bacak düşüncesi bile ürkütüyo benide yaa
valla canım bende kasılırdım iğne filan olurken,ama alışıyosun elin tık diye yapıyosn,zaten iğneyi batırmak problem olmuyo çok deriye kolay giriyo ama o ilacı vermek zor ilaç yakıyo zaten...
Bacakdan damara gelme ihtimali cok fazlaaa
:18: Ben yapiyodum da ordan biliyorum
Koldada cok acitmisti beni
Etim cok sert benim o yuzden cok aciyo
Soylemesi ayip tas gibiyimde
Bacakdan damara gelme ihtimali cok fazlaaa
:18: Ben yapiyodum da ordan biliyorum
Koldada cok acitmisti beni
Etim cok sert benim o yuzden cok aciyo
Soylemesi ayip tas gibiyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?