Ayyyyy:18::18: sen bide gebelikten once basladin Allah yardimcin olsun canim
Rabbim bebeginide senide korusunAllahin vermeye gonlu olsun yeter
bak bana haberim bile yoktu
Neyse Barbunyayi hall ettim sira pilavda
seninkide bi başka ilginçlik işte canım ilk çocukta bişey yok sonradan sonraya pıhtılaşmayla uğraş... valla bu çektiklerimizin sevabını alıcaz diye düşünüyorum ben mutlaka,öyle derler ya bu dünyada çektiğin her dert hastalık günahlarından arındırıyo insanı... beterinden korusun bizi,inşallah çektiğimize değer...
Amin canim yaaaaa..
valla.ben ilk hamileligimde bir sorun yasamadim
cogu seyi dogumdan sonra ogrendim ama benim
imtihanimda sonra basladi Allah yardimcimiz olsun
Korktugumuz korkulara ugratmasin aminnn
Ben cikiyorum kicam geliyormus pilavi pisirecem grsrz
Evet etsiz bisey yemez..ama Ben kirmizi eti hic sevmem yemegin icinde secerim tabagima almamEllerine saglik cnm bende islattim pirinci daha erken diye pisirmiyom
kocasida barbunyayi etli severmis
ben zeytinyagli severim
Amin canim yaaaaa..
valla.ben ilk hamileligimde bir sorun yasamadim
cogu seyi dogumdan sonra ogrendim ama benim
imtihanimda sonra basladi Allah yardimcimiz olsun
Korktugumuz korkulara ugratmasin aminnn
Amin insallah Allahim herkes in gonlune gore versin insallah
Herkes saglikla bebeklerine kavussun insallah
Bu imtihandanda Biran Evvell cikarsin Rabbim bizi
Selam cnmm ben dedim tkb ye ama ikna olmamis 80 kisiye daha sormuss
ne varherkeste farklı tecrübeler var sorsak noolur allalaa
sana sormayıpta başkalarına sorsam kızabilirsin ama seninde tecrübeni sormuşumkıskanç
sordğm kişilerinde hepsi yıkamış ohh rahatladım
Nbr canlar bugun tahmini yumurtlamamdan itibaren onbirinci gün on gündür özellikle sabahları olan kasik ağrılarım var. Sabah yumurtlama akıntısına benzer bir akıntı geldi ama yoğun degil daha cok sunuldu bilseydi. Bütün günde yumurtlama ağrısı gibi ağrılarım oldu. Acaba hamismiyim diyom ama akıntı devam etmedi. Geçen ay yirmi günde olduğum icin kestiremiyorumda kac günde olurum.. yarin yirmibesinci gün. Uc gündür sabahları midem bulanıyor ama sonraki saatlerde kayboluyor., umitlenmekte istemiyorum .. hayırlısı artik yada adet olcaksamda olsamda rahatlasam
Nbr canlar bugun tahmini yumurtlamamdan itibaren onbirinci gün on gündür özellikle sabahları olan kasik ağrılarım var. Sabah yumurtlama akıntısına benzer bir akıntı geldi ama yoğun degil daha cok sunuldu bilseydi. Bütün günde yumurtlama ağrısı gibi ağrılarım oldu. Acaba hamismiyim diyom ama akıntı devam etmedi. Geçen ay yirmi günde olduğum icin kestiremiyorumda kac günde olurum.. yarin yirmibesinci gün. Uc gündür sabahları midem bulanıyor ama sonraki saatlerde kayboluyor., umitlenmekte istemiyorum .. hayırlısı artik yada adet olcaksamda olsamda rahatlasam
Insallah gebesindir canimm 9 ay gelmez kirmizilarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?