Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar mrb kuzenlerim geldi gezdik beraber bügünde....eve geldim yemek yaptım köftii pattis biber kızartma ve pilav salata kocişi bekliyoruum

Canim 500 fatiha ekle
gecmiste gormusmuydun seray 30 okumus
bugun beydaglida msj atmisti
sanirim 568 yinede bir bak cnm

sen gelmeyince sevinç dediki derya bi daha gelmicek heralde

listeden çıkartalım dedi:26: çıkarttıkı:101:

kızmada

neyyy aboooww yalanada bak heleee....seviinç öyle bişii diimezzz

topiğin gülümü:120:

güle bak

neyse ben gül olmak istemem zaten topiğin sexy hatunuyum ben

aa alemsin ayooolvalla sex mi bilmem şekeriim ama topikin yalancısı mı diisekkızmadaaa

Afiyet olsun canim

saol cnm kociş gelsede yesek artık yaakızlar bu arada ben düşükten sonra ilk adetimi oldum başladııbekliyip duruyodum olsa bitsede yine başlasam diyeeebakalım bitince pıhtı testini yaptırıcam inş normal çıkar...bu test nası bi test nası yapıyolar bilen varmı bayanlar....??:26::44:aç mı gitmek gerek felan nası acabaa:44:

Begenmemmi annem bizde yidik

Hayirdir insallah

biz yidik ben yikadim

benim herif trasa gitti gelince icecukk
bende yusuf suremi okuyup geliiim
eşimi ne yapsamda kandırsan dfoktora götürsem yoldaymış birşey olcek diye aklım çıkıyor kızlaqr ne yapsamda iyi gelir hastayasevinç 1000taneyi ben okucem işşallah eşim iyi olsunda bu arada 4 adet olmam lazımdı olmadım ben
Kızlar mrb kuzenlerim geldi gezdik beraber bügünde....eve geldim yemek yaptım köftii pattis biber kızartma ve pilav salata kocişi bekliyoruum

talı yap sana geliyom yemeye diyet olsun

cnm beniiiim hemen yapıyımgel hepberaber yiyelim sizlerde buyrun hanımlarrrşekerim diet tatlı mı olur beee o neee:95:bi kerecikten bişii olmaz tatlı tatlı ye oooh

cnm beniiiim hemen yapıyımgel hepberaber yiyelim sizlerde buyrun hanımlarrrşekerim diet tatlı mı olur beee o neee:95:bi kerecikten bişii olmaz tatlı tatlı ye oooh

sen ban resmen kaçamak yap diyorsn yane olmaz ben çklata yemiyen bir bayanım nasıl tatlı yiyim

alta görüyonm kaç kilo verdim kızşbattan beri sıkı bir diyet olan 25 kiloma oldu gitti 25 kiloo

anaaaaayyyyy valla heeç bakmadımdıı oraya aaaagözümün önünü görmüyoom ayoolcnm bebiş içiin ha gayret ii vermişsin tatlım 25 kilo valla bravoo...sağlık açısındanda önemli tabii ooh miiss çok güzel tebrik ediyorum cnmm

doktora kalsa 5 ban kalsa 10 kilom var bir 70 olsam

yimeğimizi yidik,bulaşıkları yıkadım,şimdi çay içiyoz kociş filme dalmışken bende buraya geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…