Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

deryamcanim bu pihtilasma testlerini ac tok farketmiyor bildigim kadariyla

ben adetimin 3. gunu gitmistim, cunku ayni zamanda doktor hormon testleride istemisti benden.. 14 tup kan almislardi benden ama a'dan z'ye kadar yapilmasi gereken tum testler yapildi

pihtilasma testleri, hormon testleri, karyotip testi olan kromozom analizi testleri, ve birkac farkli test daha...

zaten kadin dogumcun isini bilen doktorsa a'dan z'ye kadar herseyi istiyor..

bana adetin 3. gunu git butun testlerini ayni gun yaptir demisti..

buarada ben ac karinla sabah erken gitmistim.

sonrada o kadar kan verdikden sonra sekerli acik cay icmistim.. iyi geliyor.. malum o kadar kan aldilar...

pasam gecmis olsun tatlum...

kiz aglattin tuylerim diken diken oldu.. alsana

uffff deli etcen beni heee kizcem artikin sana..

kendime gelemedim okudukdan sonra epey bisure

meleklerin annesi..Rabbim insallah yuzunu guldurecek insallah...

bizde senin mutlu oldugun gunleri burdan okuycaz yazicaz insallah

kuzum beni sorduğunu yazmışsın sağol canım...netimiz bozuktu birde annemin durumunu biliyosun bu ara daha fazla ilgilenmek zorundaydım canım...

merhaba topik hatunları. benim adam gönlümü almaya çalışıp duruyor. bugün aşk böceği oldu beni yanlış anladın falan deyip duruyor ama ben onun burnunu sürteceğim

neyyy aboooww yalanada bak heleee....seviinç öyle bişii diimezzz

aa alemsin ayooolvalla sex mi bilmem şekeriim ama topikin yalancısı mı diisekkızmadaaa
canimmm benimm
yimeğimizi yidik,bulaşıkları yıkadım,şimdi çay içiyoz kociş filme dalmışken bende buraya geldim

Bizde yidi bulasik yikadim duami okudum cay iciyosss
ceviz kiriyozzz olise

merhaba topik hatunları. benim adam gönlümü almaya çalışıp duruyor. bugün aşk böceği oldu beni yanlış anladın falan deyip duruyor ama ben onun burnunu sürteceğim
hakketti kız sürtünsün burnu topikçe arkandayız canm
canimmm benimm

ceviz kiriyozzz olise

afiyet olsun ..iki cevizde bana kır bari

Kirarim heyatimm kicis kiriii ben ayikliyomm

pasanin bat gecmis kari gebesmisin yoksaaaaa
bizi ayaktami uyuttun

neeey batımı geçmiş kızz ben görmedim ayy inşaallah hamiştir..korunuyordu daha belki kaçak olmuştur bellümü olur

ohhh guzel sevindim...

canimmm benimm

ceviz kiriyozzz olise

afiyet olsun canim benim...
Allahda kabul etsin dualarini
bende abdest alimm basliycam simdiiii

kuzum beni sorduğunu yazmışsın sağol canım...netimiz bozuktu birde annemin durumunu biliyosun bu ara daha fazla ilgilenmek zorundaydım canım...

al işte günahımı aldın şimdi görürsün yazdıklarımı..ben seni beğenmezmiyim hiç ilk pıhtıdaşım

beydaglim;;;canim arkadasim...ilk pihtidasim benimkiz ben seni gecen haftalardan soruyordum...saka bi yana annenle ve kendinle ilgilendigin icin giremedigini dusunmustum zatennn..

kuzum geçmiş hiç okuyamadım işte net yok diye bugünde öyle daldım,sağol canım merak ettiğin için bende giremeyince aklım burda kalıyor..hepinizi çok seviyorum ben

surunsun tabeee sinirim gecmedi benim ona
bana noliise

haklısınız kızlar valla haketti ben yine de pazartesi doktora gideceğim bakalım en azından hormonlarıma baktıracağım. bu adam benim psikolojimi bozdu halbuki ben ilk 1 yıl bebiş falan istemiyordum bak şimdi aklım fikrim ne oldu

:18: ayin 4 mus bugun 6 si tik yokmus kari uyuttu zaar bizi
herufude kandirmistir o

abooovvv ben olsam hemen testi yapmıştım hadi hayırlısı...bir kaçak saldıysa içeriye,nerde kız bu karı
PAŞAMMM gel kız anlat neler oluyor...kocanı gül mü yaptın yosammm

git bakalım kuzum ne diyecek doktor aklındaki soru işaretlerini giderirsin hiç değilse..

valla bakalım dua edin de bişeyim çıkmasın kızlar korkuyorum da. bir de 1 yıllık mı evliyim diyeyim bakmazlar mı yoksa

inşaallah hiç bir sorun çıkmaz canım...sende 2 yıllık evli olduğunu söyle,çünkü doktorlar 2 yıl süre veriyolar genelde...kaç yaşındasın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…