Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar bişiiy sorucam bazen adete yakın zamanlarda özellikle çarpişma esnasında karnımda batma böyle bi acı hissediyorum neden olabilir acaba...?sizede oldu mu kli hiiç:26:bazen oluyoda pek üstünde durmamıştım bazende olmuyo çünkü ama bilemedim ki neden acaba yaa:44:

iyi geceler kızlar muhabbetinizi bölüyorum kusura bakmayın :1: ama bişi sorucam sanırım bu topikte maşallah bi sürü hamiş var benim bat 12 ekim ama bugün inanılmaz kasık ve karın ağrım var kramp şeklinde kasıklarımdan başlayıp karnımın alt tarafına yayılıyor ve ben nefes bile alamıyorum 10-15 sn sürüyor yaklaşık acaba gebelik belirtisi olabilir mi? üşütmediğime eminim bu ay midemi üşütmüştüm ondan 2 haftadır çok iyi koruyorum kendimi enfeksiyon falan olabilir mi ya da :31: ne çok sordum yahu...

olabilirde olmayabilirde cnm ya ne desek yalan olur

reglin gecikmeden ben bişi diyemem:50::50::50::50::50:

kızlar bişiiy sorucam bazen adete yakın zamanlarda özellikle çarpişma esnasında karnımda batma böyle bi acı hissediyorum neden olabilir acaba...?sizede oldu mu kli hiiç:26:bazen oluyoda pek üstünde durmamıştım bazende olmuyo çünkü ama bilemedim ki neden acaba yaa:44:

iltihap kaptığında acı yaşayabiliyosun cnm .işin ne renk:60:

bilmiyorum zaten biz adete bir akç gün kala çarpışma olmaz ne olur ne olmaz bebek varsa diye
ama benimde adetten sonra ilk çarpışmada oluyor çok dar oluyor onun içinde zor oluyor

baktım bende bulamadım seyrettiğim çıkıyor
neden kavga ettiniz bende her kavga ettiğimizde açmıyacam teli diyorum sonrada dayanamayıp açıyorum

yok nazo sen kardeşinmden adını öğren:43::43:

bende bazen tlf kapatıoyorum sonra dayanamyıp ararsa diye geri açıyorum:9::9:kadın yüreği dayanamıyor

bu kez dayandım hatta meşgule bile düşürdüm:30::30::30::30:

pek anlayışsız nazo ya şu halimde anlayışlı bi koca olacağını sanardım hep

her istediğini belim kopsada yapmaya çalışıyorum, gidip kendi çayını kendisi alınca üzülüyorum ben kalkıyorum

ama bakıyorumki benm isteklerime hiç önem vermiyo günlerce bişeyi isteyip duruyorum devamlı erteliyo

söyleyince de "sen ne yapıyounki benm içinm" diyo. çok acımasız geliyo bu sözler

şeytan hiç bi işini yapma kalksın yapsın diyo dayanamıyorum:50::50::50::50::50:

cnm hamiş olabilirsiiin belki ama adet belirtisinde de kasık ağrısı oluyo daha erkenmiş zaten bence sabret bekle erkenden öğrenmekte ii değil yaaa kendini koru bi 1 hafta felan geçiksin adetin test yaparsın inş bebiş vardır hadi hayırlısıı..ama ben hiç öyle duymadım nefes daralacak kadar ağrı felan bilemiceem cnm

tüüüüüüh pis karı:57:hatun valla heeeç anlamadım:19: bi kere tşörtü klozete nası koyuyon ortasının boşluk olması lazım kestin desem eee bide geri kullanıyom diyon:30::9::9:
kız tişörtün birini bi kenara diğerini bi kenara katlayıp seriyorum anlamıcak ne var:57: ama artık tayt seriyorum

klozetin yok zaar olsaydı anlardın:19::19::19::19::19:
:9::9::9::9:aaaa sarııı toktor hn:110::110:

açık sarı mı koyu sarımı:1::1::1:

koyu ve bulanıksa iltihaplı oluyo ya:44:

bende bazen tlf kapatıoyorum sonra dayanamyıp ararsa diye geri açıyorum:9::9:kadın yüreği dayanamıyor

her istediğini belim kopsada yapmaya çalışıyorum, gidip kendi çayını kendisi alınca üzülüyorum ben kalkıyorum

ama bakıyorumki benm isteklerime hiç önem vermiyo günlerce bişeyi isteyip duruyorum devamlı erteliyo

söyleyince de "sen ne yapıyounki benm içinm" diyo. çok acımasız geliyo bu sözler

tamam canım yarın öğrenirim unutmadıysa

canım sende her işine koşmayacan acımayacan
kardeşimde her işine koştu hamileyken ama birkerede takdir ettiğini görmedim hep kızıyorduk biraz hamile gibi davran niye koşturuyorsun peşinde diye
ama ben öyle her işine koşturmam benden kıymetlisi yok çünkü nekadar üstüne düşersen okadar biyerleri kalkıyor tecrübeyle sabittir
sende biraz geri çek kendini hamileliğini kullan kendimi iyi hissetmiyorum de

Ayyyy kuzuum kıyamaamm:29::29:amaaan bu erkekler valla böyle oluyo beee:kkk:kendilerine gelince herşey yapılsın isterler bize gelince yokk:kkk:sıkma canını tatlım söyle kırılıyorum aşkım yapma böyle dee:50:

kardeşimde her işine koştu hamileyken ama birkerede takdir ettiğini görmedim hep kızıyorduk biraz hamile gibi davran niye koşturuyorsun peşinde diye
ama ben öyle her işine koşturmam benden kıymetlisi yok çünkü nekadar üstüne düşersen okadar biyerleri kalkıyor tecrübeyle sabittir

:59::59::59::59:

fazlasıyla ciddiye alıyorum onu önemsiyorum:59: sonra olan bana oluyor

az önce azcıkta kendini düşüncen diyen bendim ama yaptığıma bak

insanın kendine sözü geçmiyo:1::1:

şimdi yatıcam o geldiğinde ayakta olmak istemiyorum. büyük ihtimalle gelip öpecek beni bende uyuyo numarası yapmaya devam edicem
konşmak istemiyorum. bundan sonrada kendimi tutmaya çalşcam:59:

o zmaan çıkıyım ben gelir 15dkya

:46::46:cnm doğru söylüyosun valla yaa evet gerçekten gerçek buuuu ama ben üzülüyorum ya bu duruma insanlar ne haldeyiz yaaa valla iyilik yap yaranma kötülük yap burnu büyük ol yaran arkadaşlıkta evlilikte işte her yerde böyle olmuş üzülüyorum yaaa insanlık kalmadı yaa kimsede...benim kocişte öyleydi valla üzülüp kıyamazdım yapardım herşeyini aaa bide baktım yaranamadım gibi bide hor görülüp kötü oluyon anam:kkk:kıymet kalmıyo valla....hıııı hemen çektim kendimi artık az işini yapıyom kalkıp kendi yapsın diyee valla daha çok yarandıım:9::9::9:

Ayyyy kuzuum kıyamaamm:29::29:amaaan bu erkekler valla böyle oluyo beee:kkk:kendilerine gelince herşey yapılsın isterler bize gelince yokk:kkk:sıkma canını tatlım söyle kırılıyorum aşkım yapma böyle dee:50:

dedim cnm dedim ne zaman dediysem suçlu ben oldum

benm söylediğim cümlelerin aynısını duydum ondan oda kırılıyomuş onu anlamıyomuşum anlayışsızmışım:53::53::53:

şu halimde benden neler bekliyomuş:53::53::53::53:

erkekler hep aynı evet:113::113::113::113::113:seninkide aynı biliyom:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:a

:59::59::59::59:

fazlasıyla ciddiye alıyorum onu önemsiyorum:59: sonra olan bana oluyor

az önce azcıkta kendini düşüncen diyen bendim ama yaptığıma bak

insanın kendine sözü geçmiyo:1::1:

şimdi yatıcam o geldiğinde ayakta olmak istemiyorum. büyük ihtimalle gelip öpecek beni bende uyuyo numarası yapmaya devam edicem
konşmak istemiyorum. bundan sonrada kendimi tutmaya çalşcam:59:

o zmaan çıkıyım ben gelir 15dkya

işte kendinde uygula bana söylediğin sözünü
beni kırdığı zaman kesinlikle pişman ediyorum bir daha aynı hatayı yapmıyor en azından
ama sende biraz naz yap eğer niye surat asıyorsun falan derse biraz kendimi kötü hissediyorum de vicdanına dokun
yoksa sen bana böyle dedin lafına girersen kavga büyür
tamam canım iyi gecelr sana

kız tişörtün birini bi kenara diğerini bi kenara katlayıp seriyorum anlamıcak ne var:57: ama artık tayt seriyorum

klozetin yok zaar olsaydı anlardın:19::19::19::19::19:

açık sarı mı koyu sarımı:1::1::1:

koyu ve bulanıksa iltihaplı oluyo ya:44:

kız sizin evde niye o kadar soğuk benim klozet:57: varda olmasına heeç üşümüyom been:21::21:amaaan niysee aaa tuvalette eziyet olmuş sana anam:9::9:

işte kendinde uygula bana söylediğin sözünü
beni kırdığı zaman kesinlikle pişman ediyorum bir daha aynı hatayı yapmıyor en azından
ama sende biraz naz yap eğer niye surat asıyorsun falan derse biraz kendimi kötü hissediyorum de vicdanına dokun
yoksa sen bana böyle dedin lafına girersen kavga büyür
tamam canım iyi gecelr sana

tamam konuyu sürmeden naz ediyim:59:tşk ederim

hayırlı geceler size :54::54::54::54::54::54::54::54:

dedim cnm dedim ne zaman dediysem suçlu ben oldum

benm söylediğim cümlelerin aynısını duydum ondan oda kırılıyomuş onu anlamıyomuşum anlayışsızmışım:53::53::53:

şu halimde benden neler bekliyomuş:53::53::53::53:

erkekler hep aynı evet:113::113::113::113::113:seninkide aynı biliyom:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:a
ııı

valla aynılarrr hep benzer sorunlar zatiii ilişkilerdeki:kkk::kkk::kkk:ama insan hamile olunca tabii daha duyarlı oluyo daha ilgi bekliyo o ayrı:36:üzülme cnm gelip geçer bunlar ufak sorunlar Allah daha büyüğünü vermesin..boşver sende uzatma tatlım barışıııııııııııııın:16::16:

Back
X