Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar iigclersevinç cnm geçmiş olsun..kız basak gene başlamışın wc muhabbetine neeeyy toton donuyo diye tişört mü koyuuyoon
bide onu geri yıkıyıp kullanıyon mu
:120::96:
![]()
iyi geceler kızlar muhabbetinizi bölüyorum kusura bakmayınama bişi sorucam sanırım bu topikte maşallah bi sürü hamiş var benim bat 12 ekim ama bugün inanılmaz kasık ve karın ağrım var kramp şeklinde kasıklarımdan başlayıp karnımın alt tarafına yayılıyor ve ben nefes bile alamıyorum 10-15 sn sürüyor yaklaşık acaba gebelik belirtisi olabilir mi? üşütmediğime eminim bu ay midemi üşütmüştüm ondan 2 haftadır çok iyi koruyorum kendimi enfeksiyon falan olabilir mi ya da
ne çok sordum yahu...
kızlar bişiiy sorucam bazen adete yakın zamanlarda özellikle çarpişma esnasında karnımda batma böyle bi acı hissediyorum neden olabilir acaba...?sizede oldu mu kli hiiç:26:bazen oluyoda pek üstünde durmamıştım bazende olmuyo çünkü ama bilemedim ki neden acaba yaa:44:
kızlar bişiiy sorucam bazen adete yakın zamanlarda özellikle çarpişma esnasında karnımda batma böyle bi acı hissediyorum neden olabilir acaba...?sizede oldu mu kli hiiç:26:bazen oluyoda pek üstünde durmamıştım bazende olmuyo çünkü ama bilemedim ki neden acaba yaa:44:
tişörte .şemiyom ya nolcak
![]()
iltihap kaptığında acı yaşayabiliyosun cnm .işin ne renk![]()
baktım bende bulamadım seyrettiğim çıkıyor
neden kavga ettiniz bende her kavga ettiğimizde açmıyacam teli diyorum sonrada dayanamayıp açıyorum
kız tişörtün birini bi kenara diğerini bi kenara katlayıp seriyorum anlamıcak ne vartüüüüüüh pis karıhatun valla heeeç anlamadım
bi kere tşörtü klozete nası koyuyon ortasının boşluk olması lazım kestin desem eee bide geri kullanıyom diyon
![]()
aaaa sarııı toktor hn
![]()
yok nazo sen kardeşinmden adını öğren
bende bazen tlf kapatıoyorum sonra dayanamyıp ararsa diye geri açıyorumkadın yüreği dayanamıyor
bu kez dayandım hatta meşgule bile düşürdüm
pek anlayışsız nazo ya şu halimde anlayışlı bi koca olacağını sanardım hep
her istediğini belim kopsada yapmaya çalışıyorum, gidip kendi çayını kendisi alınca üzülüyorum ben kalkıyorum
ama bakıyorumki benm isteklerime hiç önem vermiyo günlerce bişeyi isteyip duruyorum devamlı erteliyo
söyleyince de "sen ne yapıyounki benm içinm" diyo. çok acımasız geliyo bu sözler
şeytan hiç bi işini yapma kalksın yapsın diyo dayanamıyorum![]()
yok nazo sen kardeşinmden adını öğren
bende bazen tlf kapatıoyorum sonra dayanamyıp ararsa diye geri açıyorumkadın yüreği dayanamıyor
bu kez dayandım hatta meşgule bile düşürdüm
pek anlayışsız nazo ya şu halimde anlayışlı bi koca olacağını sanardım hep
her istediğini belim kopsada yapmaya çalışıyorum, gidip kendi çayını kendisi alınca üzülüyorum ben kalkıyorum
ama bakıyorumki benm isteklerime hiç önem vermiyo günlerce bişeyi isteyip duruyorum devamlı erteliyo
söyleyince de "sen ne yapıyounki benm içinm" diyo. çok acımasız geliyo bu sözler
şeytan hiç bi işini yapma kalksın yapsın diyo dayanamıyorum![]()
tamam canım yarın öğrenirim unutmadıysa
canım sende her işine koşmayacan acımayacan
kardeşimde her işine koştu hamileyken ama birkerede takdir ettiğini görmedim hep kızıyorduk biraz hamile gibi davran niye koşturuyorsun peşinde diye
ama ben öyle her işine koşturmam benden kıymetlisi yok çünkü nekadar üstüne düşersen okadar biyerleri kalkıyor tecrübeyle sabittir
sende biraz geri çek kendini hamileliğini kullan kendimi iyi hissetmiyorum de
tamam canım yarın öğrenirim unutmadıysa
canım sende her işine koşmayacan acımayacan
kardeşimde her işine koştu hamileyken ama birkerede takdir ettiğini görmedim hep kızıyorduk biraz hamile gibi davran niye koşturuyorsun peşinde diye
ama ben öyle her işine koşturmam benden kıymetlisi yok çünkü nekadar üstüne düşersen okadar biyerleri kalkıyor tecrübeyle sabittir
sende biraz geri çek kendini hamileliğini kullan kendimi iyi hissetmiyorum de
Ayyyy kuzuum kıyamaammamaaan bu erkekler valla böyle oluyo beee
kendilerine gelince herşey yapılsın isterler bize gelince yokk
sıkma canını tatlım söyle kırılıyorum aşkım yapma böyle dee
![]()
fazlasıyla ciddiye alıyorum onu önemsiyorumsonra olan bana oluyor
az önce azcıkta kendini düşüncen diyen bendim ama yaptığıma bak
insanın kendine sözü geçmiyo
şimdi yatıcam o geldiğinde ayakta olmak istemiyorum. büyük ihtimalle gelip öpecek beni bende uyuyo numarası yapmaya devam edicem
konşmak istemiyorum. bundan sonrada kendimi tutmaya çalşcam
o zmaan çıkıyım ben gelir 15dkya
kız tişörtün birini bi kenara diğerini bi kenara katlayıp seriyorum anlamıcak ne varama artık tayt seriyorum
klozetin yok zaar olsaydı anlardın
açık sarı mı koyu sarımı
koyu ve bulanıksa iltihaplı oluyo ya:44:
kız sizin evde niye o kadar soğuk benim klozetvarda olmasına heeç üşümüyom been
amaaan niysee aaa tuvalette eziyet olmuş sana anam
![]()
işte kendinde uygula bana söylediğin sözünü
beni kırdığı zaman kesinlikle pişman ediyorum bir daha aynı hatayı yapmıyor en azından
ama sende biraz naz yap eğer niye surat asıyorsun falan derse biraz kendimi kötü hissediyorum de vicdanına dokun
yoksa sen bana böyle dedin lafına girersen kavga büyür
tamam canım iyi gecelr sana
ıııdedim cnm dedim ne zaman dediysem suçlu ben oldum
benm söylediğim cümlelerin aynısını duydum ondan oda kırılıyomuş onu anlamıyomuşum anlayışsızmışım
şu halimde benden neler bekliyomuş
erkekler hep aynı evet:113::113::113::113::113:seninkide aynı biliyoma