bende küsüm,gece ben gökgürültüsüne hoplayınca korktuğumu bildiği için sarılıyor ama beennnüç gündür burnundan getirdim,o konuşuyor ama ben koşsun dursun peşimden
günaydın napıyosunuz kızlar.sabah 8 de kalktım iğnemi yaptı kociş,sonra onu yolcu ettim hava kapkaranlıktı yağmur yağmış buz gibi,perdeleri full açtım gökyüzüne baka baka uyumuşum süperdi,10 da kociş aradı ona uyandım.sonra annem geldi yegenimle kahvaltı felan giremedim..annem şimdi kuzuyu uyutuyo,bende bi selam verim dedim.. yazlıkları kaldırıcaz kışlıkları çıkarıcaz perdeleri filan yıkadık bugün iş çok sanırım giremem kolay kolay
yok kız geçende bir kadın çıkmış tv ye satürn geri gidiyormuş herkes birbiriyle kavga edbilir diyordu ben hayatta inanmam böyle şeylere..ben 3 gündür burnundan getirdim,hoş adam pek bana bişey yapmadı ama sinirlerim bozuk hırsımı alamadım
söyle kuzum söylebilmem pipişlinin teki:44:çok tatlı
şarkı söylüyodum:101:
pazara gitme boşver başına iş gelmesin:18::18::18:
benimkiside ahtapot gibi sarılır ben zati sıkıntıya gelemem
kibarca reddetmem tekmelerim
kizzz bizde 3 gundur bozuguz
bendede ayni bu surat ifadesi varevin icinde
umarım o işleri sen yapmayacaksındır
abbow adanalıya bak sennn :13:
bende küsüm,gece ben gökgürültüsüne hoplayınca korktuğumu bildiği için sarılıyor ama beennnüç gündür burnundan getirdim,o konuşuyor ama ben koşsun dursun peşimden
:113::113::113::113::113:abbowww noldu yaaww jüpitermi venüsmü marsmı ters yönde acep
arkanızdayım karılar
erkeklere surattt:99::113::113::113::113:
kız uykumdayken öyle bir kalktımki kesin bir yere yıldırım düştü,hem o sarıldı ahtapot gibi ama ben kibarca reddettim
benimkiside ahtapot gibi sarılır ben zati sıkıntıya gelemem
kibarca reddetmem tekmelerim
:95::95::95::95::95::95::95::95:yok kız geçende bir kadın çıkmış tv ye satürn geri gidiyormuş herkes birbiriyle kavga edbilir diyordu ben hayatta inanmam böyle şeylere..ben 3 gündür burnundan getirdim,hoş adam pek bana bişey yapmadı ama sinirlerim bozuk hırsımı alamadım
günaydın napıyosunuz kızlar.sabah 8 de kalktım iğnemi yaptı kociş,sonra onu yolcu ettim hava kapkaranlıktı yağmur yağmış buz gibi,perdeleri full açtım gökyüzüne baka baka uyumuşum süperdi,10 da kociş aradı ona uyandım.sonra annem geldi yegenimle kahvaltı felan giremedim..annem şimdi kuzuyu uyutuyo,bende bi selam verim dedim.. yazlıkları kaldırıcaz kışlıkları çıkarıcaz perdeleri filan yıkadık bugün iş çok sanırım giremem kolay kolay
yok kız ben yapabilirmiyim hiç,annem yapcak bende yanında durcam işte
dikkat et kuzum kendini yorma sakıngünaydın napıyosunuz kızlar.sabah 8 de kalktım iğnemi yaptı kociş,sonra onu yolcu ettim hava kapkaranlıktı yağmur yağmış buz gibi,perdeleri full açtım gökyüzüne baka baka uyumuşum süperdi,10 da kociş aradı ona uyandım.sonra annem geldi yegenimle kahvaltı felan giremedim..annem şimdi kuzuyu uyutuyo,bende bi selam verim dedim.. yazlıkları kaldırıcaz kışlıkları çıkarıcaz perdeleri filan yıkadık bugün iş çok sanırım giremem kolay kolay
anannmmm sendemi kızzz krı doğrumu söylemiş satürn mü yapıyo bunlarıkizzz bizde 3 gundur bozuguz
umarım o işleri sen yapmayacaksındır
abbow adanalıya bak sennn :13:
bugün yimeem var
evimde temiz
havada yağmurlu
keyif benim keyfim
noldu kızlar niye küstünüz kocişlere okumadım...ama uzatmayın aynı evde küs küs hayat çekilmezzzz
beydağlı sendemi küstün kıızzzzz
sevinç sende yok bişi dimi??
kuzu kim ne ara doğurdun
noldu kızlar niye küstünüz kocişlere okumadım...ama uzatmayın aynı evde küs küs hayat çekilmezzzz
abboowwww noliiii karılar kesin haklısınızdırda
:113::113::113::113::113:
:95::95::95::95::95::95::95::95:
gel çarşıya gidek
hamile donumuda çektim boğazıma kadar
yeğenimm o da benim kuzum sayılırrrrkuzu kim ne ara doğurdun
yok kız gıcık hissediyorum bugün kendimi ama sana diil,yarın dr var ya gerginim biraz, 2 gündür rüyamda dr u görüyorumiyi sanada bişe denmiyor bu surat ne
yormam canımdikkat et kuzum kendini yorma sakın
anannmmm sendemi kızzz krı doğrumu söylemiş satürn mü yapıyo bunları
ben 1 tane aldıydım giyemedim hakkaten niye bu hamile kıyafetleri gögüse kadar çıkıyoki zaten bunalıyoz,neyseki hala eski tilotlarıma sığıyorum totom büyümedigel çarşıya gidek
hamile donumuda çektim boğazıma kadar
umudumda mı küsmüş:26::26::26::26::26::26::95::95::95::95::95::95::95:
kizzz bizde 3 gundur bozuguz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?