ne haklisi kiz, hincimi adamdan aldim onun pek bisey yaptigi yok...gecen dedimdi ya sinirliyim gerginim duygusalim...elimin altinda koca oldugu icin ondan aldim hincimi sanirsam... yoksa ortada elle tutulur bisiy yok...
ne diyon sen yaaaa,şimdi egeyi bir kenara koyar hırsımı senden alırım haaa
neyse kardeşim geliyomuş ben pazara gidiyorum,birşey isteyen varmı
inşaallah ıslanmadan dönerik:18::18:
hheee hep satürünün suçuymuşnoldu kızlar niye küstünüz kocişlere okumadım...ama uzatmayın aynı evde küs küs hayat çekilmezzzz
beydağlı sendemi küstün kıızzzzz
sevinç sende yok bişi dimi??
gel çarşıya gidek
hamile donumuda çektim boğazıma kadar
söyle kuzum söyle
kız gitmeme lazım kızkardeşim gelecek annemlerede alışveriş yapıcaz..şimdilik gök gürültüsü yok..başak senin kocana çok kızıyorum yaa sen çok yüz veriyon kuzum yapma böyle..
yeğenimm o da benim kuzum sayılırrrr
yok kız gıcık hissediyorum bugün kendimi ama sana diil,yarın dr var ya gerginim biraz, 2 gündür rüyamda dr u görüyorum
yormam canım
ben 1 tane aldıydım giyemedim hakkaten niye bu hamile kıyafetleri gögüse kadar çıkıyoki zaten bunalıyoz,neyseki hala eski tilotlarıma sığıyorum totom büyümedi
abboowwww noliiii karılar kesin haklısınızdırda
çakalll sen bilirsin işinihayret yokkk :101: bu ara yoğun çalışıyor ya kavgaya fırsatımız olmiii :101:
yiğeni doğru okusana
hııı baksana küstüm yazmışumudumda mı küsmüş:26::26::26::26::26::26::95::95::95::95::95::95::95:
dikkat et ıslanıpda hasta felan olursun şimdine diyon sen yaaaa,şimdi egeyi bir kenara koyar hırsımı senden alırım haaa
dikişlerin üzerine bişey gelince acımıyomu???gidekkkkkk
kız öyle deme çok rahat oluyor özellikle sezeryan olursan doğumdan sonrada giyiyorsun
korse gibi tutuyor sıkı sıkı yoksa varya dikişlerin yere sarkıyor sanıyorsun
beydağlı bir çay demlede içek
duman duymasın kaçak olsun
balık baştan kokarmış tkb kocasıyla bozuk ya
hepiniz etkilenmişsiniz
biz iyiyik hayret
evet çok yüz veriyorum
geçende kahvaltı hazırlıyordum biraz geç kaldı diye bağırdı ağladım bende
bigünde ben yapıyım demez
gidekkkkkk
kız öyle deme çok rahat oluyor özellikle sezeryan olursan doğumdan sonrada giyiyorsun
korse gibi tutuyor sıkı sıkı yoksa varya dikişlerin yere sarkıyor sanıyorsun
beydağlı bir çay demlede içek
duman duymasın kaçak olsun
evet çok yüz veriyorum
büyücek hep öylemi kalacak sandın
çakalll sen bilirsin işini
hııı baksana küstüm yazmış
dikkat et ıslanıpda hasta felan olursun şimdi
dikişlerin üzerine bişey gelince acımıyomu???
kaçak çaymııııı
:82::82::82::82::82::82::82::82:
ne haklisi kiz, hincimi adamdan aldim onun pek bisey yaptigi yok...gecen dedimdi ya sinirliyim gerginim duygusalim...elimin altinda koca oldugu icin ondan aldim hincimi sanirsam... yoksa ortada elle tutulur bisiy yok...
ne diyon sen yaaaa,şimdi egeyi bir kenara koyar hırsımı senden alırım haaa
:26: ıslanacağınız kesinleşti şemsiye felan al bari ben çok severim pazara gitmeyitamam kuzum pazardan dönünce demlerim mis gibi hepberaber içeriz
anammm yağmur geri başladı,kardeşim gelmek üzere nasıl gidecez yaa hiç sevmiyorum ben pazara gitmeyi
aaaa hem suçlu hem güçlü kocişe bak,kalkıp yardım edeceğine bide bağırıyo demek tepsiyi kafasına geçirseydin
büyümüycek işte
yeğenimm o da benim kuzum sayılırrrr
yok kız gıcık hissediyorum bugün kendimi ama sana diil,yarın dr var ya gerginim biraz, 2 gündür rüyamda dr u görüyorum
yormam canım
ben 1 tane aldıydım giyemedim hakkaten niye bu hamile kıyafetleri gögüse kadar çıkıyoki zaten bunalıyoz,neyseki hala eski tilotlarıma sığıyorum totom büyümedi
güle güle banada meyve felan al sonra siz çay içerken bakıyom
hee kaçak çay
hamile donu düküşleri kapatıyor içinde çok rahat oluyor diğer donların lastiği tam dikişin üstüne geliyor
6 sene oldu hayla düşük bel pantolon giyemiyom
gidip dikişimi tekrar kesmeye çalışıyor
ALLAH ım nasıl yaa ben hamile olduğumda kociş beni yerimden kaldırmazdı yaa...şuna bak kuzum benim nasıl üzer seni böyle yaaaevet çok yüz veriyorum
çakalll sen bilirsin işini
hııı baksana küstüm yazmış
dikkat et ıslanıpda hasta felan olursun şimdi
dikişlerin üzerine bişey gelince acımıyomu???
kaçak çaymııııı
senki sarelle bile yiyosun çaymı içemiyon
güle güle banada meyve felan al sonra siz çay içerken bakıyom
büyümez tabeee:26: ıslanacağınız kesinleşti şemsiye felan al bari ben çok severim pazara gitmeyi
pazar arabam bile var
hee büyümezz emin ol
pantolonlarım ısıtıyo zaten böğrüme kadarlar hepsi, içim sıkılıyo yaaa öyle giyininceekız totodan diiil benm totomda sığıyoda bebek sıkışıyo
karnın büyüyünce giyersin hem soğuk havlarda böğrünü felan kapatır
ayyy içim ezild,günlük hayatını etkliyomuki dikiş??? benistemiyorum sezeryan ama dr sezeryan yapcam diyo yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?