ay gördüm o kadından midem bulandı benimTeldeyimbide fox daki yemekteyize bakiyom kariii rezil etti ortaligi
beceriksiz
bişey değil.. hiç beni sormamışsındasagol beydaglim...
noliiii?
He kiz eyi giderrr hee bir yandanda tikiniyomm
ay gördüm o kadından midem bulandı benim
bişey değil.. hiç beni sormamışsında
dıkın kız dıkın yarasın..bir tabak ekşili kofte gönder ıscak ıscak eyi gider zaten nezle bulaştırdın bana:2:
sağol kuzum..valla şimdi üşendim yapmaya aslında canım yüzük çorbası istiyordu belki yarın yaparım:2:Ayyyyy gecmis olsun kuzum yaaabol karabiberli mercimek corbasi eyi geliiiii
Umudum daha ogrenemedinmi adanaliyik biz
öylemiymişşş..iyiki doğmuş paşanın kocasıııııPasa karisi senin herifin dogumgunuymusbaska topiclerde okudum
iyiki dogmusta seni almis
Gonderim annemcok gosel olmuss
canımın sıkıntısından rapor versin yok bebem b eşimin sülalesi beni birgün öldürücek bgün eymenimi emesende gördüm allahım sanki ben dogrdmda elimden aldılar görünce on pcde yavrum dedim kokusu burnumda tütüyorduman rabbim yardimcin olsun.. Ama ben guzel haberlerle gelecegine inaniyorum. Dualarim seninle.
pasam kiz nerelerdesin tatli seyRaporlarindan mahrum birakiyosun bizi olmuyo canim,soyle detayli detayli anlat... Goremiyom ben rapor falan...
sewinconaber canim?yaaa dun yazmissin ciktim ben acele yemek yapicam diye..kusura bakma tatlim..dun ne pisirdigimi simdi soylimmm mercimek corbasi yogurtlu makarna tursu
nazo 2600 tane okudum allah kabul etsin insallah.
fox da artikkSonuc ne soylesene yetisemedinmi yoksaaa
su kadini gidip dovecem ne salak yaaa hayatinda hec yemek yapmamis bence
canım burya yazıcektim zaten dogm gününü kuru kuru ktladım b sene böyle gider dedim sabah kahvaltıda dogum günün ktl olsn dedim dilerim rabbimden dedim seneye evladımla gireriz yaşına dedim başladım aglamaya kızdı ban paşa yapma dedi geçen sene ömürüm 12 dogabilrdi belkim rahimdeki dikişler alınıcekti doktor muhtemelen dogar demişti ama olmadıpasa karisi senin herifin dogumgunuymusBaska topiclerde okudum
Iyiki dogmusta seni almis
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
mesacın kemüğünee...
oh yendinmi korkunu
hoşuna gitti demi çabuk olunca hem zamandan hem yakıttan tasarruf
canımın sıkıntısından rapor versin yok bebem b eşimin sülalesi beni birgün öldürücek bgün eymenimi emesende gördüm allahım sanki ben dogrdmda elimden aldılar görünce on pcde yavrum dedim kokusu burnumda tütüyorkocaman olmuş alta 2 dişi çıkmış annemde çok agladı beni görünce yavrm dedi ban ozaman koptum annem dedimözledim yavrum bayrama gel dedi paranı ben yolym gel dedi anne dedim eşim hasta onnla gel dedi nasıl olr dedim eşim gelmezki anasını bırakıp dedim ay hep sevindim annemi oglmu gördügüme hemde üzüldüm fazla konuşamadık aglamaktan kapadım emeseni sonrası malum agladım annemi çok özleidm eymenimide özledim dedimki keşke benim oglm olsaydım kokna hasretim yavrum dedim
canım bu karıyı görünce ben dedim zaten iş yok diye
canım burya yazıcektim zaten dogm gününü kuru kuru ktladım b sene böyle gider dedim sabah kahvaltıda dogum günün ktl olsn dedim dilerim rabbimden dedim seneye evladımla gireriz yaşına dedim başladım aglamaya kızdı ban paşa yapma dedi geçen sene ömürüm 12 dogabilrdi belkim rahimdeki dikişler alınıcekti doktor muhtemelen dogar demişti ama olmadıyavrm drsaydı 1 yaş dicektiii içim yanıyor içimmmmmmmm
Ben gene açtım musluklarııı
hadi cnm sende mi
geçmiş olsunda uzak dur accıkı
sende bi sorun var bence
hapşuruklu karı
Sevinç karısı bireyselde 3 olmşm onda gördünmü çüzelgeme baktınmı yavrlarıma kavşmak için kilo veriyorm sırf eşimi baba yapayım diye inan kendimi bıraktım artık eşim bir çock sevse içim acıyor ben adamı baba yapamadım 3 kere yaptım hevesi krsagında kaldı ya bu seferkilerden sonrada giderse doktor çok pahalı altından nasıl kalkıcem para lazım olsa borç kimin kapısını çalıcemcanım şan okadar acıyorki sormayın
Sevinç karısı bireyselde 3 olmşm onda gördünmü çüzelgeme baktınmı yavrlarıma kavşmak için kilo veriyorm sırf eşimi baba yapayım diye inan kendimi bıraktım artık eşim bir çock sevse içim acıyor ben adamı baba yapamadım 3 kere yaptım hevesi krsagında kaldı ya bu seferkilerden sonrada giderse doktor çok pahalı altından nasıl kalkıcem para lazım olsa borç kimin kapısını çalıcemcanım şan okadar acıyorki sormayın
hee bende sevinçten bana bulaştı:2::2:
galiba benim nette sorun evet canım,mozaikli karı:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?