Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

annede ısrar etmese o kadar zaten üzülüyosun sende:26:

yok kız zorlancak bişi yok valla sadece görememek düşündürüyor beni gerçi orası Allah a kalmş bakalım ne olcak

iyi o zaman şimdiden ALLAH razı olsun canım...ayy bak çok merak ettim şimdi ne zaman yatıcan peki:18::18:

tamem canim... ama uzulme artikin

yok kız veremedim ne yapıcam ben yaaa...çok merak ediyorum ne görecen acaba başak sağol kuzum ama tekrar söylüyorum yapamazsan zorlama

nezle oluyorum galibaaa:2:

gecmis olsun canim , benim de bogazim cok kotu dunden beriiii
kiz kim ruyaya yatiyo basak karisimi, biriside benim icin yatsa keske

sagol tatlimmm

poly hosgeldin canim? nasilsin? test yapacak olan senmiydin... kirmizilari geciken?

biricik nasilsin kuzumm? pas vermiyon? yoksa beni begenmiyonmu

Bugün arkdşımn hmişlik hbrini aldm bide kayınwalîdenin sokağında oturuyo komşusu ynii
Klbim resmn 2ye bölünmş bi tarafı sewiniyo bi tarafı kan ağlıyo
Rabbim her konuda beni çok ağır derecede sınıyo her defasında we hayatımın her alanında
Rabbim sınawımı kolaylıkla geçmem için bana sabır wer yalwarırımm

poly hosgeldin canim? nasilsin? test yapacak olan senmiydin... kirmizilari geciken?

biricik nasilsin kuzumm? pas vermiyon? yoksa beni begenmiyonmu

Burdaym cnmm beğenmezmiyim kuzum yaa
Cnm sıkıldı birazz
Rabbim bebiş hasreti çekenleri kapından geri çewirme yalwarırımm
Kendime we benim gibi hasret çekenlere çok üzülüyorum nekadr ağır bi durummuşş

Ahhh canim bilirim o duyguyu...

Bende her gecen gun aile icinde yada tanidiklarin gebelik haberini alinca cok garip duygulara giriyorum

Eltim benden sonra evlendi simdi 3. Cocugunu planliyor..

Eltiler gorumceler hepsinin 2, 3 cocugu var. Allah bagislasin Anne babalarina.

Ama benim icinde cok zor bi sinav

Hepimiz icin oyle

Rabbim insallah bu imtihandan bizi tez vakitte hayirlisiyla cikarir

Insallah sende seneye bu vakit bebisin kucaginda olur

56kızlar benmde tum arkadaslarm hamıle hatta teyzem hamlıle :) bnde duyunca onlara sewınırom ama allah bılıyo ya ıcım burkuluyo kasmda asılama yaptrcm bnde rabbım kımseyı evlatla sınamasın ısteyen herkesın bebegı olsun..

nazooooo
sen gitmedin herhalde bugun biryere
yemegi yaptim bir yandanda

yok gitmedim öyle dalmışım nete gidesim gelmedi bide

ne korkusu nazocum:26::26::26::26:

evet ya düdüklüde yemek yapmak hiç aklıma gelmemişti

nohut ve kuru fasülye dışında

ben sende korkuyosun sandım
burda bikaç kişi vardıda korkan düdüklüden

parasızlıgıma lanet ediyorm param olsa borcm olmasa eşimide alıp anneme giderdim krbana orda geçiridim ama olmadıbenim neyime çock düşünmek okadar borç varken

canım bizimde var borcumuz senin kadar olmasada inşallah borcumuzu ödeme kolaylığı versin RABBİM
bizimde tüp yaptırmamız lazım ama borcu bitiremedikki tüp parası biriktirelim
ama herşeye rağmen kaybetiklerimizi düşünüp üzüleceğimize
kazanacakalarımızı düşünüp sevinelim ve sevdiklerimiz yanınımızda şükür edelim

ve bebek benim neyime deme ALLAH bir kolaylığını verir

çok güzel bir söz bende çok severim bu sözü

amiiiiinnnn inşallah RABBİM bir kolaylık verir

cnm hayırlısı olsun inş..

başakkss...

tatlım resim koymuşsun göremedim kaçırdıım göbişiiikıyafetleride göremediiminş sağlıkla giydirmeni nasip etsin Allah cnm göremedim ama pek tatlı şeyler almışındır kesinzati bu bebiişlerin kıyafetleri bi tatlı oluyokiii

slm kızlar geldim dr dan yemek yedim öyle anca girebildim... Çok şükür küçücük bi alan kalmış, bu da gider kendi kendine dedi dr işe başlıyorum pazartesi..ama bebişimin yüzünü kapatan şişkinlik hala gitmemiş,yüzünün yarısını gizlemiş arkasına baya uğraştı sonunda tamamını gördük elini başının altına koymuş uyuyodu kuzum yaa çok tatlıydı sonra kapattı eliyle yüzünü küçücük elini koydu burnunun üzerine ağrılarımı da sordum magnezyumu 2 ye çıkardık inşallah azalır.böyle işte haberler güzel bende

çok güzel canım inşallah dahada iyi olur sağlıkla kavuşursun yavruna

iyi güzel haberlerle gelmişin sevindim bende tatlım inş sağlığıylada doğurursun cnm

basakk oldurdun benı gulmekten ya :) allah sana uzun omur versın :) o yuzunu ıye kapatıyon sankı bırı kezzap atmıs yuzune :) ac suratını gorelım bana nasıl yulendıgını soyleyın ben yuklerım :) ben bı profıl yukleyeblmstm ılk uye olunca sımdı sacımı kendı rengıne boyadım kılo aldım cok azcık :) ama varya seslı guldum sana egenın cıcılerı cok guzell :)

bende beydağlı gibi olduum nazocuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…