annede ısrar etmese o kadar zaten üzülüyosun sende:26:
yok kız zorlancak bişi yok valla sadece görememek düşündürüyor beni gerçi orası Allah a kalmş bakalım ne olcak
ana yüregi işte ne yapcenannede ısrar etmese o kadar zaten üzülüyosun sende:26:
Yok kız zorlancak bişi yok valla sadece görememek düşündürüyor beni gerçi orası allah a kalmş bakalım ne olcak
kociş geldi ben kaçtım
tamem canim... ama uzulme artikinannemin bgün bri yalvarmaısını görseydim başakçım aglardın yeminleeşimi bırakıp gidemem
canım ben bebegim olmadıgına aglamıyom oglm gökrdüm anamı gördüm ona aglıyorm eşimde gelmedi nerde kaldı bu adam :44::44:dr bir arıyım:102::102:
yok kız veremedim ne yapıcam ben yaaa...çok merak ediyorum ne görecen acaba başak sağol kuzum ama tekrar söylüyorum yapamazsan zorlama
nezle oluyorum galibaaa:2:
sagol tatlimmmettimmmmmmmmm
poly hosgeldin canim? nasilsin? test yapacak olan senmiydin... kirmizilari geciken?
biricik nasilsin kuzumm? pas vermiyon?yoksa beni begenmiyonmu
Bugün arkdşımn hmişlik hbrini aldm bide kayınwalîdenin sokağında oturuyo komşusu ynii
Klbim resmn 2ye bölünmş bi tarafı sewiniyo bi tarafı kan ağlıyo
Rabbim her konuda beni çok ağır derecede sınıyo her defasında we hayatımın her alanında
Rabbim sınawımı kolaylıkla geçmem için bana sabır wer yalwarırımm
Burdaym cnmm beğenmezmiyim kuzum yaa
Cnm sıkıldı birazz
Rabbim bebiş hasreti çekenleri kapından geri çewirme yalwarırımm
Kendime we benim gibi hasret çekenlere çok üzülüyorum nekadr ağır bi durummuşş
Burdaym cnmm beğenmezmiyim kuzum yaa
Cnm sıkıldı birazz
Rabbim bebiş hasreti çekenleri kapından geri çewirme yalwarırımm
Kendime we benim gibi hasret çekenlere çok üzülüyorum nekadr ağır bi durummuşş
Aminnn kızlar aminn
nazooooo
sen gitmedin herhalde bugun biryere
yemegi yaptim bir yandanda
ne korkusu nazocum:26::26::26::26:
evet ya düdüklüde yemek yapmak hiç aklıma gelmemişti
nohut ve kuru fasülye dışında
parasızlıgıma lanet ediyorm param olsa borcm olmasa eşimide alıp anneme giderdim krbana orda geçiridim ama olmadı benim neyime çock düşünmek okadar borç varken
paşam canım benim ne olur üzme kendini..inan bana bizimde çok sıkıntılarımız var yalnız değilsin yani,ama inşaallah hepimiz bu darlıklardan kurtuluruz...bak sana ne güzel bir söz söylicem ben bayılmıştım bu lafa,,
SANMA BİR TEK SENİN DERDİN VAR SENİN DERDİNİ NİMET SAYANDA VAR...
Bugün arkdşımn hmişlik hbrini aldm bide kayınwalîdenin sokağında oturuyo komşusu ynii
Klbim resmn 2ye bölünmş bi tarafı sewiniyo bi tarafı kan ağlıyo
Rabbim her konuda beni çok ağır derecede sınıyo her defasında we hayatımın her alanında
Rabbim sınawımı kolaylıkla geçmem için bana sabır wer yalwarırımm
selamun aleykummm
nasilsiniz bakeeem???
ben sabah cok erken kalktim, uzakda bir hematologla randevum vardi... gittim geldim cok sukur... hava da bugun cok soguk dondum resmen...
hematolog mthfr1298 heterozigotun heterozigot olmasi nedeniyle homozigot olmadigi icin igne vermiyorum dedi..cunku bu dusuklere neden oluyor diye ortada bir calisma yok...
benim plt yani platelet denilen trombositlerim yuksekdi, onu sordum, onun icin ve d-dimer ve anti xa, ve birkac test daha istedi, kana gonderdi beni 9 tup kan verdim yine...
birde bu plt'nin yuksekliginin nedeni demir eksikligide olabilir dedi...onun icinde testin sonuca gore konusacak
anithrombin yuksekdi bende o da yuksekligi tehlikeli degil dusuk olmasi tehlikeli dedi...
ignelerimi kullanmama ragmen dusuk yapmamin bir aciklamasi yokmus..ne olur dualarinizi eksik etmeyin kizlar...hepinizi seviyommm
bir dahaki randevum 3 ay sonra...
hayirlisi artik...
slm kızlargeldim dr dan yemek yedim öyle anca girebildim... Çok şükür küçücük bi alan kalmış, bu da gider kendi kendine dedi dr işe başlıyorum pazartesi..ama bebişimin yüzünü kapatan şişkinlik hala gitmemiş,yüzünün yarısını gizlemiş arkasına baya uğraştı sonunda tamamını gördük elini başının altına koymuş uyuyodu kuzum yaa çok tatlıydı sonra kapattı eliyle yüzünü küçücük elini koydu burnunun üzerine ağrılarımı da sordum magnezyumu 2 ye çıkardık inşallah azalır.böyle işte haberler güzel bende
çok güzel canım inşallah dahada iyi olur sağlıkla kavuşursun yavruna
slm kızlargeldim dr dan yemek yedim öyle anca girebildim... Çok şükür küçücük bi alan kalmış, bu da gider kendi kendine dedi dr işe başlıyorum pazartesi..ama bebişimin yüzünü kapatan şişkinlik hala gitmemiş,yüzünün yarısını gizlemiş arkasına baya uğraştı sonunda tamamını gördük elini başının altına koymuş uyuyodu kuzum yaa çok tatlıydı sonra kapattı eliyle yüzünü küçücük elini koydu burnunun üzerine ağrılarımı da sordum magnezyumu 2 ye çıkardık inşallah azalır.böyle işte haberler güzel bende
beydaglimmmm sormamismiyim seniolabiliiiiiiii peki nasilsin hayatum, eyimisin?
sewincooooo kari ben unutmusum senin adanali oldugunu ki zaten topigin hepsu adanaliiii
pasammmm pasam iyiki sende dogmussun esinde dogmus...birde bebisleriniz gelince kadro tamem olcakkkk... uzakda degilde cok yakinda sende kavusacaksin..uzme kendinide esinide.. asil kendinizi uzerseniz hasta olursunuz... bak beydaglim dogru soyliiii hepimizin icinde ne firtinalar kopiyiii ama girgir samata geciniyos iste...
Dumannnn duman bence doktordan gelmis kuru fasulyesini yiyordur...o karnini doyurmadan gelmess
Nazooom kiz az kalmisss...ha gayretttt
basakkk tamem canim istek gonderdim arkadasluk tekluf ettim sanane kabul et cabuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?