Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım eymen benim için nasıl desem kendi evladımmış gibi o annesininkarnında oynadıkça ben öptüm oksadım dokndm kardeşim ilk benim kcagıma verdi dedi veririkenb bebegi sen çok hakettin emegin çok 10 gün dolu bir gün geçirdim keşke geçirmeseydim bugünde görünce yüzünü çokkötü oldm nasıl gidiyim giymeyi çok istiyorm eşimi tek bırakasım gelmiyor canım korkyorm ben yokken birşey olr diye anasıda vrdm dymaz bakmaya gelmez gidememmi eşim yanımda olrsa giderim çok özledim anamı ya yavrm dediya bittim resmen
Azdir atagiiii geneee kadin sussss

canım sıkkın zaten sevinç sabahtan beri kaynanayla ayrı graş eltiyle ayrı

keşke eşinde gitse ama gitmez diyosun..tek bıraksanda için rahat etmez,olmadı artık başka zaman gidersin kuzum üzülme..hem maddi sorunlar inan bana hemen hemen hepimizde var...

beydaqlı cnm ben istihareye yatıcam da namzı oturarak kılabiliyorum olurmuki

parasızlıgıma lanet ediyorm param olsa borcm olmasa eşimide alıp anneme giderdim krbana orda geçiridim ama olmadıbenim neyime çock düşünmek okadar borç varken

A llah ım size bi kapı açsın bi yol göstersin öyle deme üzülüyorum

olur tabi çünkü senin geçerli bir sebebin var,,

BAŞAK kuzum ciddi söylüyorum benim için kendini zorlama canım

yok annem zorlancak bişi değil de sureyi ezberlersem gerisi kolay 2 rekat namaz kılıcam Allah ım inşalllah görürüm bişi

sen karar vermedinmi daha:26:

beydaglimmmm sormamismiyim seni olabiliiiiiiii peki nasilsin hayatum, eyimisin?

sewincooooo kari ben unutmusum senin adanali oldugunu ki zaten topigin hepsu adanaliiii

pasammmm pasam iyiki sende dogmussun esinde dogmus...birde bebisleriniz gelince kadro tamem olcakkkk... uzakda degilde cok yakinda sende kavusacaksin..uzme kendinide esinide.. asil kendinizi uzerseniz hasta olursunuz... bak beydaglim dogru soyliiii hepimizin icinde ne firtinalar kopiyiii ama girgir samata geciniyos iste...

Dumannnn duman bence doktordan gelmis kuru fasulyesini yiyordur...o karnini doyurmadan gelmess

Nazooom kiz az kalmisss...ha gayretttt

basakkk tamem canim istek gonderdim arkadasluk tekluf ettim sanane kabul et cabuk

Son düzenleme:
parasızlıgıma lanet ediyorm param olsa borcm olmasa eşimide alıp anneme giderdim krbana orda geçiridim ama olmadıbenim neyime çock düşünmek okadar borç varken

paşam canım benim ne olur üzme kendini..inan bana bizimde çok sıkıntılarımız var yalnız değilsin yani,ama inşaallah hepimiz bu darlıklardan kurtuluruz...bak sana ne güzel bir söz söylicem ben bayılmıştım bu lafa,,

SANMA BİR TEK SENİN DERDİN VAR SENİN DERDİNİ NİMET SAYANDA VAR...

a llah ım size bi kapı açsın bi yol göstersin öyle deme üzülüyorum
annemin bgün bri yalvarmaısını görseydim başakçım aglardın yeminle eşimi bırakıp gidemem

canım ben bebegim olmadıgına aglamıyom oglm gökrdüm anamı gördüm ona aglıyorm eşimde gelmedi nerde kaldı bu adam :44::44:dr bir arıyım:102::102:

yok annem zorlancak bişi değil de sureyi ezberlersem gerisi kolay 2 rekat namaz kılıcam Allah ım inşalllah görürüm bişi

sen karar vermedinmi daha:26:
yok kız veremedim ne yapıcam ben yaaa...çok merak ediyorum ne görecen acaba başak sağol kuzum ama tekrar söylüyorum yapamazsan zorlama

nezle oluyorum galibaaa:2:

ettimmmmmmmmm

annede ısrar etmese o kadar zaten üzülüyosun sende:26:
yok kız veremedim ne yapıcam ben yaaa...çok merak ediyorum ne görecen acaba başak sağol kuzum ama tekrar söylüyorum yapamazsan zorlama

nezle oluyorum galibaaa:2:

yok kız zorlancak bişi yok valla sadece görememek düşündürüyor beni gerçi orası Allah a kalmş bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…