selammm kizlarben rose...yaklasik iki ay once missed abortus teshisiyle 5haftalikken kurtaj oldum..o kadar sabredip sonunda melegime kavustum derken hevesim kursagimda kaldi anlayacaginiz rabbim herseyin hayrlisini nasip etsin cok zor atlattim zor gunler gecrdim ama yinede umudumu kaybetmedim yeniden melegim saglikla bana gelsin istiyorum ve tabiki isteyen herkese....
niye kuzumcum benden misin sende yoksaaaaa hamişmi olcennn kıss
kuzum guatr cıktı yaa kadın dogumda onun sonucunu beklıyo cuma sonuc ıste bızde korunak dedım gercı kocıs sal verdıde hemen akaltım yıkandım ocakda ılaca baslayacam benım hamıslık hayalı subata kaldı
kıslarr birazdan kaçıcam bennnn........
yemek hazırlama vaktim geliyorrrr
ben rahatım şekerim az önce kaşlarımı aldırdım..kocama 'aşıma bakma kaşıma bak' decem
vay laflara bakben rahatım şekerim az önce kaşlarımı aldırdım..kocama 'aşıma bakma kaşıma bak' decem
vay laflara bak
işte asıl sexy hatun bu
hoşgeldin kuzummmben geldimmm gezmeme gttım orda kuafore gttm kaslarımı aldrdım gecede bacaklarımı almıstım saclarıma bakım yapmıstım ohh mıs gıbı oldum
ama kocısım bugun gec gelecek
s.a. topicimizin güzel hatunlarıı ....
nasılsınızz ???
dün gece benim bıraktığım yerden siz kalamışsınız sanırımm (bunalımm durumumuu)
hala ben çıkamadım o durumdannn.............
haklısın kuzumvalla sen resminle ben cismimle bu işi göttürürrüz
tesekkur ederim canim hosbuldumm insallah hepimizinki birden gelirhoş geldin cnm aramıza.
zor günler geçirmişsin.
İnşallah te zzamanda bu zor günlerini unutturucak meleğin gelir
aa bnde seni hatrladim canimm sende burdasin demek yardima cok ihtiyacim var acikcasi hayir demem yanirose seni tanıyorum canım ben benimde meleğim..... düşük yaptığında bende o topiğe yazıyodum ttalım gel bak biz burda biraz neşe biraz üzüntü karman çorman bi destek sistemi geliştirdik sana da yardımcı olalımmmm
rabbim sana da sabır versin tez vakitte... teşhisi biraz açarmısın ben bilmiyorum onu...
hoşgeldin canım...ohh güle güle kirlenben geldimmm gezmeme gttım orda kuafore gttm kaslarımı aldrdım gecede bacaklarımı almıstım saclarıma bakım yapmıstım ohh mıs gıbı oldum
a.s canım iyi olmaya calışıyoruz işte napalım ...s.a. topicimizin güzel hatunlarıı ....
nasılsınızz ???
dün gece benim bıraktığım yerden siz kalamışsınız sanırımm (bunalımm durumumuu)
hala ben çıkamadım o durumdannn.............
evet adet zamanı bende gergin oluyorum
ama inşallah gelmez adetin hayırlısıyla bebek için
yap tabii yapkızlar bugun kocısıme ozel bısey yapayım dıyrm
sole mumlar falan
yap tabii yap
odanızı mumla süsle
niye kine korktum kaçarım bak hee
ben geldimmm gezmeme gttım orda kuafore gttm kaslarımı aldrdım gecede bacaklarımı almıstım saclarıma bakım yapmıstım ohh mıs gıbı oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?