düşün 14 seneni üstüne bunalıma girersem çıkmamda bi hayli güç olur onun için biran önce kendinize gelin birbirimizden güç alalım
ayyy cok güldüm yaaa herkes br havalarda basakta sampanya patlatıyo alem karı yaa gülmekten yazamıyorum bileekızlar benim biras işlerim var görüsürüzzz
balım senin suçu yok ben pek bi duygusallaştım nedense öyle içten yazmıştın ki gözlerim doldu iyiyim ama şimdi:44:
selam hoşbuldum ama sizi pek bunalım buldum
hoşbuldum canım iyiydim ama buradakileri görünce bende bunalıma girecem
ama ben bunalıma girersem beni kimse çıkaramaz kolay kolay
karaktersiz insan yoktur karakteri bozuk insan vardır derdi öğretmenimizkomik kankamm benim karakter olarak bööle düşünürsen ben bayağı iyiyimde sen biraz karaktersiz kalıyon annem yaa
hoş geldin cnm aramıza.selammm kizlarben rose...yaklasik iki ay once missed abortus teshisiyle 5haftalikken kurtaj oldum..o kadar sabredip sonunda melegime kavustum derken hevesim kursagimda kaldi anlayacaginiz rabbim herseyin hayrlisini nasip etsin cok zor atlattim zor gunler gecrdim ama yinede umudumu kaybetmedim yeniden melegim saglikla bana gelsin istiyorum ve tabiki isteyen herkese....
selammm kizlarben rose...yaklasik iki ay once missed abortus teshisiyle 5haftalikken kurtaj oldum..o kadar sabredip sonunda melegime kavustum derken hevesim kursagimda kaldi anlayacaginiz rabbim herseyin hayrlisini nasip etsin cok zor atlattim zor gunler gecrdim ama yinede umudumu kaybetmedim yeniden melegim saglikla bana gelsin istiyorum ve tabiki isteyen herkese....
ya sen ne dengesizsin kuzum %90 bana %10 kendine verdin ondan dedimmkaraktersiz insan yoktur karakteri bozuk insan vardır derdi öğretmenimiz
bu da tam sana mı denk geliyo:44:
kızlarrrrrr 1. sayfaya bat listemizi koydum
haberiniz olaaaaaa
anam topik yıkılıyooo çökecez hatunlar sıkı tutunun
ben cüsse olarak dedim amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaya sen ne dengesizsin kuzum %90 bana %10 kendine verdin ondan dedimm
sende karakter eksikliği var diyeee
beni ekledinmi bat listesineee
niy
evet canım kusura bakma ben bugun bnalımdayım adet yaklaştı ya ondan...
ooo tabii gez gez güzelleşşşşşben geldimmm gezmeme gttım orda kuafore gttm kaslarımı aldrdım gecede bacaklarımı almıstım saclarıma bakım yapmıstım ohh mıs gıbı oldum
ama kocısım bugun gec gelecek
s.a. topicimizin güzel hatunlarıı ....
nasılsınızz ???
dün gece benim bıraktığım yerden siz kalamışsınız sanırımm (bunalımm durumumuu)
hala ben çıkamadım o durumdannn.............
sexy ve parlak hatun oldun demekben geldimmm gezmeme gttım orda kuafore gttm kaslarımı aldrdım gecede bacaklarımı almıstım saclarıma bakım yapmıstım ohh mıs gıbı oldum
ama kocısım bugun gec gelecek
ben cüsse olarak dedim amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadaha ocakları eklemedm
sexy ve parlak hatun oldun demek
haha evet
zaten calısma yapmayonca herıfıde bosladıydım bugun halvet var
kızlar benım bı batım bıle yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?