:105::105::105::105::105::105::105::105::105::105:
yok yakmadım çaydanlıkın standart temizliğini yaptım arada yaptığımızparlattım
:120:
bak hatuna başına oturup izlemiyo işim gücüm kalır diye
bizimki unutma beni bitene kadar totosunu kaldırmıyo
İyiimm çok iyiyim cam kapı sişliyorum ardada yazcam sizee :) nettiriyonuzz nasılsınızz ayy içim gıpır gıpırr yaaa
Hoşbuldummm
Where have you been :118: :188:I've been everywhereLooking for you babe :118:
öyle cnm yapcak bısey yok beklıycez.. zaten olsamda olmasamda yarından sonra gıdıcem artık hıç değilse kanda bakar yoksada adet gelsın dıye verır bıseyler adamı delırtıyo zaten böylesıCanim bekle bakalim ne olacak sonra adam akilli
bir dr git herseyin hayirlisi
meraklanıyos heeeeeeeeeeeeeee
kocamda dediki "evde doğurrusun çağırırım bi ebe eline 20tl sıkıştırırım ucuza gelir":105::105::105::105::105::105::105:
gece çalştı ya çok uykusu varmış götürmedi beni:105::105::105::105::105::105::105:
surat yaptım işe yaramadı bende çaydanlık ovuyorum:105::105::105::105::105::105::105:
enfeksiyon yok ama kanımda organik üzüm pekmezi eksikliği çıktı:105::105::105::105::105::105::105:
benim öyle gönderenim yokki organik ürünler felankimse düşünmez ki beni:105::105::105::105::105::105::105:
way canınaya gidiyorum
way canına=wc
bacım sen nerdensin yurt dışından falanmı?nooldu kız niye gıpraşıyo için
Slm kizlar nbr. Bugun 33. Gun oldu gelen gidem yok Bende buyuk temizlige devam bitiremedum dahabiraz kasiklarim agrimaya basladi dinlenceye cekildim. Ya hissediyom adet olcam ama olamiyom:26: bu arada sabah wcde biraz ikkininca biraz sari balgamsi bi akinti geldi. Tamda balgamsi degildi gerci daha yogundu. Bi dahada gelen giden yok. Yarinda olmazsam 35. Gun Gitcem artik doktora. Neyse Ben isimi bitirem Optm hepinizi
Rihanınn where have you been şarkı sözlerinde seçmece onalrkız yazdığın ıkıncı cumleyı anlayamadım kız hele bı tercume edıver onu :26::26: where are you baby... do you speak englısh... what are you talkıng about... I dont understand you
hahhaa kız ben ıkı gun once erken gebelık testı aldım yaptım paraya kıyıp negatıf cıktı yok bebek felan olsa cıakrdı o testte kesın kıst oluşmuş demıştı bıtane o tıkadı kırmızıların yolunukız sabah test yapsana önceeesen yap yap temiziğini yor kendini hamişsen o çocuk nasıl durcak acaba içindeee..
Rihanınn where have you been şarkı sözlerinde seçmece onalr
Yooooooo
İzmirliyim
Hava güzel evimi temizliyorum oyuzden gıbpır gıpır içimm
hmm iyi bakalım kolay gelsin bu arada sevgilisinin bitanesi dimişsin bekarmısın sen yoksa kız?
hahhaa kız ben ıkı gun once erken gebelık testı aldım yaptım paraya kıyıp negatıf cıktı yok bebek felan olsa cıakrdı o testte kesın kıst oluşmuş demıştı bıtane o tıkadı kırmızıların yolunuhemıde annem cok ağır işler yapmış hamıleyken bılmıyomuş neler kaldırmış ındırmış bılsen aklın sasar düşmedin ama dıyo bana ınatcının tekıymıssın halada öylesın dıyo desene hamıleysem benım cocukta ben gıbı kara ınat olcak
allah ıyılığını versın emıbende dıyom ne yazmış bu karı buraya yok hanı ıngılızcemde var ama anlayamadım gıttı...
Soal
Evet bekarım
niye şaşırdın ki :44:
bende tedaviye başladım bebek iiçin,pkoluuyum malasefdaha en başındayım yarın ikinci kez gidicem doktora bakalım ne diycek..çok korkuyorum nelerle karşılaşıcağımı bilmiyorum ama kendimi herşeye hazırlamam lazım sanırım burdan okuduklarıma bakarsam....
bende tedaviye başladım bebek iiçin,pkoluuyum malasefdaha en başındayım yarın ikinci kez gidicem doktora bakalım ne diycek..çok korkuyorum nelerle karşılaşıcağımı bilmiyorum ama kendimi herşeye hazırlamam lazım sanırım burdan okuduklarıma bakarsam....
Hosgeldin canim ayyyy ilk mesj bizim topice atilmis bende ilk cvp veren olayimmm insallah cok bekletmeden gelir bebeeen
Hosgeldin canim ayyyy ilk mesj bizim topice atilmis bende ilk cvp veren olayimmm insallah cok bekletmeden gelir bebeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?