6 aydır düzenli olunca bide böyle gecikince çok ümitlendim..5 gün gecikti...testte hemen çıkarmıydı onuda bilemiyorum..
hayırlısı diyorum artık
Kariya cevap gelmedigini nasi piliyon o zaman, Bak bengisu senden once yazmis. Ama Kari kacti gitti zaar cevap virmediprofiline ne girecem yan tarafta yaziyi zaten
ayyy ne bilim belim agriyi benim bide goguslerim cok feciiiii
el degmiyor cok agriyor o kadar ama bence olmadi bu ay hic umudum yok benim
Evetnebileyim yaa ... pkolu olduğum için ihtimalde veremiyorum..uff biraz daha bekliyim olmazsa giderim..
aminnnnbelki 10 gün sonra patlatırım müjdeli haberi :18::18:
Kariya cevap gelmedigini nasi piliyon o zaman, Bak bengisu senden once yazmis. Ama Kari kacti gitti zaar cevap virmedi
Gogus agrisi benim gebeliklerimdede olmustu adetlerimden oncede
Benim yumurtlama 3'undeydi
Evet
Kariya cevap gelmedigini nasi piliyon o zaman, Bak bengisu senden once yazmis. Ama Kari kacti gitti zaar cevap virmedi
Gogus agrisi benim gebeliklerimdede olmustu adetlerimden oncede
Benim yumurtlama 3'undeydi
Evet
daha erken kız 14 gün falan geçmesi lazım en az
yavruşum benim tabi kalabilir...ama ben 2 senedir kalamadığım için..: )
bakalım yaa olmazsa gider kan testi yaptırırım..
bengisu evine döndünmü pattis güzelim
döndüm döndüm pazara memlekete gitcem ama 2 haftalığınaa
cevap versene çıkacam şimdiiiiiiiiiiii
bu arada bugün yüzük çorbası yaptım
kızlar ıyıı aksamlar nasılsınz.. bengısu cnm sen benı hatrlamadn da ben hatrladm pko sayfasında konusmstk 9 aylık ewlıydın o zmn :) bnde pko luyum ınsallah bende hamıle kalırım kasıma asılamam var bakalım.. basosummmm sen napıosun sevınccım canm oglusun napııoo :)
selamlarama hemen çıkıcam eşim evde
çay demledim dem alana kadar bakayım dedim
afiyet olsun
olsada yesek bende çok severim
bengisu evine döndünmü pattis güzelim
oh geziyosun valla dikkat et bari çok yorma kendini ve bebişi
e farkındaysan burası hamiş kalma topiği müsade ette şaşıriimbekar olarak tek gelen sensin kız yaşın kaç peki canım okuyomusun yoksa evlilik falan varmı ufukta?
Car samba 14 gun oluyiiii ama sat 19 eylulfudaha erken kız 14 gün falan geçmesi lazım en az
Insallah cnmumudum canım inşaallah hamilesindir kuzum yaaa
cevap versene çıkacam şimdiiiiiiiiiiii
bu arada bugün yüzük çorbası yaptım
kız seni biliyomda pko sayfasından tanıştığımızı hatırlayamadıydım kusura bakma 7 ay olmuş demekki nasıl hatırlayim kafa kalmadıkiay inşallah canım yaa darısı senind başına 1 yıllıkken kaldım ben çok şükür keşke aşılamadan önce sende soğan kürünü deneseydin bi ben öle kaldım bide klomen kullandıydım aynı anda
sizede afiyet olsun biliyosun demek o çorbayı gel yiyelim kız beraber keşke yakın olsak getirirdim ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?