kızlaaaaarr nassınızz
ben ölüom mide bulantısından herşey kokuyoosuyla besleniyorum 10 gündür
başak ne yiyim kız:26::26:
bol bol özelliklede sabahları pattis ye canım halşa közle nasıl istersençokiyi geliyo miğdeye tokta tutuyo ha bide marul ekmek yerdim ben bulantım falan olunca aç bırakma miğdeni sakın 3 saate bi falan bişiiler at ağzına
bende hamiş olmak istiyorum(
e ol ozaman canım bi maniiinmi var yoksam kalamamak için? :26::26: bu arada hoşgeldin sende
selam hatunlarrr...öncelikle başta söliyim sonra bu kız niye girmiyo demeyin
temizliğe başladım..daha doğrusu bugün odamla uğraştım yazlıklarla kışlıkları falan şeyttim...yarın anca biter..sonra eve girişcez..bu hafta akşamları fırsat buldukça girmeye çalışıcam ama arifeye kadar ortalıkta olmicam anlicanız..
geleyim diğer meseleme...bu sabah idrar testi yaptım ama sonuç negatif çıktı...
fakat dünden beri sağ tarafımda bir ağrı varki sormayın...batıyo acıyo nebileyim çözemedim..soldada bugün ara ara oldu...adet sancısı gibi değil ..göğüs uçlarımda akşama doğru acımaya başladı..acaba dedim yine kist falan mı oluyo :S yada idrarda çıkmamış olabilir mii...
yada kırmızılar gelicek yer yapıyo ...
patates mii yiyemem kii
kraker beyaz leblebi yeşil elma anca bunlarla idare ediyos
aklıma gelen herşey midemi bulandırıyoo
ayy bu Kari Yememis icmemis hemencecik detekliflik yapmis Kadinin profiline girmis
Bi de acele etmis mi kimse karinin gonlunu fethetmesin kendinden once
Hosgeldin hatun necisin? Kimlerdensin topik basi karisi bunlar in hepsinin hesabinI sorar elbet
Sewinco tatlim belirtilerin varmi???:18::18:
Bende hafif gogus agrisi Hani adet ten onceki gibi bi agrii
Yani buayda yattiiibenimki
Canim gidip bi Kanda baktisaydin yaaa benim imkanim olsa giderdim burda kanda bakmiyo..
Yinede sen agir is yapma hamile de olabilirsin
Allah korusun dusuk falan olur
Dikkat et
Kanda baktisaydin temizligi ne devam etseydjn
Hakkinda hayirlisi olsun
hoşbulduk..br mani yok bildiğim ama burda hamişleri görünce çok özenıyorum duygusala bağladım sanırım..
nebileyim yaa ... pkolu olduğum için ihtimalde veremiyorum..uff biraz daha bekliyim olmazsa giderim..
Polly epeyi gecikti adetin biraz daha bekle bakam
eger gelirse sogan kurunu yap artikkk
ne yaani pkolular hamiş kalamazmııı ben nasıl kaldıımgerçi soğan kürü sayesinde oldu ama olsun kendiliğinden kalanlarda olabiliyo yaanii
hmm e ozaman sende en kısa zamanda hamiş kalabilirsin canımdarısı başınaaa
aminnnnbelki 10 gün sonra patlatırım müjdeli haberi :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?