• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:110: profiline ne girecem yan tarafta yaziyi zaten :110:

ayyy ne bilim belim agriyi benim bide goguslerim cok feciiiii
el degmiyor cok agriyor o kadar ama bence olmadi bu ay hic umudum yok benim :110:
Kariya cevap gelmedigini nasi piliyon o zaman, Bak bengisu senden once yazmis. Ama Kari kacti gitti zaar cevap virmedi:110:

Gogus agrisi benim gebeliklerimdede olmustu adetlerimden oncede
Benim yumurtlama 3'undeydi

nebileyim yaa ... pkolu olduğum için ihtimalde veremiyorum..uff biraz daha bekliyim olmazsa giderim..
Evet :31:

Kariya cevap gelmedigini nasi piliyon o zaman, Bak bengisu senden once yazmis. Ama Kari kacti gitti zaar cevap virmedi:110:

Gogus agrisi benim gebeliklerimdede olmustu adetlerimden oncede
Benim yumurtlama 3'undeydi

Evet :31:

umudum canım inşaallah hamilesindir kuzum yaaa:54:

daha erken kız 14 gün falan geçmesi lazım en az :34:

kızlar ıyıı aksamlar nasılsınz.. bengısu cnm sen benı hatrlamadn da ben hatrladm pko sayfasında konusmstk 9 aylık ewlıydın o zmn :) bnde pko luyum ınsallah bende hamıle kalırım kasıma asılamam var bakalım.. basosummmm sen napıosun sevınccım canm oglusun napııoo :)

cevap versene çıkacam şimdiiiiiiiiiiii:40::40:

bu arada bugün yüzük çorbası yaptım:56::56:

yavruşum benim tabi kalabilir...ama ben 2 senedir kalamadığım için..: )

bakalım yaa olmazsa gider kan testi yaptırırım..

soğan kürü yapmadığın içindir :34: kız bende 1 yıl boşuna beklemişim keşke daha önce yapsaymışım şu kürü neyse herşeyde vardır bir hayır :1::16:

kızlar ıyıı aksamlar nasılsınz.. bengısu cnm sen benı hatrlamadn da ben hatrladm pko sayfasında konusmstk 9 aylık ewlıydın o zmn :) bnde pko luyum ınsallah bende hamıle kalırım kasıma asılamam var bakalım.. basosummmm sen napıosun sevınccım canm oglusun napııoo :)

kız seni biliyomda pko sayfasından tanıştığımızı hatırlayamadıydım kusura bakma 7 ay olmuş demekki nasıl hatırlayim kafa kalmadıki :1: ay inşallah canım yaa darısı senind başına 1 yıllıkken kaldım ben çok şükür keşke aşılamadan önce sende soğan kürünü deneseydin bi ben öle kaldım bide klomen kullandıydım aynı anda :34:

selamlar :3: ama hemen çıkıcam eşim evde
çay demledim dem alana kadar bakayım dedim

afiyet olsun
olsada yesek bende çok severim:56:

sizede afiyet olsun biliyosun demek o çorbayı gel yiyelim kız beraber keşke yakın olsak getirirdim ne güzel:56:

e farkındaysan burası hamiş kalma topiği müsade ette şaşıriim :9: bekar olarak tek gelen sensin kız :9: yaşın kaç peki canım okuyomusun yoksa evlilik falan varmı ufukta?

olsunn ben seviyorum burayı sevdiğim aplalarda var:8:

yaşım 18, Ufukta var 2-3 seneye evlilik kısmetse :6::6:

daha erken kız 14 gün falan geçmesi lazım en az :34:
Car samba 14 gun oluyiiii ama sat 19 eylulfu

umudum canım inşaallah hamilesindir kuzum yaaa:54:
Insallah cnm
cevap versene çıkacam şimdiiiiiiiiiiii:40::40:

bu arada bugün yüzük çorbası yaptım:56::56:

Afiyet olsun
Pihtilasma topiginmi almis Sewinc? Ayyy cok iyi olur yaa bi tek o hakkIndan gelir o listenin herkes yapamiiiiiyi ilk Ben baslatmistim cok guzel Takip ederdim ama dusuk olunca birakdiydim baska biri devralmusti

kız seni biliyomda pko sayfasından tanıştığımızı hatırlayamadıydım kusura bakma 7 ay olmuş demekki nasıl hatırlayim kafa kalmadıki :1: ay inşallah canım yaa darısı senind başına 1 yıllıkken kaldım ben çok şükür keşke aşılamadan önce sende soğan kürünü deneseydin bi ben öle kaldım bide klomen kullandıydım aynı anda :34:

kuzum ben klomen kullandım buyumedı hatırlamadın anlatmıstm da cok zamn olms ıgneyle yumurlama takıbı yaptm 1 kez olmadı sonra ıbrahm saracoglunu aradım o sogan kuru yap dedı bıde sallaa cay yolladı bıtkıler falan sogan kuruyle adet oldm ıkı ay sonra 4 ay hıc olmadım bnde ıcmedm bı daha morlm bozldu dktrmda asılama yapmk ıstmıo zora ıkna ettım sana cooook sewındm ama.. bnmde 1 bck yıl oldu ewlenelı 23 yasndsn erken dıo asılamaya ama bakalm nlck

sizede afiyet olsun biliyosun demek o çorbayı gel yiyelim kız beraber keşke yakın olsak getirirdim ne güzel:56:

evet biliyorum arada yaparım ama bayadır yapmamıştım
sağol canım getirmiş kadar oldun
benim çocuğuna baktığım kadının kaynanası yapardı ondan öğrendim

Back
X