Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhabalar...
bu akşam doktora gidicem..akşam polikliniğine...gaz sancısı gibi sancım vardı yürüyemedim :S uff kist oldu diye çok korkuyorum :S hem kan testide yaptırırım enazından durum netleşmiş olur..herşeyden şüphelenmem ... oturur paşa paşa kırmızılarımı beklerimki zatende öyle olcak..memiş uçlarım boşa acımıyo..

alıntı yapmadım cnm,mesaj girmiş birbirine:)) valla doğru diyosun yapan olur mutlaka, benim şuanki görevim bebişin rahatını sağlamak:)) adana nasıl kız yağmurlumu hala???

canım hava güsel ama iki gün peşpeşe bi yağmur bi şimşek gökgürültüsü gece yattımmm bi uyandıysammmm yıldıım düştü belli kütttt etti ay yüreğim ağzıma gelmişşşşş

kız hala adet olmadınmıı

eşinlemi gitceksin

canlarım ben geldim kusura bkamyaın kocam evde oldundan bi türlü fırsat bulamaıdmmmm nasılsınız hatunlarrr

hadiskooooooooo hoş geldinnnnnnnnn

nasıl gidiyor hayattttt

kız hala adet olmadınmıı

eşinlemi gitceksin

yok anacım olmadım daha...gecikmenin 5.gününde idrar testi yaptım ama çıkmadı bişey...aslında bişey olduğundan değil hiç ümidim yok çünkü göğüs uçlarım ağrıyo kırmızılarım gelicek gibi..fakat sağ tarafımdaki ağrı beni öldürdü sağ tarafım çok ağrıyo..sağ bel kemiğimin orası çok ağrıyo..kasıklarımdada ağrı var..kist olmuş oolabilir diye gitmek istiyorum..
eşimle gitmiyorum tek gidiyorum..benimki izin alıp gelemezki: )

hadiskooooooooo hoş geldinnnnnnnnn

nasıl gidiyor hayattttt

ayyy canımm sürtüşmeliiii bian önce bayram gelse geçse die bakıom ist a ailem igörümmmmm hasret giderim bunlardann kaçayım die bakıommmm sen netttirion koca göbekliii tütütü maşallah

akşam gidicem deyince bende kocan geldikten sonra gidecksiniz sandım.
Testte çıkmadıysa demekki kist oldu o ağrı yapıyo tüh neyse hayırlısı olsun ya
Gitte bi öğren haber ver bize de gelince
ayyy canımm sürtüşmeliiii bian önce bayram gelse geçse die bakıom ist a ailem igörümmmmm hasret giderim bunlardann kaçayım die bakıommmm sen netttirion koca göbekliii tütütü maşallah

sürtüşmelimikimle sürtüşüyon anam

Bende istenbuldayım biliyosun koca göbeğimle bi yere gidemiyorum bana da gel

kardeşinmi minnnacıkkkkkk

senin kardeşin nasıl minnacık olur sen accık fazla sulak yerde yetişmişin de

iki saat oturursunuz şimdi git hadi
kızzzzzzzzzz kardeşim minnak tosuncuk doğurdu onu bunu anlamam kadın

canlarım ben geldim kusura bkamyaın kocam evde oldundan bi türlü fırsat bulamaıdmmmm nasılsınız hatunlarrr

hoşgeldin canım herif niye evde

ben ilaç kullanmadığım sürece hiç kistim olmadı..inşallah kist değildir..
gelir gelmez yazarım size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…