Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ezgielif sende mi ovu. testleri yapıyordun yanlış mı hatırlıyorum yoksa

canım sende risk altındasın o tahlilde belli olmaz sadece trombofili paneli testi ile belli olur bir baktır derim
canım anlayamadım ben nasıl lekelenmelerin oluyo? bende asprin kullanıyorum ya onunla çarpışmanın ne bağlantısı var???

poffff dünkü konuya aydınlık getiriyorum
şimdi başak bana sordu hamileyken çarpışmak neden yasak sana dedi
bende hem 3 tane düşük yaptığım için
hemde coraspin kullanmak zorundayım ya o coraspini kullanınca lekelenmelerim oluyor
doğal olarak lekelenmelerimde varken çarpışmak yasak hepsi bu kadar canım

tşk ederim sevinç puff :44::44: evet nevalee bende ovi testleri yapıyordum çift çizgileri yakaladım bekleme sırası şimdi .. son 8 gun kaldı çok sabırsızım..

o dediğin testen bana yaptılar son gebeliğimden önce doktor bişeyin yok dedi
yine düşük olunca trombofili paneli yaptırdım kiii ne göriiiimmm :96:
677 heterezigot
1298 heterezigot
protein s düşük
iyiki bişiyim yokmuş dedimm

hımmm bu ay bebiş gelmezse bende yaptırmayı düşünüyorum trombofili paneli testi :26::26: peki ya bebiş olursa ve bende de o sorun çıkarsa ne olcak düşük mü yapıcam

tşk ederim sevinç puff :44::44: evet nevalee bende ovi testleri yapıyordum çift çizgileri yakaladım bekleme sırası şimdi .. son 8 gun kaldı çok sabırsızım..

canım kaçıncı gün yakaldın çizgileri. bir de kaç saat su içmiyordun ben 2 saat sabredip yapıyorum acaba ondan mı silik çıkıyor bilemedim bugün 13. günüm. inşallah bu ay hamiş oluruz bu testler sayesinde

hımmm bu ay bebiş gelmezse bende yaptırmayı düşünüyorum trombofili paneli testi :26::26: peki ya bebiş olursa ve bende de o sorun çıkarsa ne olcak düşük mü yapıcam

canım araştırma hastanelerinde bedava yapılıyor fakat 2-3 düşük yapmayana bakmıyorlar bileeee sayelerinde 3 tane düşük yapıpıta öğrendim
şimdiki aklım olsa 3 düşük yaptım derdim testi yaptırmak için
ne diyimki şimdi sana ben bende mutasyonlar varmış 5,5 yaşında oğlum var doğurdum sorunsuz tedavisiz
üstüne 3 düşük yaptım gerisini sen düşün ne desem boşşşş

İnşallah canım ya 10 ve 11. günleri yakaladım 12. gün silikleşmeye başlamıştı..evet su içmemek gerekiyormuş doğru yapıyorsun ..tabi burda daha tecrübeli hanımlar var onlar daha iyi bilir.. pozitifi yakaladıdan sonra silikleştiği günde çarpışmayı unutma bende iki saat su içmiyordum bu arada ..

Son düzenleme:

dikkat edinde kafa göz yarmayın çarpışırkennnnn

anlıyorum canım dediğim gibi bu ay olmazsa pembe bir yalan söyleyip 3 düşük yaptım derim napalım aslında önceden bakılması daha mantıklı illa 3 tane düşük yaşamamızı beklemek saçmalık yaa

iyiyim tatlım sen nasılsın
Aynı bende herşey korunmayı bıraktım tık yok şimdilik
sende bir gelişme varmı :26:

bende iyi sayılırım şükürler olsun...
Hayırlısıyla olur inşşalah canım yaaa... Bende durumlar aynı bebiş çalışmasını kendi haline bıraktım artık ayrı ev ihtimalim var ona yöneldim ben

evet canım ihmal etme sakınnnnn

ayyyyyy süperrr inşallah kendi evinde doğurursun canım bebeğininnnn
çalışıyormusun haylaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…