selam hanımlarsevinç bişi sorucam pıhtılıların topiğini almışsın ya hani benim ablam için doktorlar pıhtılılaşmaya meyilli demişti bendede olabilir mi sence :44::44::44: test filan yaptırmıştım ben pıhtılaşma zamanı 6 dk. 30 sn çıkmış referans değerler 3 dk- 7 dk arası benım sonucum iyimi kötü mü bilemedim :44::44:
canım sende risk altındasın o tahlilde belli olmaz sadece trombofili paneli testi ile belli olur bir baktır derimselam hanımlarsevinç bişi sorucam pıhtılıların topiğini almışsın ya hani benim ablam için doktorlar pıhtılılaşmaya meyilli demişti bendede olabilir mi sence :44::44::44: test filan yaptırmıştım ben pıhtılaşma zamanı 6 dk. 30 sn çıkmış referans değerler 3 dk- 7 dk arası benım sonucum iyimi kötü mü bilemedim :44::44:
canım anlayamadım ben nasıl lekelenmelerin oluyo? bende asprin kullanıyorum ya onunla çarpışmanın ne bağlantısı var???
tşk ederim sevinç puff :44::44: evet nevalee bende ovi testleri yapıyordum çift çizgileri yakaladımbekleme sırası şimdi .. son 8 gun kaldı çok sabırsızım..
o dediğin testen bana yaptılar son gebeliğimden önce doktor bişeyin yok dedi
yine düşük olunca trombofili paneli yaptırdım kiii ne göriiiimmm :96:
677 heterezigot
1298 heterezigot
protein s düşük
iyiki bişiyim yokmuş dedimm
tşk ederim sevinç puff :44::44: evet nevalee bende ovi testleri yapıyordum çift çizgileri yakaladımbekleme sırası şimdi .. son 8 gun kaldı çok sabırsızım..
başakın pasaklı olduğunu nerden anladın annem :26::26:
efsunnnnnnnnnnnnnn
hımmm bu ay bebiş gelmezse bende yaptırmayı düşünüyorum trombofili paneli testi :26::26: peki ya bebiş olursa ve bende de o sorun çıkarsa ne olcak düşük mü yapıcam
buyur bidenem benimmmm nasılsınnn
yorumlarını gördüm de kaçamak bi bakem sana dedim nbr canım
canım kaçıncı gün yakaldın çizgileri. bir de kaç saat su içmiyordun ben 2 saat sabredip yapıyorum acaba ondan mı silik çıkıyor bilemedim bugün 13. günüm. inşallah bu ay hamiş oluruz bu testler sayesinde
İnşallah canım ya10 ve 11. günleri yakaladım 12. gün silikleşmeye başlamıştı..evet su içmemek gerekiyormuş doğru yapıyorsun ..tabi burda daha tecrübeli hanımlar var onlar daha iyi bilir.. pozitifi yakaladıdan sonra silikleştiği günde çarpışmayı unutma
canım araştırma hastanelerinde bedava yapılıyor fakat 2-3 düşük yapmayana bakmıyorlar bileeee sayelerinde 3 tane düşük yapıpıta öğrendim
şimdiki aklım olsa 3 düşük yaptım derdim testi yaptırmak için
ne diyimki şimdi sana ben bende mutasyonlar varmış 5,5 yaşında oğlum var doğurdum sorunsuz tedavisiz
üstüne 3 düşük yaptım gerisini sen düşün ne desem boşşşş
iyiyim tatlım sen nasılsın
Aynı bende herşey korunmayı bıraktım tık yok şimdilik
sende bir gelişme varmı :26:
evet canım ihmal etme sakınnnnnanlıyorum canım dediğim gibi bu ay olmazsa pembe bir yalan söyleyip 3 düşük yaptım derim napalımaslında önceden bakılması daha mantıklı illa 3 tane düşük yaşamamızı beklemek saçmalık yaa
bende iyi sayılırım şükürler olsun...
Hayırlısıyla olur inşşalah canım yaaa... Bende durumlar aynı bebiş çalışmasını kendi haline bıraktım artık ayrı ev ihtimalim var ona yöneldim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?