Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm canlarım ne var ne yok bakem.. bende evımı temızledım mıs gıbı oldu bu temızlık bana dokuz ay on gun yeter bu arada adet olmadım ama adet oncesı akıntılarım basladı bugun yarın olurum.. olsamda keskem rahat etsem... bu ay hamış kalmak ıstemedım zaten yumurtamın tekı catlamamıştı.. ıkızlerım bıdahakı aya gelcek ınşallah

ayyy inşallah kızzz inşallahhhhh
9 ay on gün yetmez temizlik
inşallah tez zamanda gelsin bebüşşşşşşş

geliyimde evini kirletiyim o zaman

kızlarr ben geldim biraz geciktim kusura bakmayın. moral bozukluğu falan derken ancak toparlanabildim. batım 3 kasım işte bugünler yumurtlama günlerim sanırım akıntım başladı ama yaptığım ovu. testlerinde koyu çizgiyi de yakalayamadım henüz. bugün sattan itibaren 13. gün bakalım. onun dışında doktora gitmiştim adamın beni bir kovmadığı kaldı ama geri bana acıdı. ultrasyonla baktı kist yok dedi bir de prolaktin değerime baktı onun dışında folik asit verdi gönderdi. bakalım bende bu ay ovu. testi yapmaya başladım umarım vesilem olur. sizleri de takipteyim

selam hanımlar sevinç bişi sorucam pıhtılıların topiğini almışsın ya hani benim ablam için doktorlar pıhtılılaşmaya meyilli demişti bendede olabilir mi sence :44::44::44: test filan yaptırmıştım ben pıhtılaşma zamanı 6 dk. 30 sn çıkmış referans değerler 3 dk- 7 dk arası benım sonucum iyimi kötü mü bilemedim :44::44:

Canımmmm gözün aydınnnn almışsın bebeyi kucağınaaa darısı bize inşallahhhhh:)

Kocam kalktı kaavaltısını hazır ediyim işe yolliyim gelirim bekleyin beni haaaaaa

ayyy inşallah kızzz inşallahhhhh
9 ay on gün yetmez temizlik
inşallah tez zamanda gelsin bebüşşşşşşş
inşallah cnm yeter yeter evde coluk yok cocuk yok esım zaten ısı nedenıyle bır var bır yok ben zaten gelde mutfakta takılıyom pcmde burda kım kırletcek
geliyimde evini kirletiyim o zaman

heeeeeeee pasaklı senı geldınde evımı kırletmek kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…