Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

haber vermeden çıkan arkadaşları kutluyorum
ben nezaketimi bozmuyorum çıkıyorum diyimde çıkıyiiim

sevincimmmmmmmmmm napıon nasılsın nasıl gidiooo varmı bi haber okuyamıom geçmişi.....herkes ne alemde nasıllar..ben iyiyim bugün evlilik yıl dönümüm... oturuom kayınannemle

benim internet bağlantısı sürekli gidio çıkıcam bi gelirim açılırsa...

offf benim 13. gün daha koyulaşmadı. yoksa ben mi kaçırdım diyorum günde iki kere yapmak gerekmez değilmi öğlen 12- 12.3 gibi yapıyorum. anlamadım gitti bakalım

offf benim 13. gün daha koyulaşmadı. yoksa ben mi kaçırdım diyorum günde iki kere yapmak gerekmez değilmi öğlen 12- 12.3 gibi yapıyorum. anlamadım gitti bakalım

ovulasyon yaklaştıkça yani çizgi koyulaşmaya başlayınca kaçırmamak için 12 saatte bir yapıyordum ama tabi ben fazla pimpirikliyim garanti olsun istedim sabah idrarıyla yapmamak gerekiyormuş aklında olsun .. bu arada sende benim gibi sabırsızsın heralde önümüzdeki 3-4 gün içinde koyu çizgiyi göreceksin merak etme

Son düzenleme:
sevincimmmmmmmmmm napıon nasılsın nasıl gidiooo varmı bi haber okuyamıom geçmişi.....herkes ne alemde nasıllar..ben iyiyim bugün evlilik yıl dönümüm... oturuom kayınannemle

ay evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım ee varmı bi planınız düşündüğünüz bi atraksiyon falaaan?

hatunlar slmmmmmmmm

benim işim var kukuşumu alcam:101:

bu ayda kuaföre gitmicemiki dakkka bakiyim de çıkıyım didim

ay evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım ee varmı bi planınız düşündüğünüz bi atraksiyon falaaan?

çok saol cnmmm...plan yok kuzucum ... daha kutlamadık bile ben kocişimden bekliom bakalım...akşam gelsin görcez napcak...kayınvaldemlerde kalıoz bide bi plan bende istemiom wallaa...kayınbabam bi pasta al demiş annemede onu gidip alcaz...onu bileme istemiomda işte babam istemiş kırmayalım...

hatunlar slmmmmmmmm

ohhhh tertemis ol bakim darısı banaaa:)))

yaa akşama ne yemek yapsam bilmiyom yaa uykum var resmen bişii yapasım yok makarna falanmı yapsamki acabaa yaa şööle beşamel soslu falan yapsam benimki yermiki acaba ama kaşarım yok boş veriim onu nohut yemeğim hayla var çok azcıkda bulgur pilavım kaldı dünden :26: acabaa sadecene tarhana çorbası yapsam yanına yetermikii? of naapcam yaa bişii yapasımda yook seviinç gel bugün sen yap yemekimii :26::26: buarada sebzeli domates soslu makarna yapsam nasıl olar acabaa havuçda koysam diyom bu sefer bol biber soğan sarımsak havuçlu domatesli falaan :26: of üşenesim tuttu bugün yaa nooluyo banaa

hatunlar slmmmmmmmm

kız karnın burnunda nasıl görüyonda alıyon yaa ay elimde kuaför fırsatım olcak heeç alcam diye uğraşamam vallaa giderim kuaföre aldırırım tertemiscene ölede yapıyom zaten ama kışın burda kuaförde yok naapcam bilmiyooom :18::18: bi sir ağda ısıtma makinası almam lazım yaa :26::26: hadi bacağı onla alsak bu seferde kukuşu nasıl alcaaz o var eldivenlemi alsamki oofof boşuna gittim onca zaman lazere yaa bitemeden hamile kaldııım :26::26: neyseki inceldi ve azaldı sayılır kukuşdaki tüyler biraz :26:

kaynananda ne geziyonuz kız niye kalıyonuz orda? berabermi oturuyonus yoksam izne yanlarına falanmı gittiniz :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…