evet canım ihmal etme sakınnnnn
Ayyyyyy süperrr inşallah kendi evinde doğurursun canım bebeğininnnn
çalışıyormusun haylaaaa
tşkler sevinç bir ben kaldım topicde zaten çok naziksin sefiyom senihaber vermeden çıkan arkadaşları kutluyorum
ben nezaketimi bozmuyorum çıkıyorum diyimde çıkıyiiim
tşkler sevinç bir ben kaldım topicde zaten çok naziksin sefiyom seni
İnşallah canım ya10 ve 11. günleri yakaladım 12. gün silikleşmeye başlamıştı..evet su içmemek gerekiyormuş doğru yapıyorsun ..tabi burda daha tecrübeli hanımlar var onlar daha iyi bilir.. pozitifi yakaladıdan sonra silikleştiği günde çarpışmayı unutma bende iki saat su içmiyordum bu arada ..
canım anlayamadım ben nasıl lekelenmelerin oluyo? bende asprin kullanıyorum ya onunla çarpışmanın ne bağlantısı var???
offf benim 13. gün daha koyulaşmadı. yoksa ben mi kaçırdım diyorum günde iki kere yapmak gerekmez değilmi öğlen 12- 12.3 gibi yapıyorum. anlamadım gitti bakalım
sevincimmmmmmmmmm napıon nasılsın nasıl gidiooo varmı bi haber okuyamıom geçmişi.....herkes ne alemde nasıllar..ben iyiyim bugün evlilik yıl dönümüm...oturuom kayınannemle
haber vermeden çıkan arkadaşları kutluyorum
ben nezaketimi bozmuyorum çıkıyorum diyimde çıkıyiiim
Kocam kalktı kaavaltısını hazır ediyim işe yolliyim gelirim bekleyin beni haaaaaa
ay evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canımee varmı bi planınız düşündüğünüz bi atraksiyon falaaan?
hatunlar slmmmmmmmm
benim işim var kukuşumu alcam:101:
bu ayda kuaföre gitmicemiki dakkka bakiyim de çıkıyım didim
hatunlar slmmmmmmmm
benim işim var kukuşumu alcam:101:
bu ayda kuaföre gitmicemiki dakkka bakiyim de çıkıyım didim
çok saol cnmmm...plan yok kuzucum ... daha kutlamadık bile ben kocişimden bekliom bakalım...akşam gelsin görcez napcak...kayınvaldemlerde kalıoz bide bi plan bende istemiom wallaa...kayınbabam bi pasta al demiş annemede onu gidip alcaz...onu bileme istemiomda işte babam istemiş kırmayalım...
ohhhh tertemis ol bakim darısı banaaa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?