Sweet November:44::44::44::44:
kaçak gelin şimdidde oyun kulübüne kaçtı heralde:106::106::106::106::106:
ben yaşıyorrm kızlar haberiniz olsunbeni merak eden neden olmamış gidemde hürremimim seyrediyim gene migreniz azdı başım çatlıyor
ben yaşıyorrm kızlar haberiniz olsunbeni merak eden neden olmamış gidemde hürremimim seyrediyim gene migreniz azdı başım çatlıyor
paşammmmm nerde haberin varmı
Pasa karisi facede cilgin gibi farmville oynuyorburaya geldigi yok karinin
facelerde seyediiii
sonrada gelir buraya ağlak suratla kimse beni sormamış der durur:99:
sonrada gelir buraya ağlak suratla kimse beni sormamış der durur:99:
:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:
seviyorum kız sizleri balık ziyafeti var gelinde yiyelim eşim çagırıyor ksra bakmayın ben kaçtım yazık işten yeni geldi karnı acıkmış garibim doyruym hem bgün halvet var temizligimi yapmışım
pazartesi bayram temizligini yapıcem beni ararsanız blamazsınzı şimdiden diyeyim dedim
kanser cnm bide beyine yayılmış ...ben dikkat ediom cnm ben etmesem kayınvaldem edio zaten bişe isteseler beni hhiç göndermio sanki bişe var gibi :) babamın duaları yeter Allahın izniyle ...çok dua edio bana..canım benimm...Allah ım korusun onu şifa versin inşallahh...başımızdan eksik etmesin...sizde dua edin babama olurmu...
saol canımm benimmm...aminnnn...bende tam listeye bakcaktım eklemişmisin die
kasımın kaçıkinekasımda aşk başkadır demek
kaçma va evlilik yıldönümümüz kasımda onun için yazdım
evde simit yapımına bakıyordum oyun oynamıyordum
ben simidi çok severimde
hiç yaniiiiiiiiiihaberini aldık facede oyun oynuyormuşun
bir kaç sayfa öncesine bak bakalım seni sormuşlarmı sormamışlarmı
bende izliyorum hürremi
kasımın kaçıkine
simidi bende severim ama şekerli olmıycak
hiç yaniiiiiiiiii
seviyorum kız sizleri balık ziyafeti var gelinde yiyelim eşim çagırıyor ksra bakmayın ben kaçtım yazık işten yeni geldi karnı acıkmış garibim doyruym hem bgün halvet var temizligimi yapmışım
pazartesi bayram temizligini yapıcem beni ararsanız blamazsınzı şimdiden diyeyim dedim
18 i
şekerli derken tatlısınımı diyorsun onu bende sevmem
ben tuzlu şeyleri daha çok severim
paşayı iyi çözmüşün
hamile değilim..kan testi yaptırdım...tarlusal verdi sanırım adet söktürmek için..
ağrılarımın nedeni taş veya kum olabilirmiş..buscopan verdi ... eğer devam ederse doktora gidicem..
elim boş döndüm anlıcanız... :)
kız hep öyle yapıyo dikkat ettiysen şu smileyi kullnarak "beni kimse merak etmemişş" cümlesini kuruyo
evet tatlısını diyorum pastanelerde öyle yapıyolar ama ben dışarda satılan esmer simitleri daha çoks eviyorum koyu renkli yani
hadi yaa geçmiş olsun canım inşallah devam etmez böyle hamiş kalmadan döktüğün iyi oldu kız hamişken dökmesi çok zor oluyo halamın kızının öle olmuştu bıdığımı doğurana kadar neler neler çekti :18: alttan bişiiler taktıydılar çok canını yaktıydı :18: sen dök taşınıda öle kalrsın inşallah hamiş canım
hayırlısı olsun hayatım üzülme yola devammmhamile değilim..kan testi yaptırdım...tarlusal verdi sanırım adet söktürmek için..
ağrılarımın nedeni taş veya kum olabilirmiş..buscopan verdi ... eğer devam ederse doktora gidicem..
elim boş döndüm anlıcanız... :)
son 10 bin diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?