Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben yaşıyorrm kızlar haberiniz olsun beni merak eden neden olmamış gidemde hürremimim seyrediyim gene migreniz azdı başım çatlıyor

haberini aldık facede oyun oynuyormuşun
bir kaç sayfa öncesine bak bakalım seni sormuşlarmı sormamışlarmı
bende izliyorum hürremi

ben yaşıyorrm kızlar haberiniz olsun beni merak eden neden olmamış gidemde hürremimim seyrediyim gene migreniz azdı başım çatlıyor

nasılda bildim yaaaaaaaseni artık çok iyi çözdüm paşamcım

1-2 sayfa arkada şunu demiştim bekle lütfen bulayım

sonrada gelir buraya ağlak suratla kimse beni sormamış der durur:99:

kız alemsiniz he pc pozld eşimin telefonn aldım facede takıldım vs işte günahımı almayın format atık beama yeni geldi pc brası hariç inanmazsanız diger yazdıgım topiklere bakın bakalım yazmışmıyımama karı ölücegini bilmiyosn sen ya nasıdla çözdün beni

:113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113::113:

seviyorum kız sizleribalık ziyafeti var gelinde yiyelim eşim çagırıyor ksra bakmayın ben kaçtım yazık işten yeni geldi karnı acıkmış garibim doyruym hem bgün halvet var temizligimi yapmışım
pazartesi bayram temizligini yapıcem beni ararsanız blamazsınzı şimdiden diyeyim dedim

size afiyet olsun biz yimemizi yedik

kazan mubarek olsun

ayy :18: allah acil şifalar versin canım yaaa çok geçmiş olsun yener inşallah kanseri biran önce

kasımda aşk başkadır demek
kaçma va evlilik yıldönümümüz kasımda onun için yazdım

evde simit yapımına bakıyordum oyun oynamıyordum
ben simidi çok severimde
kasımın kaçıkine

simidi bende severim ama şekerli olmıycak
haberini aldık facede oyun oynuyormuşun
bir kaç sayfa öncesine bak bakalım seni sormuşlarmı sormamışlarmı
bende izliyorum hürremi
hiç yaniiiiiiiiii

kasımın kaçıkine

simidi bende severim ama şekerli olmıycak

hiç yaniiiiiiiiii

18 i

şekerli derken tatlısınımı diyorsun onu bende sevmem
ben tuzlu şeyleri daha çok severim
paşayı iyi çözmüşün

Son düzenleme:

18 i

şekerli derken tatlısınımı diyorsun onu bende sevmem
ben tuzlu şeyleri daha çok severim
paşayı iyi çözmüşün

kız hep öyle yapıyo dikkat ettiysen şu smileyi kullnarak "beni kimse merak etmemişş" cümlesini kuruyo

evet tatlısını diyorum pastanelerde öyle yapıyolar ama ben dışarda satılan esmer simitleri daha çoks eviyorum koyu renkli yani

hadi yaa geçmiş olsun canım inşallah devam etmez böyle hamiş kalmadan döktüğün iyi oldu kız hamişken dökmesi çok zor oluyo halamın kızının öle olmuştu bıdığımı doğurana kadar neler neler çekti :18: alttan bişiiler taktıydılar çok canını yaktıydı :18: sen dök taşınıda öle kalrsın inşallah hamiş canım

evet benim dediğimde, o esmer olanını severim pastane simidini sevmem

ya döküyosun falan demedi ama olabilir dedi...çünkü ağrım öyle belirti vermiş..bilmiyorum tam olarak..ama dediğin gibi eğer varsa hamilelikten önce anlaşılması daha iyi oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…