Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kaynananda ne geziyonuz kız niye kalıyonuz orda? berabermi oturuyonus yoksam izne yanlarına falanmı gittiniz :26::26:

yok kısss kayınbabam hasta onu ışına götürüodum ben..ışın bitti ama yinede burda kalıoz evimiz yürüyerek 10 dk tek bırakmak istemioz onları...

yok kısss kayınbabam hasta onu ışına götürüodum ben..ışın bitti ama yinede burda kalıoz evimiz yürüyerek 10 dk tek bırakmak istemioz onları...

hmm anladım canım çok geçmiş olsun nesi varki? :26: aman sende dikkat et hamiş falan kalırsın maruz kalma gidip gelirken ışına falan

Yimeeemi yaptim geldim
oglum geldii dus aldirdim dinleniyor
yimek icin babamizi bekliyoz :101:
menu veriyorum
yogurtlu arpa sehriyesi corbasi
sebzeli tavuk koftee
tereyagli bulgur pilavi
salata
ayran
tursu

:124::124::124::124::124:

Yimeeemi yaptim geldim
oglum geldii dus aldirdim dinleniyor
yimek icin babamizi bekliyoz :101:
menu veriyorum
yogurtlu arpa sehriyesi corbasi
sebzeli tavuk koftee
tereyagli bulgur pilavi
salata
ayran
tursu

:97:hmm menü idare ediyor
afiyet olsun babanız kaçta geliiiii

Yimeke bize gell kadinn
bbeni biliyosun bu halde gelmeye kalksam bu hızla haftaya olan menüye denk gelirim
o menüde kimbilir nasıl olur:100:
19:00 gibi geliyiiii
menuyu begenmediysen gelme
otur makarna kizartmani ye
ayy canımı çektirdin hee
seviyom ben ne var

gel ben sana makarna kızartması ikram ediyim bi kere yesen bida vazgeçemicen ah bi bilsen

hava alanını biliyon gelde yiyek

hmm anladım canım çok geçmiş olsun nesi varki? :26: aman sende dikkat et hamiş falan kalırsın maruz kalma gidip gelirken ışına falan

kanser cnm bide beyine yayılmış ...ben dikkat ediom cnm ben etmesem kayınvaldem edio zaten bişe isteseler beni hhiç göndermio sanki bişe var gibi :) babamın duaları yeter Allahın izniyle ...çok dua edio bana..canım benimm...Allah ım korusun onu şifa versin inşallahh...başımızdan eksik etmesin...sizde dua edin babama olurmu...

ni varrrr
ben cikiyom kocam geliyi soframizi kurayim

seray evlilik yildonumunuz kutlu olsun hayatim
nice senelere yemekten sonra eklicem seni listeye
pihdidasim

basak gorusuruk

saol canımm benimmm...aminnnn...bende tam listeye bakcaktım eklemişmisin die

başakkk sıhhatler olsun missssss gibim oldun demiii...Allahım bide ben yaptırabilseydim...adet olcam die gitmedim...nerdeyse gidecektim bugün ama...üşendimm...ege nasılll? sen nasılsın?

seraycım evlilik yıldönümünzmüş hayatım nice yılara inşallah

bebeklerinizle birlikte

başakkk sıhhatler olsun missssss gibim oldun demiii...Allahım bide ben yaptırabilseydim...adet olcam die gitmedim...nerdeyse gidecektim bugün ama...üşendimm...ege nasılll? sen nasılsın?

sağol cnm mis gibi oldum sayılır kukuşumu aldım ama birazcık bişiler kaldı artık olsun o kadarson ağdamı artık kuaförde yaptırırım inşallah

bir dahaki aya hayatta yapamam kendim.utansamda gidicem kuaföre

ege de iyi teyzeciği çok şükür bugün gittik doktora kasım sonunu bekliyoruz iyice zorlaştı durumumuz gece pek uyuyamıyorum

siz neler yapıyosunuz kutlama varmı

ni varrrr
ben cikiyom kocam geliyi soframizi kurayim

seray evlilik yildonumunuz kutlu olsun hayatim
nice senelere yemekten sonra eklicem seni listeye
pihdidasim

basak gorusuruk

sanki mum felan dikicek alt üstü üç tabak üç kaşık buna sofra hazırlamak diyii
ben o sofrayı 30sn de hazırlarım

görüşürük aşkım:100:

seraycım evlilik yıldönümünzmüş hayatım nice yılara inşallah

bebeklerinizle birlikte

inşallah cnmmmm çok saoll...hep birlikte inşallahhh...kocişimi istiom yaaa gelmedi daha yollarda...yarında kayseri niğde aksaray bor yapcaklar kardeşimle beraber...bende gitcektim ama görümcem gelio bebiş sevcemmmmmissss gibi bi fıstıkkk...

ayy kağan kocatepe bu hafta için sitesinde ne güzel şeyler söylemişşşşşşş

adam içimi rahatlatıyo valllahiii

yakında hiç korkmıycam doğumdannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…